Her anına tanık olmaktan sıkılmayacağım biri. Kızdığım zamanlar çok olur ama hangi evde kardeşler birbirine girmez ki. Her seferinde devam etmekti önemli olan. Deli Emel ile video çekip atmıştı bana, o müthiş kadının bana karşı güzel dileklerini izlemiştim. Vefat etmiş Emel. Ben uzaklastiktan sonra her şey yine aynı kalır diye düşünmüştüm. Öyle olmadı. Onun da etkisiyle yazıyorum biraz. Duyunca konuyu hızlı şekilde değiştirsem de bir şeyleri kaybetmeden önce hissettiklerim bilinsin istedim.
Dost acı söylerdeki dostun en acılı çitosu....
Abartarak söyler bilerek kızdırmak için ama ana fikirde hep doğruluk payı vardır. Anası anam gibi sıcak.... ablası aynı ablam gibi vefalı.... babasını hep dislasalar da o da güzel adam.... ay ben seni ovecektim o kadar alışmışım ki seni yermeye,ovecek yer bulacağım diye ailenden girdim olaya........
Bilmem kaçıncı senemizi doldururken bir kez bile bir düşüncende yanıldığını görmedim. Her insan iyi değildi. Biz öyle anlamlandirmistik bunu onun sayesinde herkeste deneyimleye deneyimleye öğrendik.
Onunla sohbet çok güzeldir,eğlencelidir. Yeri gelir efkar da tutar etegimizin ucundan ama yine gülecek bir şey bulmaya devam ederiz.
Her şeye rağmen devam etmek zorunda olduğumuzu biliriz çünkü. Öyle öğrendik bunu beraber. Sorunlarini genelde yansıtmaz. Kendi kendine çözmeye çalışır ve genelde çözer de. Çözemediği zamanlar bana da bir urgan asar sonra beraber bir şekilde yine çözeriz.........
Benden uzun yaşayacaksın be Cafer. Canın sıkılmaz umarım.
Baskalarina yazdığım çoğu sözlük yorumumdan maalesef pişman oldum. Çok uyarmıştır acele etme insanları iyice tanımaya çalış diye. Hiçbir zaman sözünü dinlemedim ama yazdığım çoğu yorumdan pişmanım. Tek sana ve birkaç kişiye yazdığım şeylerden pişman değilim. Hiçbir zaman da olmayacağım, eminim. İnsanlara bu güveni veriyorsun. Cafere söylesem halleder ya, o farklı bir açıdan bakar çözüm bulur güveni veriyorsun. Ve çoğu kadın o yüzden seni daha çok seviyor.... erkekler kıskanıyor.... kıskanclar catlayin........6 kişi engellemiş seni jdjd ama olsun eminim çoğu erkektir jfjdjf ya da benim ve psi yüzünden kavgalı oldugun kadınlardır..... aksini kabul etmem edemem.... bunlar dışında engel yemişse onun felsefesini anlamamissiniz demektir..... evet şeytan sakal felsefesi..........
Erkeklerin her haltini açık edip anlatan biri.... o yüzden erkekleri ondan duydugunuz zaman nefret edersiniz hepsinden Allah belalarını versin dersiniz.... Ben bu aydinlanmayi yaşadım.... yasayamayanlar pembe gözlükler ile bakmaya devam edebilir.....
Seni çok seviyorum yavrum benim. Eger bir gün buraya yine gelirsen çok mutlu olurum. Ben de çok girmiyorum foruma ama sen gelirsen kudurtma time başlar...........
Öperim, eylülde görüşürüz