Saçını sarıya boyatan esmer Türk kızı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Adanalı olması muhtemel kızdır. Bir de ağır makyaj yapıyorsa en yakın yerde bir barikat kurup mevzi alma ihtiyacı duyuyorum. Saçlarını sarıya boyatınca Marilyn monroe'ya değil, maalesef Trabzonsporlu İbrahim Yattara'ya benzediğini bilse vazgeçer mi acaba bu eylemden...
Tez zamanda dibi gelmesi dileğiyle...

Yok beni 1 kumral yakmıştı. 7 sene. Sarı esmer kızıl fark etmiyor benim için artık.​

Süt gibi beyazım üstelik saç rengim kumral ama daha ben cesaret edip sarı olamadım, ortalıkta herkes sarı sarı dolanıyor.
Sarışın kız çekiciliği diye birşey yok arkadaşlar lütfen sarı olmak için çabalamayın.
Etrafta yavru civcivler gibi dolaşmayın.

Kumral olup sarıya boyatinca siritmayanlarda var.
Yakisana yakışıyor

Herkes kendisine yakıştırdığını yapar arkadaşlar bunun içinde kimseden izin almaz :) ben mavi gözlü ve açık tenli olduğum için severek boyatıyor ve kullanıyorum bunun içinde kimseye sormuyorum :) şu kadınlardan bir elinizi çekin artık.

Herkes kendisine yakıştırdığını yapar arkadaşlar bunun içinde kimseden izin almaz :) ben mavi gözlü ve açık tenli olduğum için severek boyatıyor ve kullanıyorum bunun içinde kimseye sormuyorum :) şu kadınlardan bir elinizi çekin artık.
Sana çok yakışıyor ama. <3

Sarı saç sürekli bakım ve az çok yüzde de makyaj isteyen bir renk maalesef. Beyaz tenlilere gerçekten çok yakışıyor esmerlerde de yakisanlar mevcut. Ben cesaret edemiyorum kendine yakıştıran olduktan sonra bize laf düşmüyor. Rihannaya bile o zenciligi ile yakışıyorsa demek ki oluyormuş...

altına da şunu giyerse güzel bi kombin yapabilir dediğim kızdır.

SFvF1p.jpg

@Hilal gördüğüm en güzel sarışın olabilir. <3
Adanalı sarışınlar hakkında yorum yapamam ama yakışmayan boyamasın karşim ya alla alla.....

Geri