Saadetçilerin Çıkmazı

Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
4Pv0gY.jpg

"SAADET PARTİSİ'NİN HAYIR CEPHESİNE KATKISI"

Akşener, açıklamalarına şöyle devam etti; "Kendilerini ziyaret etme talebinde biz bulunduk. 'Hayır' kampanyası sırasında sayın genel başkanın talimatı ile program yapmaya gittiğimiz şehirlerdeki il, ilçelerde, Saadet Partisi'nin il başkanlarının partilerini temsil ederek bulundukları programlar yaptık. O nedenle kendilerine çok teşekkür ediyorum."

Temel karamollaoğlu saraya kadar gidiyor, referandumdan önce tayyip erdoğanla görüşüyor, bu anormal olmuyor ama bir başka siyasetci ile görüşünce bu anormal oluyor!

Aktörller kuduruyorlar sanal alemde, vay meral akşener temel karamollaoğlunu ziyaret etmiş, bir hakaret bir hakaret.

Allah ıslah etsin bunları.

"Eski Türkiye eski Türkiye" diyen çemçük ağzınıza vurasım var.
Al sana yeni tr
Fetöyle guya mücadele eden yargı,
Köşedeki simitçinin bile tatmin olmayağı şekilde
Terör suçundan yargılanan bi belediye damadını
Özel hastanenin on yıl önceki aptal raporuna dayandırarak salıyeriyor

Aferin

Mübarek olsun ülken

Çok güzel anlamışsınız islamı.

nRqPn5.jpg

"İKTİDAR OLSAK YATIRIMLARI DURDURURUZ"

Karamollaoğlu, terör, dış politika, ekonomi, ahlaki dejenerasyon ve adalet sisteminin Türkiye'nin başlıca sorunları olduğunu öne sürdü. Kendilerinin farklı olduğunu iddia eden Karamollaoğlu, şunları kaydetti:
"Bize iktidar nasip olsa Türkiye'de şu anda yapılmakta olan bütün yatırımları durdururum. Biraz garip gibi geliyor ama başka çaremiz yok. Bir insan hastaneye düşse, hastaneye düşen adam eğer mecbur kalırsa kolunu, bacağını doktor keser mi? Niye? Kangren olup vücudun diğer taraflarına zarar vermesin diye veya hastaneye gidiyorsun kalbinde rahatsızlık var, ciğerlerde rahatsızlık var, böbreklerde rahatsızlık var ama aynı zamanda da kelsin. Ama hastaneye gidince diyor ki önce bir saç ekin bana ondan sonra diğer ameliyatlara girersiniz. Böyle bir şey olur mu ya? Kalbi gitmiş adam saç ektirmekle meşgul. Biz de şimdi aynen öyle yapıyoruz, Türkiye biraz daha güzelleşsin ama hastalığı? Hastalığıyla kimse ilgilenmiyor. Biz gelsek bütün bu yatırımları durdururuz dedim, bütün inşaatları. Bitmeye yakın bir noktaya gelmiş bitirin bundan istifade edilebilirse edilsin.
Ne yaparız? Kaynaklarımızın tamamını üretime dönük yatırımlara ayırırız. Hem tarımda hem hayvancılıkta hem madencilikte, sanayide. Envaiçeşidi var Bursa'da işte. Kimya vardı, şimdi gidiyor. Otomotiv sanayi var, tekstil sanayi var ama bunların sahibi yok. Kimse bunların derdiyle dertlenmiyor. Başını bırakmış gidiyor. Motorunu hala dışarıdan getireceğiz. Ya 50 senedir Türkiye'de otomotiv sanayi olacak, 50 senedir biz kendi motorumuzu yapmayacağız. Bunda bir kasıt olmaz mı? Ancak kasıtlı olanlar bunu yapmaz. Şimdi şunu söylüyorlar. 'Zaten 5-10 sene sonra içten yanmalı motorların ömrü bitecek' kim demiş. Niye Avrupa, Amerika hala bütün gücüyle bu yatırımları devam ettiriyor? Bizi uyutuyorlar. Devlet uyumayacak onlar uyusa bile. Onun için biz farklıyız."

"Ne yaparız?

Kaynaklarımızın tamamını üretime dönük yatırımlara ayırırız. Hem tarımda hem hayvancılıkta hem madencilikte, sanayide.

Envaiçeşidi var Bursa'da işte. Kimya vardı, şimdi gidiyor. Otomotiv sanayi var, tekstil sanayi var ama bunların sahibi yok.

Kimse bunların derdiyle dertlenmiyor. Başını bırakmış gidiyor.

Motorunu hala dışarıdan getireceğiz.

Ya 50 senedir Türkiye'de otomotiv sanayi olacak, 50 senedir biz kendi motorumuzu yapmayacağız. Bunda bir kasıt olmaz mı? Ancak kasıtlı olanlar bunu yapmaz.

Şimdi şunu söylüyorlar. 'Zaten 5-10 sene sonra içten yanmalı motorların ömrü bitecek' kim demiş. Niye Avrupa, Amerika hala bütün gücüyle bu yatırımları devam ettiriyor?

Bizi uyutuyorlar.

Devlet uyumayacak onlar uyusa bile.

Onun için biz farklıyız."

Temel karamollaoğlunun yatırımları durdururuz lafını aktröllerin anlaması mümkün değil.

Pek umudum yok ama BELKİ anlamalarına faydası olur diye yeniden alıntıladım ve altını çizdim :)

Evetçilere destek olsa şu konuda şakşakçı olurdunuz :d

DPj3Am.jpg

CUMA GÜNÜ SAADET PARTİSİ'NE GİDECEK

CHP Lideri, ilk olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile cuma günü görüşecek.
SIRADA MERAL AKŞENER VAR

Önümüzdeki günlerde de Meral Akşener ve hayır cephesinin diğer güçlü isimleriyle görüşecek.

Saadetin referandumda HAYIR demesi akplileri, akp yalakası medyayı o kadar acıtmış ki, kudurmuş gibi saadete saldırıyorlar.

Gayet normal olan iki siyasinin görüşmesine bile ahlaksızca anlamlar yükleyip, terbiyesizce manşetler atarak algı yapıyorlar.

KUDURUN!

resized_d45c4-3f1abd16ekranalintisi.jpg

dj3ot81ekmvnoemgq.jpg

Nerede ezik varsa Akp ye karşı ittifak arayışı içersinde.
Az biraz gururunuz yok mu?

Sayın red;

"Nerede ezik varsa Saadet partisiyle görüşüyor, sonra da olmayınca yandaşları saadet partisine çemkiriyor", "AZ BİRAZ GURURUNUZ YOK MU AK TRÖLLER" diye yazabilir misin?

resized_d45c4-3f1abd16ekranalintisi.jpg

dj3ot81ekmvnoemgq.jpg

Sayın red;

"Nerede ezik varsa Saadet partisiyle görüşüyor, sonra da olmayınca yandaşları saadet partisine çemkiriyor", "AZ BİRAZ GURURUNUZ YOK MU AK TRÖLLER" diye yazabilir misin?

Sorun görüşmede değil redyellow
Sorun;
Yıllarca İnançlı insanların anasını ağlatan
zihniyetle işbirliği yapmanızda
Neden anlamıyorsun beni?

Sorun görüşmede değil redyellow
Sorun;
Yıllarca İnançlı insanların anasını ağlatan
zihniyetle işbirliği yapmanızda
Neden anlamıyorsun beni?

İşbirliği yaptığımızı nerden çıkardın, yukarıda bir haber paylaştın, daha GÖRÜŞME BİLE OLMAMIŞ!

