Regl izni tartışma çıkardı

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1197 gün önce görüldü
Sus kız.
Problem çocuk gibisiniz.
Çalışmakta gözünüz yok zaten.

Haftanın 1 günü de kısır günü izni olsun. Çalışan kadınlar Altın gününü kaçırıyor. Saat akşam 4 te izin alıp işten gidiyorlar son 1 saate yetişe diye bu seferde pastalar ksırılar bitmiş oluyor çay bile buz gibi oluyor.
sen gelsene az wp:D

böbrek sancısından beter olamaz sanırım
ama izin verilmeli benççede.

Ramazan ayı böyle konular artık gündemden düşmez regl izni yok oruc sakız ile bozulurmu ramazan ayında cinsel ilşki günahmı diye programlar yayınlanmaya baslar. Bırakın kardeşim isteyen istediği izni kullansın kıskanıyorsanız sizde olun .

işte yine herkese hak verdiğim bir konu daha. malumat güzel yerden görmüş, buna ben de ayarım. ancak regl günlerini çok ağır geçirenler var. birçok arkadaşım var, ilk iki gününü acılar içinde geçiren. bilemiyorum.

ben çok sulu göz oluyorum. bana izin değil mendil versinler, tadelle versinler, gofrik versinler, romantik komedi atsınlar benim üzerime

Bizim millet oturup bir kitap açsa okusa _ her ramazan nihat hatipoğlular cübbeli hocalar televizyona çıkmalarına gerek kalmicak_ yukarıda büyücü var_ oruç demiş sakiz demiş ramazan demiş _ 150 sayfalık mizrakli ilmihal var_ 520 yil önce yazılmış _ imandan başlamış abdestten namazdan oruçdan kefenlemeye evlenmeye kadar anlatıyor kitap . Televizyonu açıp izlemeye gerek yok _ alın size kandil mesajı

nasıl ya, regl sancısını seven bi ben miyim.. benim de halıları tırmaladıgım oluyor ama nedense hosuma gidiyo. calısmam gerekiyorsa arveles, dexforte, majezik..max yarım saate agrı magrı kalmıyo zaten. ne nazlısınız ya..gereksiz bence izin.

Bende regli sancili cekenlerdenim ve agri kesici kullanmiyorum bunyem alisti,)) calistikmi oyle halada calisiyormuyuz evet. Ama adamlar 1 gun izni vermis kizlar degerlendirin,)

Geri