velevki
Bronz Üye
O kadar olmuşmu ya ouu13.020.00 olmuş her gün değişiyor![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadar olmuşmu ya ouu13.020.00 olmuş her gün değişiyor![]()
Alistim velevki hanim olmazsa olmasim<3Çok yorucu bu robot süpürge. Ben kullanamadım.
Alıştıysan sorun yok, çünkü çekim gücü ve temizliği harika.Fakat günlük açmak için sıkıntı.Alistim velevki hanim olmazsa olmasim<3
Oggy 40 yıllık ev hanımı gibi döktürmüşsün canım.<3 parkeli, çok halı olayımız yok. Yatak dibinde ufak paspas var onu da sallarız. Ayakkabıyla dolanılan ev, mutfağı çok dert ediyor. Philips kablosuz almıştım ama çekim gücü zayıf saçı , tüy iyi topluyor kırıntılara gücü yetmiyor.lupe evin zemini hakkında bilgi verebilirsen iyi olur..... çok fazla halı var mı mesela..... robot süpürgelerin halı üzerindeki performansını hiç beğenmiyorum ben..... ekmek kırığı vb iri tozları halı üzerinden çekemiyor..... haftada bir normal süpürgeyle halıları çekiyorum o yüzden..... ama parke ve yolluk tarzı şeylerin üzerindeki performansı çok iyi..... zaten robot süpürgenin amacı full temizlik değil bence kabasını alıyor gibi onu da yaparken bi kova toz çıkıyor nerden çekiyosa...... haritalama özelliği olan, lidar sensörlü robotlardan alman tavsiyem..... bunları barındırmayanlar mal mal geziyor evin içinde..... biz şunu kullanıyoruz, yedek parça falan sıkıntısı yok..... bunun üstteki çıkıntısı olmayan üst modeli var onu tavsiye etmiyorlar, haritalama ve yer tespiti sıkıntılıymış...... 4 bine aldıydım 8 bin olmuş hay..........
![]()
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Günlük temizlik için iyi bence.. tabii ki haftada bir dip köşe temizlik ister yine.xiaomi mi robot vakum-mop 2 pro kullanıyoruz biz ofiste. bizim işimizi görüyor, memnunuz ama ev ortamı için eşyaların yerden yüksek olması gerekiyor yani ayakları vs. öyle bahsettikleri gibi dağları, tepeleri aşmıyor.
Görüntün gibi fikirlerin olsa hiç fena olmaz.Deskiden robot süpürge mi vardı ya, çalı süpürge en iyisi. üstelik hamamböceği de öldürebiliyorsun.
evet, günlük kullanım için ideal.Günlük temizlik için iyi bence.. tabii ki haftada bir dip köşe temizlik ister yine.
Aldım ondan işte dyson yeni yeni trend oldu ben onlar çıkmadan almıştm.Lupe bende oggy nin kullandigindan kullaniyorum ve yorumuna aynen katiliyorum.
Performans olarak Roborock daha basarili.
Fakat anne baba icin pek önermem.
Güzel bir sarjli dikey süpürge daha kullanisli olabilir.
Dyson olmasi sart degil.
Philips de cok iyi.
Bunlar dehşet güzel ama ananı ağlatıyor süpürürkenCanim senin kast ettigin gibi acip kendiliginden donup dolasan evi temizliyenlerden degil. Manuell ama temiz bir supurge.. evde degilim su siralar gittigimde evden atarim ama googledn atim
Ekli dosyayı görüntüle 77944
Hayatım şuan vasıfsız bir dil kurs ücreti bile 15'binden başlıyor.O kadar olmuşmu ya ouu