Sabah Diyaloğu :)))

Konu sahibi son olarak 3169 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaRaMeLiM bende msjlarınızı bekliyordum yine komik yazmışssınzı güldüm :D Demek msjlasırken foruma paylastığını yazıyormuş bene diyorum nasıl hemen pat diye konularına etiketleesede yazıyor :D Ellerine saglık :D Bu nasıl telefon ki :D

KaRaMeLiM bende msjlarınızı bekliyordum yine komik yazmışssınzı güldüm :D Demek msjlasırken foruma paylastığını yazıyormuş bene diyorum nasıl hemen pat diye konularına etiketleesede yazıyor :D Ellerine saglık :D Bu nasıl telefon ki :D

Bildiğin basit bi telefon.Benim ki basit de kuzenin telefon pek basit değil.Uyus ediyor bazen beni.Eksik geliyor mesajları. Devamı da 3 gün sonra gelir artık:zuha:

Bildiğin basit bi telefon.Benim ki basit de kuzenin telefon pek basit değil.Uyus ediyor bazen beni.Eksik geliyor mesajları. Devamı da 3 gün sonra gelir artık:zuha:

Hadi ya o kadar kötü yani benimde telim kötü en kötülerindne ama msjım tam gidyor :D Bari o kadar uzun yazmasın msjı :D Bu yazıları kaç dk da yazıyorsunuz siz ne kadarlık yolculuk :D Bu arada geç yazabilirm :)

Peri onun evden çıkıp işe gitmesi yaklaşık 30-45 dakika (treni kaçırmasına göre değişiyor) sürüyor.

Bu muhabbettin en güzel yanı işe girdin mi telefonu çekmiyor. Ve tüm gün beklemek zorunda kalıyorsun. İşte bu en sevdiğim kısım...:)

Tabii trenin geçtiği bazı yerlerde telefonu çekmediği içinde mesajlar yarım ggidiyor olabilir...:)

Hep benim telefona laf atma... Hem o kardeşimden yadigar, onu kırma lütfen....

Peri onun evden çıkıp işe gitmesi yaklaşık 30-45 dakika (treni kaçırmasına göre değişiyor) sürüyor.

Bu muhabbettin en güzel yanı işe girdin mi telefonu çekmiyor. Ve tüm gün beklemek zorunda kalıyorsun. İşte bu en sevdiğim kısım...:)

Tabii trenin geçtiği bazı yerlerde telefonu çekmediği içinde mesajlar yarım ggidiyor olabilir...:)

Hep benim telefona laf atma... Hem o kardeşimden yadigar, onu kırma lütfen....

Evdeykende eksik geldiği çok oluyor bir kere.Metromuza laf etme uyus kuzenn:icon_yillarcaezildi

Evde de çekmiyor ki...
Bir gönderiyorum bekliyor bekliyor bekliyor...
Metroya laf yok ki. Kapsam dışı operatörüne sözüm var..:P

Evde de çekmiyor ki...
Bir gönderiyorum bekliyor bekliyor bekliyor...
Metroya laf yok ki. Kapsam dışı operatörüne sözüm var..:P

Gıcık yaaaaa:icon_yillarcaezildi

Bir kere evde çekiyor benim telefonum.Tüm suç senin telefonundaaa.Değiştir artık şunuuuuu:icon_yillarcaezildi

Param yok biliyorsun olursa hallederiz...:)

Sohebetiniz çok hoşmuş biriniz telefona biriniz operatöre suç atıyor alemsiniz siz :D Güldüm ben :)

Operatörümün suçu yok bi kere.Bütün suç o uyus kuzenin telefonunda:icon_yillarcaezildi

arada bendede oluyor o :D Bilmem suç kimdeyse :D Neyse kardeşiin hatırası işte katanaacaksın da yada en güzeli de ona tekrar at bana msjı işkence çekitir ona :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri