Saçını sarıya boyatan esmer Türk kızı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Baslik revize edilip,düz kiz yazilmasini talep ediyorum.
Bu ne olm?
Faşist misin, konuyu acan birey?

Benim hatun sarışın ve sarıya boyatıyor. Bana ilginç geldi ama sormadım sebebini.

yattaralar ölmez şekil değiştirir..

Eskisi kadar karşılaşmıyorum, bu iyiye işaret : pp

Adana'lı olmakla ilgisi yoktur. Esmer olmakla ilgilidir. Adana'lılar bilinenin aksine esmer değildir.

Saç boyatırken kuaförler bronz tene sahip olan kadınlara genellikle sarı önermez ama ısrarla yaptırılır. Sonuç çoğu zaman hüsrandır.

Sarı saç olduğundan olgun gösterir. Makyaj ister, bakım ister. Daha çok şey ister. İster de ister.

Kadınlar için yorucudur.

Adana'lı olmakla ilgisi yoktur. Esmer olmakla ilgilidir. Adana'lılar bilinenin aksine esmer değildir.

Saç boyatırken kuaförler bronz tene sahip olan kadınlara genellikle sarı önermez ama ısrarla yaptırılır. Sonuç çoğu zaman hüsrandır.

Sarı saç olduğundan olgun gösterir. Makyaj ister, bakım ister. Daha çok şey ister. İster de ister.

Kadınlar için yorucudur.
Sarı tutkudur -_-

Bence komik.
Sarı saç bir fenotip içinde kombine gelir. Açık ten rengi ve renkli göz ile birlikte servis edilir.
Tersi pek tercih edilmez. Orjinal sarı kadın saçını siyaha boyamıyor.

Bunun bir dinamiği var tabi. Yabancı teke sendromu. Keçi sürülerinde yapılan araştırmada, keçilerin kendi klanından olmayan tekelere karşı daha fazla ilgi duyduğu gözlenmiş. Sanırım amaç melezleme ile sağlıklı nesiller yaratma içgüdüsü.

Kısaca Türkler sarışın değil.
O nedenle seyrek bulunan sarışın değerli.
Ama günümüzde herkes sarışın dolayısı ile ekstra bir avantaj sağlamaz.

Ama kızıl kala az kullanılıyor.

Deneyin bakalım noolcak.

Geri