GÖRÜŞECEKLER diyor haberde ama ahlaksız ve şerrefsiz haber sitesi algı operasyonu yapıyor.

Ve siz de maalesef bu algıya alet oluyorsunuz,

Saadet partisi bir siyasi parti, bir siyasi hareket.

Meral akşenerle de görüşür, chp ile de tayyip ile de.

2007 ve 2010 referandumlarında EVET dedi saadet partisi.

Ama bu referandumda saraya giderek şu şu şu konuda yanlış yapıyorsunuz, düzeltin demesine rağmen düzeltilmediği için YANLIŞ GÖRDÜKLERİ için hayır dedi.

Bu chp ile işbirliği mi oluyor, öyle ise önceki iki referandumda da akp ile işbirilği mi yapmış oluyor?

İşbirliği yaptığımızı nerden çıkardın, yukarad alaturka bir haber paylaşmış, daha GÖRÜŞME BİLE OLMAMIŞ!

GÖRÜŞECEKLER diyor haberde ama ahlaksız ve şerrefsiz haber sitesi algı operasyonu yapıyor.

Ve siz de maalesef bu algıya alet oluyorsunuz,

Saadet partisi bir siyasi parti, bir siyasi hareket.

Meral akşenerle de görüşür, chp ile de tayyip ile de.

2007 ve 2010 referandumlarında EVET dedi saadet partisi.

Ama bu referandumda saraya giderek şu şu şu konuda yanlış yapıyorsunuz, düzeltin demesine rağmen düzeltilmediği için YANLIŞ GÖRDÜKLERİ için hayır dedi.

Bu chp ile işbirliği mi oluyor, öyle ise önceki iki referandumda da akp ile işbirilği mi yapmış oluyor?
Sen dağıtmışım muhterem
Ben ala'turka yım:)
Editledin demek ha:)

Sen de editlemişsin :)

Demek ki sen de dağılmışsın :)

Keşke buna takılacağına yazdıklarıma cevap verebilseydin.

Beyler bırakın bu işleri benim bu ülkede ki siyasete artık tek oyun dahi kalmadı. Mecliste kendi otoriteleri için kavga halindeki siyasetçiler halkı unuttu asgeri ücrette geçinmeye çalışan 3 çocuk sahibi konşum intihar etti bir hafta önce bana milli iradden siyasetten bahsetmeyin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayın red;

Sen bu görselleri koyup Erdoğanın ezik olduğunu mu ima ediyorsun?
Bu düşünceyle sen daha çok trollük yapmışsın.
Ezik diye kaybedenlere, sağa sola ağlayıp zırlayanlara, en kötüsü de terörist yandaşları diye bilinenlerle işbirliği yapacak kadar küçülenlere denmez mi?

Kırmızı çarşaf görmüş boğa gibisiniz. Sürekli bir saldırganlık. Sakinleşin artık.
Sadetçiler sadetçiliğini, Hdpliler hdpliliğini. Chpliler chpliliğini unuttu Erdoğan düşmanlığı yüzünden.

Bu partilerin ittifak yapacak kadar neleri ORTAK ?
Vatan sevgisi, Atatürk aşkı falan deme bana, gülerim

Sen bu görselleri koyup Erdoğanın ezik olduğunu mu ima ediyorsun?
Bu düşünceyle sen daha çok trollük yapmışsın.
Ezik diye kaybedenlere, sağa sola ağlayıp zırlayanlara, en kötüsü de terörist yandaşları diye bilinenlerle işbirliği yapacak kadar küçülenlere denmez mi?

Kırmızı çarşaf görmüş boğa gibisiniz. Sürekli bir saldırganlık. Sakinleşin artık.
Sadetçiler sadetçiliğini, Hdpliler hdpliliğini. Chpliler chpliliğini unuttu Erdoğan düşmanlığı yüzünden.

