referandum da oy kullanamıyorum çünkü

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
internette bir ön araştırma yaptım, o kadar kolaymış gibi yazmışlar ki bi öğrenci belgesi bi de kira sözleşmeni al git 5dk bile sürmüyo gel kardeşim dercesine. hatta bazı yerlerde öğrenci belgesi de zorunlu değil diyorlar.. garanti olsun diye gittim ıslak imzalı öğrenci belgemi ve kira sözleşmemi aldım adres beyanı için düştüm nüfus müdürlüğü yoluna... beklersem 10 dakika beklerim diyorum, nüfus müdürlüğüne bi girdim orta yaş ve yaşlılar duvarları tırmalıyo yeni kimlik yeni kimlik diye. sanki zombi istilasının tedavisi bulunmuş **Spam/Adversiting**. neyse benim kimlikle işim yok adres beyanı 5 dk da halledilir diyip sıra numarası aldım. "önümüzdeki kişi sayısı 60" yazıyor. ALLAHU EKBER! sıra numaram 376. ekrana bakıyorum bi 372 yazıyor sonra 186ya düşüyor. 230. adam bi buçuk saattir bekliyom sıra gelmedi diyo....... beni aldı bi sinir 40 dakika bekledim bi şey sorcam muhattap da bulamıyorum.

neyse köşedeki cay ocağına gittim. abi dedim ben öğrenciyim, belgemle kira sözleşmesini aldım işlem yapıyorlar değil mi. şöyle bi baktı, sen bu sözleşmeye notere onaylatmadın mı, notersiz belgeyle işlem yapmıyorlar dedi beynime böyle bi sıcaklık indi. Bİ DE NOTERE GİDİCEM soktuğumun şehrinde yaşadığıma dair para verip onay alcam. lan öğrenci belgem var kapı gibi, yunanistandan 3 vasıtayla gelmiyom ki BU ŞEHİRDE YAŞAMAMA GİBİ Bİ LÜKSÜM YOK... hafif hafif sıra fişimi sıkmaya başladım nazikçe haftasonu açık mı müdürlük diye sordum, 9-5 açık dedi, biraz yatışır gibi oldum peki dedim ilçe seçim kurulu açık mı, yok dedi onlar kapalı olurlar. kira sözleşmesini de, öğrencisine de, çipli kimliğine de söverek çıktım, böyle bir sistem henüz benim oyumu hak etmiyor. :cici:

Suriyeli olsaydiniz daha kolay ulasirdiniz bazi seylere.
Lakin, anlattiginiz ornekteki gibi prosedurler yipratiyor yurdum insanini.

İşte bu yüzden EVET !
Evet dersen bunlar yaşanmayacak asfhagh :D

Sigortalı ilaç almak için başka şehirlere gidip yalvar yakar işini halletmeye çalışmadığımıza şükredelim be gülüm. Bazı arkadaşlarım norveçte uzun süre yaşayıp daha yeni Türkiye'ye gelmiş gibi yorumlar yapıyor, geçmişimiz çok daha rezaletti bu iyi halimiz welkam tu Türkiye diyim.

internette bir ön araştırma yaptım, o kadar kolaymış gibi yazmışlar ki bi öğrenci belgesi bi de kira sözleşmeni al git 5dk bile sürmüyo gel kardeşim dercesine. hatta bazı yerlerde öğrenci belgesi de zorunlu değil diyorlar.. garanti olsun diye gittim ıslak imzalı öğrenci belgemi ve kira sözleşmemi aldım adres beyanı için düştüm nüfus müdürlüğü yoluna... beklersem 10 dakika beklerim diyorum, nüfus müdürlüğüne bi girdim orta yaş ve yaşlılar duvarları tırmalıyo yeni kimlik yeni kimlik diye. sanki zombi istilasının tedavisi bulunmuş **Spam/Adversiting**. neyse benim kimlikle işim yok adres beyanı 5 dk da halledilir diyip sıra numarası aldım. "önümüzdeki kişi sayısı 60" yazıyor. ALLAHU EKBER! sıra numaram 376. ekrana bakıyorum bi 372 yazıyor sonra 186ya düşüyor. 230. adam bi buçuk saattir bekliyom sıra gelmedi diyo....... beni aldı bi sinir 40 dakika bekledim bi şey sorcam muhattap da bulamıyorum.

neyse köşedeki cay ocağına gittim. abi dedim ben öğrenciyim, belgemle kira sözleşmesini aldım işlem yapıyorlar değil mi. şöyle bi baktı, sen bu sözleşmeye notere onaylatmadın mı, notersiz belgeyle işlem yapmıyorlar dedi beynime böyle bi sıcaklık indi. Bİ DE NOTERE GİDİCEM soktuğumun şehrinde yaşadığıma dair para verip onay alcam. lan öğrenci belgem var kapı gibi, yunanistandan 3 vasıtayla gelmiyom ki BU ŞEHİRDE YAŞAMAMA GİBİ Bİ LÜKSÜM YOK... hafif hafif sıra fişimi sıkmaya başladım nazikçe haftasonu açık mı müdürlük diye sordum, 9-5 açık dedi, biraz yatışır gibi oldum peki dedim ilçe seçim kurulu açık mı, yok dedi onlar kapalı olurlar. kira sözleşmesini de, öğrencisine de, çipli kimliğine de söverek çıktım, böyle bir sistem henüz benim oyumu hak etmiyor. :cici:
:):):):):)
Bu kadar basit bir işlemi
devletin hantallığına örnek göstermen,
hemde allayarak pullayarak,
Dezenformasyonları saymıyorum bile,

Şey havası var,
Kılıçdaroğlu dönemine ait SSK hastanelerinin
durumu sanki,

Yok
Öyle bişi
Söyledikleriyin çoğu abartılı ve doğru
olmayan bilgiler,

Farklı şehirde oy kullanacak öğrenci
kira kontratının yanında
elektrik su vs faturalarla giderse
işi görülür,
Siz cipli kimliği falan karıştırmışsınız
yoğunluğun sebebi muhtemelen ondandır,

Evet
Cipli kimlik başvurularından dolayı
Nüfus müdürlükleri yoğundur
Ama başvurunu internet
üzerinden yapanların
adresine teslim ediyor postane

Bence bu kaliteli hizmetlerin
devamı için EVET

:):):):):)
Bu kadar basit bir işlemi
devletin hantallığına örnek göstermen,
hemde allayarak pullayarak,
Dezenformasyonları saymıyorum bile,

Şey havası var,
Kılıçdaroğlu dönemine ait SSK hastanelerinin
durumu sanki,

Yok
Öyle bişi
Söyledikleriyin çoğu abartılı ve doğru
olmayan bilgiler,

Farklı şehirde oy kullanacak öğrenci
kira kontratının yanında
elektrik su vs faturalarla giderse
işi görülür,
Siz cipli kimliği falan karıştırmışsınız
yoğunluğun sebebi muhtemelen ondandır,

Evet
Cipli kimlik başvurularından dolayı
Nüfus müdürlükleri yoğundur
Ama başvurunu internet
üzerinden yapanların
adresine teslim ediyor postane

Bence bu kaliteli hizmetlerin
devamı için EVET

Kaliteli hizmet dediğin varlıklarımızı ''varlık fonu'' adı altında ipotek edip borçlanmak ise yakında içinde barındığın evinin sahipleri o gavur dediklerin çıktığında, '' benim kapı gibi tapum var'' dediğinde, gavurun ''sana o tapuyu verene git derdini anlat'' dediğinde göreceğim seni ve o ''evet'' demelerini..

Bir darbede sana ben vurayım..
Notere vereceğin ücret 100 TL'nin altında olmayacak.
Tatlım, evet deseydik bunlar olmayacaktı.

Bu gunlerde gitmeyin yogunluk daha da fazla keza.
TC kimliklerini.alan Suriyelilere hizmet pesindeler hani.

Kaliteli hizmet dediğin varlıklarımızı ''varlık fonu'' adı altında ipotek edip borçlanmak ise yakında içinde barındığın evinin sahipleri o gavur dediklerin çıktığında, '' benim kapı gibi tapum var'' dediğinde, gavurun ''sana o tapuyu verene git derdini anlat'' dediğinde göreceğim seni ve o ''evet'' demelerini..

Konumuz bu mu Silistre
Varlık fonunu ayrıca tartışırız,

Ben yeni kimliklerin adrese teslim
edilmesinden bahsettim

zaten referandum olması başlı başına bir sorun

alaturka bey, yazdıklarım dün yaşadığım şeylerdir hayal ürünüm veya gördüğüm bir rüya değildir. 2023 hayalleri ile süslenmiş pembe dünyanızda önümde 60 kişinin beklediğini yazmam abartı ise evet haklısınız abarttım. bu kadar basit bir işlemi devletin hantallığına örnek göstermem gerçekten kabalık, çünkü çalışan memurların suratlarının bayram arifesindeki lc waikiki kasiyerinden farkı yok. adamlar 2 aydır buruşmuş yaşlı elini taratmaktan bıkmış. zaten bu kimlik olayının referandumla aynı anda hortlaması da ayrı bir ironi. ayrıca oturduğum konutun faturaları ev sahibinin üzerine, elimde kira sözleşmesinden başka bir şey yok. sizden ricam bugün bir nufüs dairesine adres beyanı yapacakmış gibi gidip sıra almanız ve önünüzdeki kişi sayısını burada paylaşmanız. :cici:

18 ocak 2017 tarihli çipli kimlik başvurumun şuanda görünen durumu da sizinle paylaşmak isterim. hantal olmayan devlet demiştiniz değil mi. :cici:

P0EdV6.png

arkadaş gayet de içten anlatmış durumunu ama rte ve akepe ve dahi evet sevdalıları yine herşey güllük gülistanlıkmış gibi yorum yapmış bi de arkadaşı abartmakla suçlamış... er tabi arkadaş bazıları gibi parti kollarından olmadığı için bu durumu yaşamış... üye olaydı yaşamazdı...

Standart kategorizasyon islemi
Normaldir.
Onlarin istedigini verseydin , istedigini alirdin

Kör ve sagir degilim cok sukur.
Gerekli gereksiz alintilarinizi da mesajlarimdan cekin lutfen.
Her fikri.midemizin kaldirmasi gereken bir donemdeyiz keza.

Ne o
bakıyorum
Tartışmaktan çekiniyorsun,
Sen işkembei kübradan sallayacaksın
bende sana cevap vermeyeceğim
Yok öyle bir dünya
Ahanda
şimdide alıntı yapıyorum
Bunun forum kuralarına aykırı
bi durum olduğunu sanmıyorum.
Bende istemiyorum senle muhatap olamak
ama çelişkili yorumlara haddini bildirmek