Rüyalarınız gerçek hayatta karşınıza çıkıyor mu?

Konu sahibi son olarak 3963 gün önce görüldü

Rüyalarınız gerçek hayatta karşınıza çıkıyor mu?

• Bazı rüyalarım gerçek hayatımda karşıma çıkıyor

Kullanılan: 15 55.6%
  • Rüyalarım, hayatımdan tamamen farklı

Kullanılan: 8 29.6%
  • Rüyalarımın hepsini gerçek hayatımda yaşıyorum

Kullanılan: 3 11.1%
  • Rüya görmüyorum

Kullanılan: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
Son günlerde gördüğüm rüyalar çok güzel, hemen gerçekleşse de İstanbul'a gitsem keşke :p

Haberci ve mistik rüyalarım vardır;güvenirim.

geçen gün muhabbet kuşumun öldüğünü rüyamda gördüm, ertesi günün sabahı kuş öldü. halbuki bize rüyalar tersine çıkar diye ezberletmişlerdi..

Ben rüyalarımı hatırlamıyorum ki, gerçekleşiyormu bileyim. Yoksa ben rüya görmüyormuyum ?

dejavu olayı çok hoş bir olay boşver rüyayı şimdi ahahah

Evet. annemin anneannesi > annemin teyzesi > annem > ben. biz hep bu tarz ruyalar goruyoruz. bazen insanlarin ozelini, sirrini, veya sorunlarini da (hep sasirmisimdir sonradan dogru oldugunu duyunca). veya sembol sekilde gorunen hayvanlar (kaplumbaga, yilan, fokbaligi gibi). kucuklugumde korkardim, ama simdi normal geliyo.

bir kisiye bu yolla yardimim dokunmustu farkinda olmadan. baya sevinmistim sonradan duyunca

• Beğen
Tepkiler: Aze
Benim çıkıyor. Misal üniversitede aşık olduğum kişiyi okul başlamadan bir gece önce rüyamda tıpatıp aynı kişi şeklinde gördüm. Ara ara böyle gerçekleşen rüyalarım var…

• Beğen
Tepkiler: Aze
Benim rüyalar antin kuntin şeyler ama annemin rüyaları çıkıyor benimle ilgili şeyler gördüğünde yan çizmeye çalışıyorum ama gizlemek zor oluyor, benim de tarotlar çıkıyordu fakat korkunç bir hale burunmeye başlayınca bıraktım şimdi elim gitmiyor. Dede soyundan gelmek budur aile boyu alengirli işler...

Bikere tanrı olarak düşündüğüm mage şapkalı gandalfımsı biri ile mezarlıkta gitar battle yapiyorduk. Böyle akor basınca distortion sesinden mezarlıktan kolonlar çıkıyordu.
Karşıma çıkarmı bilmiyorum ama bir daha ki karşılaşmayı ben alıcam...

Geri