Doğrusu biriniz bursa biirniz ist. geçirmen imkansız gibide![]()
Ayda en az 2 kez görüşürsen bu olasılık kalkar:kiki:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğrusu biriniz bursa biirniz ist. geçirmen imkansız gibide![]()
Klinik bir vakıa.Benim olduğum her mekanda rastlanır:zuha:
Ayda en az 2 kez görüşürsen bu olasılık kalkar:kiki:
Bu arada siz kıskandım o kadar kuzenim var sadece biryle anlaşabiliyorum pek yakın değil diğerleri
Kıskanmana gerek yok şekerim.İstersen seni de kuzenimiz ilan ederiz olur biter:srl:
gerçekten çok sevinirm ama ben biraz gevezeyim olurmu ki
Bizim de senden aşağı kalır yanımız mı var sanıyorsun:kiki:
Bilmem biraz ciddi gözüküyorsunuz bana hep sizBak geveze iseniz süper olur
Ben bukalemun gibiyimdir.Her ortama uyarım.Ciddi olunacaksa olurum, kudurulacaksa da kudururum.Sen merak etme:kiki:
Tamam artık biz ikimiz artık kuzenizBende ayak uydururm sana
Yalnız bu kuzen meselesini dün Efra ile konuştum.O biraz sıkıntı çıkarıyor.Bizimle kuzen olmak kolay değil.Bikaç testten geçmesi lazım dedi.Mesela kalk gel dediğimiz zaman hiç sorgu sualsiz Bursaya ya da İstanbula gelebilmeli dedi.Sen ne dersin bu konuda?:icon_yokcanim:
Bizim için her yol mübah.Valla atlar geliriz biz.İki deliyiz nasılsa.Değil mi EfRaSiYaB:zuha:
Yaz mı?
Biz belki şubatta gelmek istiyoruz. Hem oralara buralara gelmeyiz biz.
Gelirsek sana geliriz...
Müsait misin bir şubat soğuğun da bizi çekmeye...
Haaahhh işte böyledir. Kuzenlik dediğin...
Canı sıkıldığında, can cananı istediğinde yağmur çamur demez. Çıkar gelir. Aslında hep gelmek ister, ya da hep bekler ama Kader varyaaa kader...
ayrıca aranızada girmiyorum siz birbirinizn kuzeni olun sizin herşeyiniz aynı kisize hiç benzemiyorum ben kahveyi sevmem, ültürlü bir değilim asosyalım, kitap okumam nadir okuurm, çalışkan değilim, size benzemiyorum böyle iyi aramız
Biz seni kendimize benzetiriz canım merak etme:cici: