referandum da oy kullanamıyorum çünkü

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
sabah senin oyun hiçbir şey değiştirmez kullanmasan da olur diyordun, sahte belge düzenlettirip oyumu tanıdıklarına mı attıracaksın ha şıracı bey seni. :cici:

Ay ogi hajajajgjxnsjdj agzin bal yesin :d
Numarani söyle de sana kontör yollayayım hahaha

Jose Chilavert noter onayını müdürlükten ayrılmadan araştırdım, girişteki panoya da asmışlar. gerekçe ise kırtasiyeden alınıp kendinin de doldurabildiğin bir şey olması sözleşmenin. belgenin resmi olabilmesi için orada yaşayıp yaşamadığımızı notere onaylatmak şartmış. halanın oğlu adına sevindim, izmirde öğrenci olmak gibisi varmış valla, sonuçta izmir. cevabım budur Sezencim. :cici:

Hacı bu çifte standardı araştırmak lazım o zaman.
Bizden kesinlikle böyle bir şey istenmedi.

İzmir, CHP'li belediye diye mi acaba. :D

Senin notere onaylatmanı istediğin belgeler nedir tam olarak? Ben mi yanlış anladım?

Hacı bu çifte standardı araştırmak lazım o zaman.
Bizden kesinlikle böyle bir şey istenmedi.

İzmir, CHP'li belediye diye mi acaba. :D

Senin notere onaylatmanı istediğin belgeler nedir tam olarak? Ben mi yanlış anladım?

kira sözleşmesi kira, hani kiraya çıkarken ev sahibiyle bi form dolduruyon ya karşılıklı işte o. senin hala oğlu büyük ihtimal yurtta kalıyor. :cici:

kira sözleşmesi kira, hani kiraya çıkarken ev sahibiyle bi form dolduruyon ya karşılıklı işte o. senin hala oğlu büyük ihtimal yurtta kalıyor. :cici:

Yok hayır. Buca'da kirada kalıyor.
Doğru anlamışım yani ve avukatlar bak ne diyor:

Avukat Engin Oğuz:
"Noter tarafından düzenlenmesi gereken bir evrak değil kira sözleşmesi."

Avukat Mehmet Toprak
"Vergi Usul Kanunu içerisinde buna ilişkin bir düzenleme yok."

Aslında farklılık olmasının nedeni şu da olabilir:
"Kira sözleşmesi noter dışında şahitler huzurunda da imzalanabiliyor ve onaylatılması gerekmiyor."

Yok hayır. Buca'da kirada kalıyor.
Doğru anlamışım yani ve avukatlar bak ne diyor:

Avukat Engin Oğuz:
"Noter tarafından düzenlenmesi gereken bir evrak değil kira sözleşmesi."

Avukat Mehmet Toprak
"Vergi Usul Kanunu içerisinde buna ilişkin bir düzenleme yok."

Aslında farklılık olmasının nedeni şu da olabilir:
"Kira sözleşmesi noter dışında şahitler huzurunda da imzalanabiliyor ve onaylatılması gerekmiyor."

güzel bir haber de bunları avukatların söyleyip söylemediğini de notere onaylatmamı isterlerse napacağım reyiz. :d allah belamı versin şaka yapmıyorum ya, illa yoracaksınız beni panoda asılı olanın fotosunu çekeyim.

güzel bir haber de bunları avukatların söyleyip söylemediğini de notere onaylatmamı isterlerse napacağım reyiz. :d allah belamı versin şaka yapmıyorum ya, illa yoracaksınız beni panoda asılı olanın fotosunu çekeyim.

Sen diyeceksin ki, herkese kolaylık var da bana mı lolo yapıyorsunuz diyeceksin. :D
Ağabey burada şöyle bir sıkıntı var.

Şimdi ben notere gitmediğimize %100 eminim. Hatta bu ihtimal daha yükseğe çıkabiliyorsa, o ihtimali söyleyeyim.

Burada problem sadece sende değil. Bir kaç sorunlu kişi var. Birincisi, sana alternatif çözümleri söylemeyen memur. İkincisi, sana çözüm bulmak veya en azından çalışmak yerine fırsatını bulmuşken devlet işlerine sallayan arkadaşlar. Üçüncüsü, tam araştırma yapmadan kötü niyetli kişilere prim sağlayan sen.

Devlet binalarında yapılan işlemlerin %100 mükemmel olduğunu iddia etmiyorum. Ama bak, benim iddiama göre bu iş böyle değil veya altarnatif çözümleri var. En azından bu başlığı "Ne yapmalıyım?" konusu altında açabilirdin.

Devlet kurumlarında yapılan bu işlemlerin mükemmel olmadığını biliyorum ama bu kadar kötülenecek kadar da bir problemimiz yok. Sadece araştırmak lazım.

Zaten problemin zaman aşımına uğramış ama yine de bir çözüm arayışındaysan bizim şirketin avukatına bir sorayım. Notere boşuna para verme. En azından "Notere şu kadar vereceksin, hayırlı olsun." diyen arkadaştan daha bir yararım olur sana.

Genç arkadaşım/dostum; Neden bulunduğun yerdeki il/ilçe seçim kuruluna gidip " öğrenciyim, nasıl oy kullanabilirim?" sorusunu yöneltip cevabı kaynağından öğrenmiyorsun?

Sen diyeceksin ki, herkese kolaylık var da bana mı lolo yapıyorsunuz diyeceksin. :D
Ağabey burada şöyle bir sıkıntı var.

Şimdi ben notere gitmediğimize %100 eminim. Hatta bu ihtimal daha yükseğe çıkabiliyorsa, o ihtimali söyleyeyim.

Burada problem sadece sende değil. Bir kaç sorunlu kişi var. Birincisi, sana alternatif çözümleri söylemeyen memur. İkincisi, sana çözüm bulmak veya en azından çalışmak yerine fırsatını bulmuşken devlet işlerine sallayan arkadaşlar. Üçüncüsü, tam araştırma yapmadan kötü niyetli kişilere prim sağlayan sen.

Devlet binalarında yapılan işlemlerin %100 mükemmel olduğunu iddia etmiyorum. Ama bak, benim iddiama göre bu iş böyle değil veya altarnatif çözümleri var. En azından bu başlığı "Ne yapmalıyım?" konusu altında açabilirdin.

Devlet kurumlarında yapılan bu işlemlerin mükemmel olmadığını biliyorum ama bu kadar kötülenecek kadar da bir problemimiz yok. Sadece araştırmak lazım.

Zaten problemin zaman aşımına uğramış ama yine de bir çözüm arayışındaysan bizim şirketin avukatına bir sorayım. Notere boşuna para verme. En azından "Notere şu kadar vereceksin, hayırlı olsun." diyen arkadaştan daha bir yararım olur sana.

kira sözleşmesini bıraktım kenara jose reyiz, tamam tüm yazdıklarımı unut. yalnız benim sosyal bilimler bölüm sekreteri imzalı ve damgalı bu okulda okuduğuma dair belgem var daha notere gerek var mı benim bu şehirde yaşadığıma dair?

ayrıca adana nüfus müdürlüğü adres beyanı açıklamasında da noter onaylı kira sözleşmesi lazım diye madde var. Adres İşlemleri

Genç arkadaşım/dostum; Neden bulunduğun yerdeki il/ilçe seçim kuruluna gidip " öğrenciyim, nasıl oy kullanabilirim?" sorusunu yöneltip cevabı kaynağından öğrenmiyorsun?

benzer cevapları alacağımı tahmin ettiğim için. genç adamsın internetten açıp da bakmadın mı, bi de oy kullancan falan derler diye çekiniyorum. :cici:

benzer cevapları alacağımı tahmin ettiğim için. genç adamsın internetten açıp da bakmadın mı, bi de oy kullancan falan derler diye çekiniyorum. :cici:

Olur mu öyle şey? Vatandaşın tereddüt ettiği konularda yol göstermek, yardımcı olmak ve çözüm üretmek onların görevi. En azından sağlıklı bilgiyi kaynağından öğrenmiş olursun.

Bence zaman kaybetmeden çözümü ordan aramalısın. Haa, oy kullanmak istemiyorsan o ayrı bir şey. :D

Olur mu öyle şey? Vatandaşın tereddüt ettiği konularda yol göstermek, yardımcı olmak ve çözüm üretmek onların görevi. En azından sağlıklı bilgiyi kaynağından öğrenmiş olursun.

Bence zaman kaybetmeden çözümü ordan aramalısın. Haa, oy kullanmak istemiyorsan o ayrı bir şey. :D

tabii öyle de adamlar yıllarca bi şeylerin seçiminin yapılmasından bıktı bir de ben gidip çıldırtmayayım insanları. inanın dünkü yaşadığım olaydan sonra oy kullanmaya dair tüm hevesim kaçtı, bir de unlucky bey, senin oy kullanman hiçbir şey değiştirmez deyince hep vazgeçtim. :cici:

Geri