Rüyalarınız gerçek hayatta karşınıza çıkıyor mu?

Konu sahibi son olarak 3963 gün önce görüldü

Rüyalarınız gerçek hayatta karşınıza çıkıyor mu?

• Bazı rüyalarım gerçek hayatımda karşıma çıkıyor

Kullanılan: 15 55.6%
  • Rüyalarım, hayatımdan tamamen farklı

Kullanılan: 8 29.6%
  • Rüyalarımın hepsini gerçek hayatımda yaşıyorum

Kullanılan: 3 11.1%
  • Rüya görmüyorum

Kullanılan: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
Bugunku ruya umarim gercek cikar, dinimiz amin .p Olabilir mi boyle bir sey? Ay nolur olsun cunku

Benim bu olay cok oluyor, gordugum cok alakasiz bir ruya bazen gercek oluyor, bir kac kez yasadiktan sonra ruya gunlugu tutmaya karar verdim ve tuttum tabi .) Neyse bu gunlugu duzenli kullandim sonra gecmis aylarda gunlugunu tuttugum ruyalari unuttugumu fark etttim, her yazisini saskinlikla okumak hosuma gidiyor, ve evet cogu zaman dejavu oluyor.

bazı rüyalarım için keşke çıksa diyorum. ay inş çıkar... genelde gereksizlerle karşılaşırım ama hadi bakalım.

Gerçek hayatımı rüyalarımda yaşıyorum.

ara sira elalemin ozelini goruyorum ve gerek var miydi bunlara acaba diye "well... ok" seklinde yatagimin kenarinda oturuyorum etkisinin gecmesi icin. anneme bu ruyalari anlattigim zaman surati asiliyor :d

"KIZIM BIR KERE DE KENDINI, KENDI HAYATINI GOR. KOCANI GOR. KIMINLE EVLENECEKSIN ONU GOR. BIKTIM BU ELALEMIN SEYLERINDEN"

Genellikle rüyalarım gerçekleşir. Misal ünide aşık olacağım çocuğu daha önce hiç görmemişken rüyamda görmüştüm birebir siluetiyle falan. Bu tarz şeyleri rüyamda görüyorum. Sonra karşıma çıkıyor. O yüzden rüyalarıma anlam yüklerimm.

rüyalar demeyelim de, bazı basit mesajlar gün içinde karşıma çıktı.
bu sabah karsilastim hatta ikisiyle

Ayda yılda bir görüyorum o da pek iyi şeyler olmuyor genelde. Çıkmasın bazıları mümkünse..

uyandığım an da bitiyor çok acayip şeyler görüyorum bazen o nerden geldi bu nerden geldi bağdaştıramıyorum bile

Hepsi olmasa da bazıları çıkıyor

Geri