Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet. annemin anneannesi > annemin teyzesi > annem > ben. biz hep bu tarz ruyalar goruyoruz. bazen insanlarin ozelini, sirrini, veya sorunlarini da (hep sasirmisimdir sonradan dogru oldugunu duyunca). veya sembol sekilde gorunen hayvanlar (kaplumbaga, yilan, fokbaligi gibi). kucuklugumde korkardim, ama simdi normal geliyo.
bir kisiye bu yolla yardimim dokunmustu farkinda olmadan. baya sevinmistim sonradan duyunca
Benim çıkıyor. Misal üniversitede aşık olduğum kişiyi okul başlamadan bir gece önce rüyamda tıpatıp aynı kişi şeklinde gördüm. Ara ara böyle gerçekleşen rüyalarım var…
Benim rüyalar antin kuntin şeyler ama annemin rüyaları çıkıyor benimle ilgili şeyler gördüğünde yan çizmeye çalışıyorum ama gizlemek zor oluyor, benim de tarotlar çıkıyordu fakat korkunç bir hale burunmeye başlayınca bıraktım şimdi elim gitmiyor. Dede soyundan gelmek budur aile boyu alengirli işler...
Bikere tanrı olarak düşündüğüm mage şapkalı gandalfımsı biri ile mezarlıkta gitar battle yapiyorduk. Böyle akor basınca distortion sesinden mezarlıktan kolonlar çıkıyordu.
Karşıma çıkarmı bilmiyorum ama bir daha ki karşılaşmayı ben alıcam...