Robot süpürge kullananlar

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 229 gün önce görüldü
Aldım ondan işte dyson yeni yeni trend oldu ben onlar çıkmadan almıştm.
Babama öğretsek ?
Belki modeliyle alakali olabilir memnun kalmayisin.
Bu modelin cekim gucu iyi.

Ögretirsin o kolay is :) ben temizlik performansini begenmezler diye demistim.

Oggy 40 yıllık ev hanımı gibi döktürmüşsün canım.<3 parkeli, çok halı olayımız yok. Yatak dibinde ufak paspas var onu da sallarız. Ayakkabıyla dolanılan ev, mutfağı çok dert ediyor. Philips kablosuz almıştım ama çekim gücü zayıf saçı , tüy iyi topluyor kırıntılara gücü yetmiyor.
Yok çok teknolojik kafasını karıştrcak kadar da olmasa harika olur. Çok katıydı robot süpürgeye yoksa çoktan alırdım, fikrini güncellemiş Manolya ablan.
parkeliyse robot süpürge mantıklı bir hamle..... evet iyi olabilir ama roborock çok kazık bir marka bence..... xiaomi gayet yeterli olur size..... birkaç kişiyle de aynı süpürgeyi atmışız zaten...... hadi hayırlı olsun teyzeme.....

Belki modeliyle alakali olabilir memnun kalmayisin.
Bu modelin cekim gucu iyi.

Ögretirsin o kolay is :) ben temizlik performansini begenmezler diye demistim.
20230316_161559.jpg
Annemin bundan galiba zamanla çekim gücü ölüyor..
Yok o kadar titiz değil ben ona göre daha tertip, düzen seviyorum.

Görüntün gibi fikirlerin olsa hiç fena olmaz.D
Hamamböceği olan ev varsa ilaçlasın bence....

aşk olsun hanımefendi ben modern bir adamım, sadece yapay zeka diye millete kaktırılan cihazların sadece 3-5 sensörden ibaret olmasına takılıyorum. fazla büyük bir icatmış gibi gösterip, fahiş fiyatlara satıyorlar. çalışma mantığına da gelince evin dizaynı ne kadar minimal ise haritalama sistemi o kadar kolay oluyor, başlarda random olarak dolanıp eşya ve duvarları hafızaya alıyor. eğer evinizin sağında solunda çok fazla vazo, masa, sandalye, süs esyaşı vs. varsa asla kullanıma uygun olmuyor. robot evi süpürür ben yatarım diye alıyorsunuz ama sonra takılma sorunları yüzünden robot rahatça temizlesin diye yok sandalyeleri kaldır yok sehpayı düzelt diye uğraşıyorsunuz. robota robotluk yapmış oluyorsunuz. ben roborock s7 kullanıyorum tavsiye ederim, isterseniz kargo yapıp yollayayım bir test edin.

parkeliyse robot süpürge mantıklı bir hamle..... evet iyi olabilir ama roborock çok kazık bir marka bence..... xiaomi gayet yeterli olur size..... birkaç kişiyle de aynı süpürgeyi atmışız zaten...... hadi hayırlı olsun teyzeme.....

Kazık yemelerim meshurdur.. hdkks
Teşekkür ederim canım..

Yaaaa @Oggy çok güzel anlatmış :=) keşke yakın olsaydıkk gün filan yapılırdı :=)
ya asjskalaşa ev hanımlığımla alakası yok..... ben çok üşengeç bi insanım...... ev süpürmek de en sevmediğim işlerden biri..... o yüzden robot süpürge soktum eve..... çok da iyi bi fiyat denk gelmişti öyle almıştım..... şu fiyatlara almam mesela..... çatır çatır çekirdek, cips yiyorum çağırıyorum robotu geliyor süpürüyor...... neydi o çektiğimiz 5 kiloluk süpürgeyi çıkarıcan borularını takıcan da alıcan eline süpürcen..... allah razı olsun icat edenden...... <333

ya asjskalaşa ev hanımlığımla alakası yok..... ben çok üşengeç bi insanım...... ev süpürmek de en sevmediğim işlerden biri..... o yüzden robot süpürge soktum eve..... çok da iyi bi fiyat denk gelmişti öyle almıştım..... şu fiyatlara almam mesela..... çatır çatır çekirdek, cips yiyorum çağırıyorum robotu geliyor süpürüyor...... neydi o çektiğimiz 5 kiloluk süpürgeyi çıkarıcan borularını takıcan da alıcan eline süpürcen..... allah razı olsun icat edenden...... <333
şu yorumlarından sonra bende alıcammmmm yaaaaa senin aldığın zamanda da 4000 fazlaydı bebiş:=)

Asla olmazzz aslaaaa! Böyle her konuda mükkemmel birini sana bırakamam.
Ayrıca biz nufusumuza almayı vaat ediyoruz..

Geri