Robot süpürge kullananlar

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 230 gün önce görüldü
adamın birinin köpeği evde tuvaletini yapma gafletinde bulunmuş, süpürge de bunu algılayıp pisliği tüm eve bir güzel yaymış, ha bir de içine kamera koyup dikizliyorlarmış çıplak foto çekiyorlarmış, ne fanteziler var he.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
konuyu açtın yine aklıma geldi hata20 kodu alıyorum. Deliricem ! rüyamda bile görüyorum artık .

xiaomi mi robot vakum-mop 2 pro kullanıyoruz biz ofiste. bizim işimizi görüyor, memnunuz ama ev ortamı için eşyaların yerden yüksek olması gerekiyor yani ayakları vs. öyle bahsettikleri gibi dağları, tepeleri aşmıyor.

lupe evin zemini hakkında bilgi verebilirsen iyi olur..... çok fazla halı var mı mesela..... robot süpürgelerin halı üzerindeki performansını hiç beğenmiyorum ben..... ekmek kırığı vb iri tozları halı üzerinden çekemiyor..... haftada bir normal süpürgeyle halıları çekiyorum o yüzden..... ama parke ve yolluk tarzı şeylerin üzerindeki performansı çok iyi..... zaten robot süpürgenin amacı full temizlik değil bence kabasını alıyor gibi onu da yaparken bi kova toz çıkıyor nerden çekiyosa...... haritalama özelliği olan, lidar sensörlü robotlardan alman tavsiyem..... bunları barındırmayanlar mal mal geziyor evin içinde..... biz şunu kullanıyoruz, yedek parça falan sıkıntısı yok..... bunun üstteki çıkıntısı olmayan üst modeli var onu tavsiye etmiyorlar, haritalama ve yer tespiti sıkıntılıymış...... 4 bine aldıydım 8 bin olmuş hay..........

Oggy 40 yıllık ev hanımı gibi döktürmüşsün canım.<3 parkeli, çok halı olayımız yok. Yatak dibinde ufak paspas var onu da sallarız. Ayakkabıyla dolanılan ev, mutfağı çok dert ediyor. Philips kablosuz almıştım ama çekim gücü zayıf saçı , tüy iyi topluyor kırıntılara gücü yetmiyor.
Yok çok teknolojik kafasını karıştrcak kadar da olmasa harika olur. Çok katıydı robot süpürgeye yoksa çoktan alırdım, fikrini güncellemiş Manolya ablan.

Lupe bende oggy nin kullandigindan kullaniyorum ve yorumuna aynen katiliyorum.

Performans olarak Roborock daha basarili.

Fakat anne baba icin pek önermem.
Güzel bir sarjli dikey süpürge daha kullanisli olabilir.
Dyson olmasi sart degil.
Philips de cok iyi.

eskiden robot süpürge mi vardı ya, çalı süpürge en iyisi. üstelik hamamböceği de öldürebiliyorsun.

xiaomi mi robot vakum-mop 2 pro kullanıyoruz biz ofiste. bizim işimizi görüyor, memnunuz ama ev ortamı için eşyaların yerden yüksek olması gerekiyor yani ayakları vs. öyle bahsettikleri gibi dağları, tepeleri aşmıyor.
Günlük temizlik için iyi bence.. tabii ki haftada bir dip köşe temizlik ister yine.

eskiden robot süpürge mi vardı ya, çalı süpürge en iyisi. üstelik hamamböceği de öldürebiliyorsun.
Görüntün gibi fikirlerin olsa hiç fena olmaz.D
Hamamböceği olan ev varsa ilaçlasın bence....

Lupe bende oggy nin kullandigindan kullaniyorum ve yorumuna aynen katiliyorum.

Performans olarak Roborock daha basarili.

Fakat anne baba icin pek önermem.
Güzel bir sarjli dikey süpürge daha kullanisli olabilir.
Dyson olmasi sart degil.
Philips de cok iyi.
Aldım ondan işte dyson yeni yeni trend oldu ben onlar çıkmadan almıştm.
Babama öğretsek ?

Geri