Sabah Diyaloğu :)))

Konu sahibi son olarak 3170 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya o bulmuş bir mikrop, almış onu bir güzel beslemiş büyütmüş adam etmiş, vermiş piyasaya...

Sonrada istanbula gönderip bizim işyerine kadar varan mikrobun hikayesi çıkmış meydana...

Tamam artık biz ikimiz artık kuzeniz :DBende ayak uydururm sana :D

Yalnız bu kuzen meselesini dün Efra ile konuştum.O biraz sıkıntı çıkarıyor.Bizimle kuzen olmak kolay değil.Bikaç testten geçmesi lazım dedi.Mesela kalk gel dediğimiz zaman hiç sorgu sualsiz Bursaya ya da İstanbula gelebilmeli dedi.Sen ne dersin bu konuda?:icon_yokcanim:

Yalnız bu kuzen meselesini dün Efra ile konuştum.O biraz sıkıntı çıkarıyor.Bizimle kuzen olmak kolay değil.Bikaç testten geçmesi lazım dedi.Mesela kalk gel dediğimiz zaman hiç sorgu sualsiz Bursaya ya da İstanbula gelebilmeli dedi.Sen ne dersin bu konuda?:icon_yokcanim:

Benim ailem izin vermez öyle gezemem ben kocaman kızım ama gezmeye izin yok.. Öyle işte siz gelirsinzi olmaz mı :)

Bizim için her yol mübah.Valla atlar geliriz biz.İki deliyiz nasılsa.Değil mi EfRaSiYaB:zuha:

Yaz mı?

Biz belki şubatta gelmek istiyoruz. Hem oralara buralara gelmeyiz biz.
Gelirsek sana geliriz...
Müsait misin bir şubat soğuğun da bizi çekmeye...

Yaz mı?

Biz belki şubatta gelmek istiyoruz. Hem oralara buralara gelmeyiz biz.
Gelirsek sana geliriz...
Müsait misin bir şubat soğuğun da bizi çekmeye...

Müsaaitim tamam bence bu hafta gelin siz hava süper bekliyorum 1 şubatta olur :)

Haaahhh işte böyledir. Kuzenlik dediğin...

Canı sıkıldığında, can cananı istediğinde yağmur çamur demez. Çıkar gelir. Aslında hep gelmek ister, ya da hep bekler ama Kader varyaaa kader...

Haaahhh işte böyledir. Kuzenlik dediğin...

Canı sıkıldığında, can cananı istediğinde yağmur çamur demez. Çıkar gelir. Aslında hep gelmek ister, ya da hep bekler ama Kader varyaaa kader...

evet kader kısmet meselesi

ayrıca aranızada girmiyorum siz birbirinizn kuzeni olun sizin herşeyiniz aynı ki :) size hiç benzemiyorum ben kahveyi sevmem, ültürlü bir değilim asosyalım, kitap okumam nadir okuurm, çalışkan değilim, size benzemiyorum böyle iyi aramız

ayrıca aranızada girmiyorum siz birbirinizn kuzeni olun sizin herşeyiniz aynı ki :) size hiç benzemiyorum ben kahveyi sevmem, ültürlü bir değilim asosyalım, kitap okumam nadir okuurm, çalışkan değilim, size benzemiyorum böyle iyi aramız

Biz seni kendimize benzetiriz canım merak etme:cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri