Saadetçilerin Çıkmazı

Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
Evetçileri denize dökeceğini söyleyen
karektersiz vekile,
ziyarete giden saadetli kadınlar,
artık ellerine kına yakabilir

HDP çadırını ziyarete giden akp il başkanı KINA yakabilir :)

bekir-bozdag-hayir-cadirinda-640x360.jpg

Aaa başka kınacılar da varmış :)

Ya sen şaklamısın ihtiyar
Bu ikisi aynı şeymi?
Hayır çadırına bende gidiyorum
Hoş beş diyoruz
Sizin gibi imansızları makamında
ziyarete gidip işbirliği mi yapıyoruz?

hahahahaha :)

Bunlar ziyaret ederse her şey normal, yok makam değil derler yok felan derler, bunlara caiz olan şey başkası sözkonusu olunca hooooop haram olur!

Saadetciler ise konya il teşkilatını ziyaret etmişler, vekili değil, o da tesadüfen ordaymış.

Milletvekilinin makamı ankarada olur ey tröl!

:)

Sahi Erdoğanın "NUR DAĞINDAKİ ÖRÜMCEK" olayı ne oldu?

Nasıl mübarek kişilerin arkasından gidiyorsunuz değil mi, çok şanslısınız!

Adam uçağın içinde yok, gelmemiş, darbeciler gelmiş ama uçakta onu görememişler!

NUR DAĞINDAKİ ÖRÜMCEK OLAYI gibiymiş!!

:)

Çok şanslısınız çok!

Köpeklere, itlere, hainlere sahip çıkmak, vatanı, devleti bunlara peşkeş çekmek senin gibilere mahsustur.

Ben eğriye eğri doğruya doğru diyorum.

Siz akpli olmayan herkese yapılan müdahaleyi haklı gören bir zihniyetsiniz, ben ise insanların demokratik haklarının kullanmasından yanayım.

Aramızdaki fark bu.

Akpli olurlarsa teröristlere bile müdahale etmediniz, yalakalık yaptınız, hainlere kucak açtınız.

HABURU UNUTMADI bu millet hain alaturka!

Böyle karaktersiz bir yaratıksın sen!

seadeti erbakanla da desteklemem . Erbakan irancıydı . hümeyniyi desteklerdi

Hah, balaban da coşmuş, kadro tamamlanmış :)

Erbakan rafiziymiş :) humeyniciymiş :) Seyit kutupcuymuş :) mevdudiciymiş :)

Balabanın kılavuzu kim:

KADİR MISIROĞLU :)

cakma-tarihci-misirogluerdogana-oy-imanin-geregid92f9c5280b2028226ec.jpg

misiroglundan_skandal_sozler_keske_yunan_galip_gelseydi_h54460_f4579.png

Balaban boşver erbakanı, erbakan hoca öldü.

Bak senin adamın neler demiş :)

Kadir mısıroğluda sağlam pabuç değil . Ama ne yapalım onu da videoya eklemişler . KADİR MISIROĞLU HAZRETİ ALİ EFENDİMİZE DİL UZATIYOR

Kadir mısıroğluda sağlam pabuç değil . Ama ne yapalım onu da videoya eklemişler

kaynak aldığın adam bu işte, Erbakan hocaya saldıracaksan varsa beynin kendi beyninle yap bunu, kadir mısıroğlu beyniyle yaparsan kendini rezil edersin tamam mı karesi beyliği???

Kadir mısıroğlunun kılavuzu sapık ingiliz casusu sahte şeyh nazım kıbrisi

Köpeklere, itlere, hainlere sahip çıkmak, vatanı, devleti bunlara peşkeş çekmek senin gibilere mahsustur.

Ben eğriye eğri doğruya doğru diyorum.

Siz akpli olmayan herkese yapılan müdahaleyi haklı gören bir zihniyetsiniz, ben ise insanların demokratik haklarının kullanmasından yanayım.

Aramızdaki fark bu.

