BakimBen jsjsj. Niye gomuyosunuz beni hepiniz. Tamami sari olmasa da yarisi sari.. cok guzel duruyo ayrica. Kaslarimin rengini de bi tik kirdiriyorum.. zaten aziciklar. Yeter vurmayin. Olduk..![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BakimBen jsjsj. Niye gomuyosunuz beni hepiniz. Tamami sari olmasa da yarisi sari.. cok guzel duruyo ayrica. Kaslarimin rengini de bi tik kirdiriyorum.. zaten aziciklar. Yeter vurmayin. Olduk..![]()
Carpildilar mi dersin?@Süreyya bilimsel veri sunmadım sadece boyayla satı oluyorlara çarpıcı bir rakam vermek istedim. Orijinaller az yani.
15 gun sonra daha da sari yapacagim.. o zaman atayim..Süreyya haklı, bakalım.
her gidişinde ''cansuşkom ben sarı olmak istemiyorum zaten az ışıltı yeter.''Ben jsjsj. Niye gomuyosunuz beni hepiniz. Tamami sari olmasa da yarisi sari.. cok guzel duruyo ayrica. Kaslarimin rengini de bi tik kirdiriyorum.. zaten aziciklar. Yeter vurmayin. Olduk..![]()
Esmerin tadı o sklskSarışının adı kumralın tadı demişler zaten…..
Siriii, o sozu niye degistirdin simdi :dSarışının adı kumralın tadı demişler zaten…..
Kumral da hepsinden güzel imişEsmerin tadı o sklsk
Sen kumral misin? .ddKumral da hepsinden güzel imiş
Isilti diye ciktigim yolda yolun sonu pilatine cikti arkadaslar. Benim sucum yok. Ama cok yakismadi mi jsjsj. Resmen isigima isik katti. En son yattara gibi gezecegim gibi ama neyse artik. Bizi begenen boyle begensin.. saclari agarmis seyrelmis erkekler bize laf soyleyemez. Ayaginizi denk alin.her gidişinde ''cansuşkom ben sarı olmak istemiyorum zaten az ışıltı yeter.''
her çıkışında ''sanırım ben çok sarı oldum baksana''
sjhjhs. bi gün bile daha az sarı olduğunu görmedim + yakışıyür. <3
kadınların saçını, boyasını rahat bırakın da kendi tas kafalarınıza bakın...
Ben de bakim : )) Platin sac cok yakisiyor bazi kadinlara, sana da yakismistir eminim : ))Isilti diye ciktigim yolda yolun sonu pilatine cikti arkadaslar. Benim sucum yok. Ama cok yakismadi mi jsjsj. Resmen isigima isik katti. En son yattara gibi gezecegim gibi ama neyse artik. Bizi begenen boyle begensin.. saclari agarmis seyrelmis erkekler bize laf soyleyemez. Ayaginizi denk alin.
NayirSen kumral misin? .dd
Kumral da sarışının alt versiyonu gibi