Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
KaRaMeLiM bende msjlarınızı bekliyordum yine komik yazmışssınzı güldümDemek msjlasırken foruma paylastığını yazıyormuş bene diyorum nasıl hemen pat diye konularına etiketleesede yazıyor
Ellerine saglık
Bu nasıl telefon ki
![]()
Bildiğin basit bi telefon.Benim ki basit de kuzenin telefon pek basit değil.Uyus ediyor bazen beni.Eksik geliyor mesajları. Devamı da 3 gün sonra gelir artık:zuha:
Peri onun evden çıkıp işe gitmesi yaklaşık 30-45 dakika (treni kaçırmasına göre değişiyor) sürüyor.
Bu muhabbettin en güzel yanı işe girdin mi telefonu çekmiyor. Ve tüm gün beklemek zorunda kalıyorsun. İşte bu en sevdiğim kısım...
Tabii trenin geçtiği bazı yerlerde telefonu çekmediği içinde mesajlar yarım ggidiyor olabilir...
Hep benim telefona laf atma... Hem o kardeşimden yadigar, onu kırma lütfen....
Evde de çekmiyor ki...
Bir gönderiyorum bekliyor bekliyor bekliyor...
Metroya laf yok ki. Kapsam dışı operatörüne sözüm var..![]()
Sohebetiniz çok hoşmuş biriniz telefona biriniz operatöre suç atıyor alemsiniz sizGüldüm ben
![]()
Operatörümün suçu yok bi kere.Bütün suç o uyus kuzenin telefonunda:icon_yillarcaezildi