Oggy
Platin Üye
-
-
-
-
-
internette bir ön araştırma yaptım, o kadar kolaymış gibi yazmışlar ki bi öğrenci belgesi bi de kira sözleşmeni al git 5dk bile sürmüyo gel kardeşim dercesine. hatta bazı yerlerde öğrenci belgesi de zorunlu değil diyorlar.. garanti olsun diye gittim ıslak imzalı öğrenci belgemi ve kira sözleşmemi aldım adres beyanı için düştüm nüfus müdürlüğü yoluna... beklersem 10 dakika beklerim diyorum, nüfus müdürlüğüne bi girdim orta yaş ve yaşlılar duvarları tırmalıyo yeni kimlik yeni kimlik diye. sanki zombi istilasının tedavisi bulunmuş **Spam/Adversiting**. neyse benim kimlikle işim yok adres beyanı 5 dk da halledilir diyip sıra numarası aldım. "önümüzdeki kişi sayısı 60" yazıyor. ALLAHU EKBER! sıra numaram 376. ekrana bakıyorum bi 372 yazıyor sonra 186ya düşüyor. 230. adam bi buçuk saattir bekliyom sıra gelmedi diyo....... beni aldı bi sinir 40 dakika bekledim bi şey sorcam muhattap da bulamıyorum.
neyse köşedeki cay ocağına gittim. abi dedim ben öğrenciyim, belgemle kira sözleşmesini aldım işlem yapıyorlar değil mi. şöyle bi baktı, sen bu sözleşmeye notere onaylatmadın mı, notersiz belgeyle işlem yapmıyorlar dedi beynime böyle bi sıcaklık indi. Bİ DE NOTERE GİDİCEM soktuğumun şehrinde yaşadığıma dair para verip onay alcam. lan öğrenci belgem var kapı gibi, yunanistandan 3 vasıtayla gelmiyom ki BU ŞEHİRDE YAŞAMAMA GİBİ Bİ LÜKSÜM YOK... hafif hafif sıra fişimi sıkmaya başladım nazikçe haftasonu açık mı müdürlük diye sordum, 9-5 açık dedi, biraz yatışır gibi oldum peki dedim ilçe seçim kurulu açık mı, yok dedi onlar kapalı olurlar. kira sözleşmesini de, öğrencisine de, çipli kimliğine de söverek çıktım, böyle bir sistem henüz benim oyumu hak etmiyor. :cici:
neyse köşedeki cay ocağına gittim. abi dedim ben öğrenciyim, belgemle kira sözleşmesini aldım işlem yapıyorlar değil mi. şöyle bi baktı, sen bu sözleşmeye notere onaylatmadın mı, notersiz belgeyle işlem yapmıyorlar dedi beynime böyle bi sıcaklık indi. Bİ DE NOTERE GİDİCEM soktuğumun şehrinde yaşadığıma dair para verip onay alcam. lan öğrenci belgem var kapı gibi, yunanistandan 3 vasıtayla gelmiyom ki BU ŞEHİRDE YAŞAMAMA GİBİ Bİ LÜKSÜM YOK... hafif hafif sıra fişimi sıkmaya başladım nazikçe haftasonu açık mı müdürlük diye sordum, 9-5 açık dedi, biraz yatışır gibi oldum peki dedim ilçe seçim kurulu açık mı, yok dedi onlar kapalı olurlar. kira sözleşmesini de, öğrencisine de, çipli kimliğine de söverek çıktım, böyle bir sistem henüz benim oyumu hak etmiyor. :cici: