Robot süpürge kullananlar

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 229 gün önce görüldü
Arkadaşlar robot süpürge alacağım anneme fakat seçenek çok ve benim inceleyecek vaktim yok.
Her şeyin altına girebilecek ebatta haznesi, gücü, filtresi, şarj süresi vs. Potansiyeli en iyi bildiğiniz marka ve model paylaşırsanız Manolya ablanızı çok mutlu edersiniz..3

Yok mu yağ robotu olan Handancım bundan al diyen..
Her halta atlayanlar nerde, smart alecklik yapıyorsunuz ama...
Bugün benim derdim yarın sizin, hadi bir alternatif gözünüzü seveyim.:(

Fakir bir forumdan ne bekliyorsun sevgili Lupe hiç gördük mü önce onu bi sor Ssjssj

Yok mu yağ robotu olan Handancım bundan al diyen..
Her halta atlayanlar nerde, smart alecklik yapıyorsunuz ama...
Bugün benim derdim yarın sizin, hadi bir alternatif gözünüzü seveyim.:(

çok pahalı olduğu için kullanamıyoruz ki önerelim :/
çok pahalı

Canim ben7m supurge makinem ROBOCLEAN. Sulu.. hali yikama agzi var/yatak dosek yikama agzi.. bir kac kucuk firca agizlarida var... 2000€..

Ben cok memnunum. Alali 5 sene oldu.

Canim ben7m supurge makinem ROBOCLEAN. Sulu.. hali yikama agzi var/yatak dosek yikama agzi.. bir kac kucuk firca agizlarida var... 2000€..

Ben cok memnunum. Alali 5 sene oldu.
Hayatım bu robot mu, görsel alabilir miyim?

lupe evin zemini hakkında bilgi verebilirsen iyi olur..... çok fazla halı var mı mesela..... robot süpürgelerin halı üzerindeki performansını hiç beğenmiyorum ben..... ekmek kırığı vb iri tozları halı üzerinden çekemiyor..... haftada bir normal süpürgeyle halıları çekiyorum o yüzden..... ama parke ve yolluk tarzı şeylerin üzerindeki performansı çok iyi..... zaten robot süpürgenin amacı full temizlik değil bence kabasını alıyor gibi onu da yaparken bi kova toz çıkıyor nerden çekiyosa...... haritalama özelliği olan, lidar sensörlü robotlardan alman tavsiyem..... bunları barındırmayanlar mal mal geziyor evin içinde..... biz şunu kullanıyoruz, yedek parça falan sıkıntısı yok..... bunun üstteki çıkıntısı olmayan üst modeli var onu tavsiye etmiyorlar, haritalama ve yer tespiti sıkıntılıymış...... 4 bine aldıydım 8 bin olmuş hay..........

Canim senin kast ettigin gibi acip kendiliginden donup dolasan evi temizliyenlerden degil. Manuell ama temiz bir supurge.. evde degilim su siralar gittigimde evden atarim ama googledn atim

Ekli dosyayı görüntüle 77944
Bunu gördüm geçen marka aynı mı bilemedim de kendi evime alayım dedim, benim abla kötüledi zımbırtısı çok ve ağır diye...

Son düzenleme:
Geri