Sabah Diyaloğu :)))

Konu sahibi son olarak 3171 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konserine gittim ama tanışmak nasip olmadı.

Zaten benim hayalimdeki onunla tanışmak değil ki ; evlenmek
:kiki:

Kimbilir kaç kız vardır senin gibi evlenmek isteyen :kiki:
Bakalım kimle evlenecek bu arada sabah sdiyologu yokmu bugün :D geyiğe ceviridm burayı ben :D

Kimbilir kaç kız vardır senin gibi evlenmek isteyen :kiki:
Bakalım kimle evlenecek bu arada sabah sdiyologu yokmu bugün :D geyiğe ceviridm burayı ben :D

Eşinden bi boşansın bak bakalım peşini bırakıyor muyum ...

Her sabah var ama bugün işlerim çok fırsat bulup yazamadım
:icon_yokcanim:

Eşinden bi boşansın bak bakalım peşini bırakıyor muyum ...

Her sabah var ama bugün işlerim çok fırsat bulup yazamadım
:icon_yokcanim:

Hadi be bu adam bide evlimi :kiki:
Baban seni vermz bir kere boşanmış birne sen onu ebekleyipte evde kalma sakın :D Mutlu yubvası var belki adamın sen boşanmasını bekliyrosun :kiki:
Tamam yarın sabah bekliyoruz pazar sabahı işte olmaz ama olsun :D

Hadi be bu adam bide evlimi :kiki:
Baban seni vermz bir kere boşanmış birne sen onu ebekleyipte evde kalma sakın :D Mutlu yubvası var belki adamın sen boşanmasını bekliyrosun :kiki:
Tamam yarın sabah bekliyoruz pazar sabahı işte olmaz ama olsun :D

Şuan zaten eşiyle boşanmak üzereler.O yüzden bende onu bekliyorum.Hem ailem bana bu konularda karışmaz.Hatta Ogünü severler bile:kiki:

Onun Ogünle işi olmaz.Ama ben çağırsam gelirdi.Yarın iş olmasaydı kesin giderdim aslında ama malesef iş var:icon_yillarcaezildi

Pazargünü tatilin nednne yok senin :D Burdsada konseri olunca oraya gidersin işte :D

Pazar günü tatil ama c.tesi öğlene kadar çalışıyorum.Konser bu gece.Saat 22:00 ile 01.30 arası.Bursaya da her zaman gelmiyor ki.:uzgun:

aslında yetişirdin konsere istanbula 3 saate giderdin :D ama boşver ya başka zamana gidersin yazın hem konserde bişey olursana felan gitme ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri