ÜSözlük Run

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Run diyince aklıma hep bir odada 9 klima takılmış Adana evleri geliyor. Kfjfjfj
Bilemiyorum ben hiçbir zararını görmedim aslında. Aksine çoğu zaman yardımı da dokunmuştur bazı konularda. Hissel olarak da kötü biri enerjisi geçmiyor bana. @Run kumardan, iddiadan parayı vurup kaçtın mı? Doğru söyle…
Ya gelsene sana konu açacak malzeme birikti kfjgjg

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Duygusal balik ponciği.
Alavarez yalniz müthis tespitler nsjsbsbdndndn

kafa adam ya , aynı hobileri paylaşıyoruz . renkler ortak zevkler ortak napsak ortak :d

Samimi ve candan, severim Run'ı. Mahpus günlerimde donumu atletimi eksik etmedi hem.

Rahat bir saattir @Run ile galeri coplugumuze girip trajikomik yaşadığımız şeyleri birbirimize atıp duruyoruz ne saçma sapan şeyler yaşamışız ya kimlerle ne kavgalar ne olaylar yaşamışız.. bizim için o an kirici olan şimdi ise kahkaha atarak güldüğümüz şeyler de. Moralim yükseldi yine... atma daha tamam isim gücüm var yeterr

Türünün son örneği.
Nostaljik bir fenomen ndndnd
Seviyorum, Jansin Jan.

Rahat bir saattir @Run ile galeri coplugumuze girip trajikomik yaşadığımız şeyleri birbirimize atıp duruyoruz ne saçma sapan şeyler yaşamışız ya kimlerle ne kavgalar ne olaylar yaşamışız.. bizim için o an kirici olan şimdi ise kahkaha atarak güldüğümüz şeyler de. Moralim yükseldi yine... atma daha tamam isim gücüm var yeterr
Günün herhangi bir saati galeride bulduğum saçma sapan bir şeyi Cafer'e pat diye atmak... sjdmdmd

1000242407.jpg

.....................................

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Kalbi kirilinca, iletim olmayan sessiz bir mekana dönüsüyor.
Hayal kirikligina ugrayinca da keza öyle.
Tüm güzellikler seninle olsun Cafercim.
Hiç üzülmeyesin.
Hem şark hüzünü, hem balik hüzünü, hem de devrimcinin hüzünü (burada kahkaha attim) denkleminde koşup durursun..bir soluklan.

Tersinden kalktığı günlerden bir gün haha
Nasıl bir laneti vardıysadı artık insan firçalarının müptelası olabiliyor:D

Kendisinden mutlaka havaalanı anılarını ısrarla isteyiniz( metro turizm mi bu kardeşim 380 kilo bagaj ne) şaşzlslslsk

1000256931.jpg

Fazla icme canim Run.
Ailene ve sana ve cevrendeki herkese mutlu yillar diliyorum..hehehe

İki gündür bir forumdaki 10-15 sene önceki mesajlarımızı buldum. O kadar eğleniyorum ki o mesajları okurken.
Ve bir parçam da fazla hüzünlü. Mecnun dolu mesajlarım var fotoğraflar var. Sana laf sokmalı mesajlarım var.
Dolu dolu her şey gözümüzün önünde.
Bir mesajda 10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz konusunda, 'ee bi zahmet evlenmiş olurum heralde ' mesajıma kahkahalarla gülüyoruz şimdi.

10 sene önce sana dair tek bu bilgi vardı kafamda...
O günden tee bugüne geliyoruz. Sabah yediğin ciğerlerin midende saatler içerisinde nasıl ayrıştığına kadar biliyorum......Yani bu kadarını bilmeseydim de olurmuş.....
1769540187440.png

Sensizliğin etkisi ektedir,

1769540560586.png

Seni çok seviyorum yavrucuğum. Bi 10 sene daha çekerim galiba seni... Sonra biraz mola verelim.....

10 sene önceki azeye sözü verip gideyim,

1769541173631.png

Hahhaha Aze ile çok tatlı ve samimisiniz. Jfjfjjf
Kitap çıkartsanız alır okurum gibi… <3

• sarılma
Geri