Akpli olurlarsa teröristlere bile müdahale etmediniz, yalakalık yaptınız, hainlere kucak açtınız.

HABURU UNUTMADI bu millet hain alaturka!

Böyle karaktersiz bir yaratıksın sen!
Polisin müdahalesini eleştiriyorsun
Sahip çıkmışım işte
Niye kıvırıyorsun
Ak Parti hatalarından dönüyor
kendisini yeniliyor
halkın teveccühünü de oyunuda alıyor
Ya siz öylemi
Sizdeki inat gavurda yok
İmansız siyasetçiye
destek oldunuz, omuz verdiniz davasına
Bu millet sizi sildi
bundan ders almıyormusunuz?

Polisin müdahalesini eleştiriyorsun
Sahip çıkmışım işte
Niye kıvırıyorsun
Ak Parti hatalarından dönüyor
kendisini yeniliyor
halkın teveccühünü de oyunuda alıyor
Ya siz öylemi
Sizdeki inat gavurda yok
İmansız siyasetçiye
destek oldunuz, omuz verdiniz davasına
Bu millet sizi sildi
bundan ders almıyormusunuz?

Sen adam gibi ortaya çıksan, ben şu konuyu beğenmiyorum, protesto ediyorum desen, polis de sana müdahale etse sana yapılan müdahale de yanlış derim, bunu yapınca senin tarafın mı oluyorum yoksa doğruyu mu söylemiş oluyorum?

Bak alaturka:

Yandaşın olduğun partinin adında ADALET kelimesi var ya, işte o kelime HERKESE EŞİT DAVRANILIRSA gerçek olur.

Yandaşına farklı, yandaşın olmayana farklı ve HUKUKSUZ davranırsan bunun adı adalet olmaz.

Bu ülkede ilk kez eylem yapılmıyor, binlerce onbinlerce eylem yapıldı.

Ellerinde hiç bir şekilde taş sopa olmayan, etrafa zarar vermeyen bir topluluğa bu kadar sert bir müdahale belki de çok az.

bu yanlıştır demek bunları savunmak anlamına gelmez.

benim yaptığım tam tersi polisimizin, devletimizin yanlış yapmamasını istemektir.

Sen çok çok iyi biliyorsun ki bu grupla benim şahsen ve fikren hiç bir birlikteliğim olmamıştır, olmaz da.

Ama sizin olabilir.

dün küfürler yağdırdığınız bahçeli ile bugün nasıl kanka olduysanız yarın bu grup akpye destek versin emin ol her taraflarını yalarsınız bunların.

Hatta FURKAN VAKFINA MÜDAHAL EDEN POLİSLER FETÖCÜYDÜ; BİZİ KANDIRDILAR; KUMPAS KURDULAR bile diyebilirsiniz!

Siz böylesiniz çünkü!

Ha akp hatalarından dönüyor demişsin!

Oha!

12 sene boyunca bugün terörist, terör örgütü dediklerinize devleti peşkeş çektiniz be!

Hatadan dönüyormuş.

Apo yarın "pkk beni kandırdı" dese alıp akp genel başkanı yapar mısınız?

Ne ala memleket, teröriste devleti peşkeş çek, eeee sonra o teröristle ARANIZA RANT KAVGASI GİRSİN; DERSHANE KAVGASI GİRSİN; O TERÖRİST BEBELERİNİZE YOLSUZLUK OPERASYONU YAPINCA ben hatamdan döndüm de kurtul!

Maşaallah!

O teröristler dedikleriniz nasıl hesap veriyorsa onlara yardım ve yataklık edenlerin de hesap vermesi gerekmez mi?

Sen adam gibi ortaya çıksan, ben şu konuyu beğenmiyorum, protesto ediyorum desen, polis de sana müdahale etse sana yapılan müdahale de yanlış derim, bunu yapınca senin tarafın mı oluyorum yoksa doğruyu mu söylemiş oluyorum?

Bak alaturka:

Yandaşın olduğun partinin adında ADALET kelimesi var ya, işte o kelime HERKESE EŞİT DAVRANILIRSA gerçek olur.

Yandaşına farklı, yandaşın olmayana farklı ve HUKUKSUZ davranırsan bunun adı adalet olmaz.

Bu ülkede ilk kez eylem yapılmıyor, binlerce onbinlerce eylem yapıldı.

Ellerinde hiç bir şekilde taş sopa olmayan, etrafa zarar vermeyen bir topluluğa bu kadar sert bir müdahale belki de çok az.

bu yanlıştır demek bunları savunmak anlamına gelmez.

benim yaptığım tam tersi polisimizin, devletimizin yanlış yapmamasını istemektir.

Sen çok çok iyi biliyorsun ki bu grupla benim şahsen ve fikren hiç bir birlikteliğim olmamıştır, olmaz da.

Ama sizin olabilir.

dün küfürler yağdırdığınız bahçeli ile bugün nasıl kanka olduysanız yarın bu grup akpye destek versin emin ol her taraflarını yalarsınız bunların.

Hatta FURKAN VAKFINA MÜDAHAL EDEN POLİSLER FETÖCÜYDÜ; BİZİ KANDIRDILAR; KUMPAS KURDULAR bile diyebilirsiniz!

Siz böylesiniz çünkü!

Ha akp hatalarından dönüyor demişsin!

Oha!

12 sene boyunca bugün terörist, terör örgütü dediklerinize devleti peşkeş çektiniz be!

Hatadan dönüyormuş.

Apo yarın "pkk beni kandırdı" dese alıp akp genel başkanı yapar mısınız?

Ne ala memleket, teröriste devleti peşkeş çek, eeee sonra o teröristle ARANIZA RANT KAVGASI GİRSİN; DERSHANE KAVGASI GİRSİN; O TERÖRİST BEBELERİNİZE YOLSUZLUK OPERASYONU YAPINCA ben hatamdan döndüm de kurtul!

Maşaallah!

O teröristler dedikleriniz nasıl hesap veriyorsa onlara yardım ve yataklık edenlerin de hesap vermesi gerekmez mi?
Hala Furkancı köpekere yapılan
müdahaleyi eleştiriyorsun
Evet deselermiş
eleştirmezmişim
Doğru evet deseler
Vatanına memleketine sevdalı
insanlar olsa
neden sevmeyeyim
Benim kıstasım belli
Vatan memleket bayrak
Bunlara düşman olan
benimde düşmanımdır

Hala Furkancı köpekere yapılan
müdahaleyi eleştiriyorsun

Haksızlık yapılan KÖPEKLERE de sahip çıkarım sana da sahip çıkarım alaturka!

SANA bile haksız, yanlış bir müdahale olursa onu da eleştiririm, rahat ol!

Bu arada bu furkancılar NİYE KÖPEK? biraz açar mısın, evet reklamı yapmadılar diye mi?

Gerçekten ben bunları pek tanımam, hiç bir faaliyetlerinde bulunmadım, hiç bir konuşmalarını tüm olarak izlemedim, dinlemedim.

sen bu kadar rahat KÖPEK dediğine göre bunları iyi biliyor olmalısın.

neden köpek bunlar anlatırsan faydalanmış oluruz.

Akpyi eleştiriyorlar diye mi köpek bunlar?

Evet deselermiş
eleştirmezmişim
Doğru evet deseler
Vatanına memleketine sevdalı
insanlar olsa
neden sevmeyeyim

hahahahahaha :)

Evet derlerse otomatikman köpeklikten çıkıyor VATANINA MİLLETİNE SEVDALI İNSANLAR OLUYOR furkan vakıfcıları :)

Hay senin emi :)

Benim kıstasım belli
Vatan memleket bayrak
Bunlara düşman olan
benimde düşmanımdır

Yalan.

senin kıstasın akp yalakalığı!

Evet derlerse vatan sevdalısı oluyor insanlar, hayır diyenlera toma ile müdahale normal senin için!

Senin kıstasını seveyim :)

Geri