Bu partilerin ittifak yapacak kadar neleri ORTAK ?
Vatan sevgisi, Atatürk aşkı falan deme bana, gülerim

Yine anlamadınız, ben erdoğanın ezik olduğunu felan ima etmiyorum, sizin yanlışınızı göstermek için ekliyorum onları.

İki siyasi görüşmüş sen geliyorsun ve "akpye karşı ne kadar ezik varsa ittifak arayışı içinde" diyorsun.

İttifak vs. yok haberde, sadece görüşmüşler ama sen bu yorumu yapabiliyorsun.

ben de senin bu yorumunun SAÇMALIĞINI göstermek için başka siyasilerin görüşmesini ekliyorum ve eğer siyasilerin görüşmesi EZİKLİK İSE buna ne diyeceksin? diye soruyorum.

Asıl kırmızı görmüş gibi saldıran sizsiniz.

Şu yorum yaptığın konuya bir bak.

tümüyle saadete saldırmak için açılmış saçma sapan bir başlık ve eklenenler de aynı şekilde.

Aynaya bakmanızı tavsiye ederim.

Saadet bir önceki referandumda EVET dedi... daha önceki referandumda da EVET dedi, o zaman ezik değildi de şimdi akpye yalakalık yapmadığı için mi ezik oluyor?

Sizin yanlışınıza ortak olmak zorunda mı saadet?

Eziklik az oy almak felan değildir kardeşim, asıl eziklik nedir biliyor musun?

Asıl eziklik bu ülkenin bütün devlet kadrolarını, devletin bütün imkanlarını birilerine senelerce peşkeş çekip sonra da "bunlar teröristttt, ahmakmışızzzzz, kandırıldıkkkkk" diye zırlamaktır!

Evet
konunun başına git ve tekrar
oku redyellow
ama elini vicdanına koy ve oku
İnançlı insanlara hamilik yapan
RTE ye düşmanlık yapmak
sadetçilere yakışıyormu?

Senin anlamadığın nokta şu alaturka: BİZ KİMSEYE DÜŞMAN DEĞİLİZ!

Ne tayyibe ne kemal kılıçdaroğluna ne binali yıldırıma.

Biz sadece ELEŞTİRİ yapıyoruz.

Biz YANLIŞIN düşmanıyız, KÖTÜNÜN düşmanıyız şahısların değil.

Bize göre YANLIŞA YANLIŞ diyoruz, yalakalık için, yandaşlık için bile bile yanlışa alkış tutmuyoruz.

İşte siz bunu anlayamıyorsunuz.

Siz istiyorsunuz ki rte, akp ne yaparsa yapsın saadet alkışlasın, yanlışın da alkışlasın doğrusunu da.

OLMAZ alaturka olmaz.

Biz yanlışa yanlış, doğruya doğru deriz, daha önceki iki referandumda doğru gördüğümüz için nasıl evet demişsek bu sefer yanlış gördük ve hayır dedik.

Ve anında HAİN olduk sizin nazarınızda!

Asıl düşmanlık yapan sensin, sizsiniz.

Bak şu meral akşener konusu, koşa koşa geldin resim koydun, ne oldu? başın göge erdi mi? Tek bir kare fotodan bile bir şeyler çıkarıp saadete olan hıncını yayınlıyorsun.

bak şu ensonhaber denen soytarıların kk saadeti ziyaret edecek haberine sarılışına!

KK ile siz hiç mi görüşmediniz?

yenikapıda KK'yi yüzbinlerce insana alkışlatan siz değil miydiniz?

Ama daha görüşme bile olmadan, ahlaksızca haber başlığı atan haber sitesinin haberini alıp sevindirik oluyorsun.

DÜŞMANLIK budur!

HAZIMSIZLIK budur!

Eğer bu referandumda evet deseydik (daha düne kadar fetöcüüüü dediğiniz bbp gibi) saadeti de baştacı ederdiniz!

Siz busunuz alaturka, YANDAŞLIK gözünüzü kör etmiş.

Geri