Xerath
Gümüş Üye
Seçimin meşru olup olmadığını iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Daha önceki referandumlar kabul edilebiliyorsa bu referandumun hayli hayli kabul edilmesi gerektiğini ima ettim. Zira çok partili dönemlerde yapılan anayasa değişikliği referandumu ile tek partili yada vesayet odakları gözetiminde yapılan halk oylamalarının hangisinin adil olduğunu daha iyi bilmen gerekir.
Çalındığı iddia edilen oylar için ise bir delil sunman gerekir. Mühürsüz Oyların gerçek kişiler tarafından kullanıldığı ise 5 parti temsilcileri gözetiminde oylanıp sayılarak tespit edilmiştir. Bu ise parti genel merkezlerine (YSK açıklamasından önce) kendilerinin görevlendirdiği sandık görevlileri tarafından sonuçlar iletilmiş olup YSKdan gelen sonuçlarla karşılaştırılmıştır!
Agit içinde daha fazla konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Ben herhangi bir yayın organından beslenmiyorum. Bu bilgiden eminim.
Secimin mesru oldugunu iddia ettiginizi zaten soylemedim. Ancak durum bu islevini tanimini "bilmediginiz AGIT'te bunu soyluyor.
Video sitelerine bakarsaniz neredeysr hepsinin evet basilanlar oldugunu gorursunuz.
Ayrica herkes AGIT dahil YSK tarafsiz degil diyoruz. Siz ise YSK verilerini karsilastirin diyorsunuz.YSK tarafsiz davranmadigi icin itiraz dilekcesi kabul etmiyor.