ÜSözlük Run

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evvela hemşerimdir. Cıncık gibi bir kalbi vardır. Politik konularda aktifliğiyle bilinse de, troll konularda başı çekmeden duramaz. Yas tutmayı da bilir, dans etmeyi de.
Bir yanda Amerika'nın İran'a ambargosuna yorum yazarken, diğer yanda sucuklu yumurta tarifi de verebilir. Böyle de renkli ve kollektif bir kişiliğe sahiptir.

Son düzenleme:
Run komiktir insanı hep güldürür,en büyük zaafı kadınlardır lol
Herkesin içinde değil de özel olarak gidip eleştiri yaptığınızda mantıklı açıklamalar yapar.
Kalp kırmaz hiç,ne kadar üstüne gidilirse gidilsin sonrasında şakaya vurup gönül alır.
İşte zaafları olmasa iyi çocuktur arkadaşım :d

Aze 'nin dostluğu düşman başına. Beş cümle yazdı, dördünde adamı yerdi. Nerde senin üye sözlügün söyle bakim ?

Bu forumda tanıştığım ilk kişilerdendir kendisi. Sohbeti sürükleyici olmakla birlikte ağzı sıkı bir arkadaşımızdır.
Kısa sürede anlaşabilme yetisi gösterdiğim kişilerdendir.
Ah şu bıldırcınlara olan düşkünlüğü olmasa. :tongue:
Vesselam.

Aze 'nin dostluğu düşman başına. Beş cümle yazdı, dördünde adamı yerdi. Nerde senin üye sözlügün söyle bakim ?

Biz döverek severiz,en azından millet gibi yüzüne canım cicim deyip arkasından gömmüyoruz...
Üye sözlüğünde bir yerlerde,hatta run açmıştı konuyu lol

Severim kendisini. Trol kişiliğinin altında pirlanta gibi bir kalbi vardır. Zekasini kullanma yeteneği üst seviyelerde olan, azcik sivri dilli, eğlenceli az da hüzünlü, duygusal ruhu güzel adam.
Her şey gönlünce olsun...

Kirdigini dusundugu zaman, gonul almak icin cabaliyor.
Degerli bir meziyet.

Gözlemlediğim kadarı ile yardım sever, eğlenceli, hoş sohbet birisi forum için olmazsa olmaz kişilerden.

Şans eseri tanıdığım bir dost.. iyidir hoştur severim sakallarını..
Sert, haşin, gaddar bilakis çok kibardır..
iyi dans eder, ısrar eder. O KADAR! :q

çok fazla hüzün taşıyor aslında

Deli dolu :) işin goygoyunda birisi , bazen beni delirtmeye çalışsadaaaaa yinede seviyoruz kendisini

Pek tanımam etmem hani ama pozitif yön de dikkat çekici. Çok sağlam yorumları var.

Run'u onceki takildigimiz forumdan tanirim benim daimi yorumcum, cok acik sözlüdür bazen insanin icini acitsada konusurken icinde asla kotuluk yoktur kin beslemez yillardir bir kac kez kussek kirilsakta birbirimize asla bana karsi saygisini uslubunu bozmamistir. Benim duygusal biri oldugumu bilir bu yuzden kirilgan oldugumu da cok zaman bana akil vermisligide vardir. Canim benim iyi ki seni tanidim iyi ki varsin.Hep var ol sen hayatim da...
Seviliyorsun!

Anladığımı sandığım ancak yanıldığımı anladığım bir üyemiz.Henüz çözemedim.Keyifli,kendine münhasır biri.

Biraz sivri dillidir ve akıl verirken kafanıza vura vura söyler söyleyeceklerini. Ajsjsj Başlangıçta kendisini sevip sevmemek konusunda kafanız karışsa da sonrasında (büyü de yapıyor olabilir) sevmiş bulunuyorsunuz.
Içinde kötülük barındırmayan şahsına münhasır birisi. Siyasi yorumlarının ve sözlük konularının takipçisiyim, tşk. ^^

Geri