velevki
Bronz Üye
Haklı yorumHayatım şuan vasıfsız bir dil kurs ücreti bile 15'binden başlıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haklı yorumHayatım şuan vasıfsız bir dil kurs ücreti bile 15'binden başlıyor.
Çeyizime diyicem de evlenemiyorum.hfjksDikey süpürge
aşırı memnunum annem her kullandığımda laf etse de seviyorum ben toz olayı bitti evde bu süpürgeden sonra:=)![]()
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 Dikey Şarjlı Süpürge yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mutfak için çok pratik.Dikey süpürge
aşırı memnunum annem her kullandığımda laf etse de seviyorum ben toz olayı bitti evde bu süpürgeden sonra:=)![]()
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 Dikey Şarjlı Süpürge yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gıcık mısın acabaşu ilk videodaki bence iş görür. markası görünmüyor ama :d
![]()
robot süpürge sert kayaya çarptı sigma kedi #keşfet #keşfetteyiz #sigma
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
Belki modeliyle alakali olabilir memnun kalmayisin.Aldım ondan işte dyson yeni yeni trend oldu ben onlar çıkmadan almıştm.
Babama öğretsek ?
bende annem her laf ettiğinde çeyizime koyarım diyorum tamam tamam kalsın diyorÇeyizime diyicem de evlenemiyorum.hfjks
parkeliyse robot süpürge mantıklı bir hamle..... evet iyi olabilir ama roborock çok kazık bir marka bence..... xiaomi gayet yeterli olur size..... birkaç kişiyle de aynı süpürgeyi atmışız zaten...... hadi hayırlı olsun teyzeme.....Oggy 40 yıllık ev hanımı gibi döktürmüşsün canım.<3 parkeli, çok halı olayımız yok. Yatak dibinde ufak paspas var onu da sallarız. Ayakkabıyla dolanılan ev, mutfağı çok dert ediyor. Philips kablosuz almıştım ama çekim gücü zayıf saçı , tüy iyi topluyor kırıntılara gücü yetmiyor.
Yok çok teknolojik kafasını karıştrcak kadar da olmasa harika olur. Çok katıydı robot süpürgeye yoksa çoktan alırdım, fikrini güncellemiş Manolya ablan.
Belki modeliyle alakali olabilir memnun kalmayisin.
Bu modelin cekim gucu iyi.
![]()
Philips Xc8049/01 Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge - Fiyatı, Yorumları
Philips Xc8049/01 Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ögretirsin o kolay isben temizlik performansini begenmezler diye demistim.

Görüntün gibi fikirlerin olsa hiç fena olmaz.D
Hamamböceği olan ev varsa ilaçlasın bence....
parkeliyse robot süpürge mantıklı bir hamle..... evet iyi olabilir ama roborock çok kazık bir marka bence..... xiaomi gayet yeterli olur size..... birkaç kişiyle de aynı süpürgeyi atmışız zaten...... hadi hayırlı olsun teyzeme.....
Kesinlikle sloganımız bu yaaaaa!Bildiğiniz bütün süpürgeleri unutun,oggy alın! .)
ya asjskalaşa ev hanımlığımla alakası yok..... ben çok üşengeç bi insanım...... ev süpürmek de en sevmediğim işlerden biri..... o yüzden robot süpürge soktum eve..... çok da iyi bi fiyat denk gelmişti öyle almıştım..... şu fiyatlara almam mesela..... çatır çatır çekirdek, cips yiyorum çağırıyorum robotu geliyor süpürüyor...... neydi o çektiğimiz 5 kiloluk süpürgeyi çıkarıcan borularını takıcan da alıcan eline süpürcen..... allah razı olsun icat edenden...... <333Yaaaa @Oggy çok güzel anlatmış :=) keşke yakın olsaydıkk gün filan yapılırdı :=)
şu yorumlarından sonra bende alıcammmmm yaaaaa senin aldığın zamanda da 4000 fazlaydı bebiş:=)ya asjskalaşa ev hanımlığımla alakası yok..... ben çok üşengeç bi insanım...... ev süpürmek de en sevmediğim işlerden biri..... o yüzden robot süpürge soktum eve..... çok da iyi bi fiyat denk gelmişti öyle almıştım..... şu fiyatlara almam mesela..... çatır çatır çekirdek, cips yiyorum çağırıyorum robotu geliyor süpürüyor...... neydi o çektiğimiz 5 kiloluk süpürgeyi çıkarıcan borularını takıcan da alıcan eline süpürcen..... allah razı olsun icat edenden...... <333
Ya ne yalovası Ankara'ya gelsin annemin böyle bir kankitoya ihtiyacı var..@Oggy Yalova'ya filan taşınma düşünceniz yok mu yaaa...
Hayır yaaa buraya ben ona prefiterol yapcam:=)Ya ne yalovası Ankara'ya gelsin annemin böyle bir kankitoya ihtiyacı var..
Evin oğluşu der bırakmaz.