referandum da oy kullanamıyorum çünkü

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
alaturka bey, yazdıklarım dün yaşadığım şeylerdir hayal ürünüm veya gördüğüm bir rüya değildir. 2023 hayalleri ile süslenmiş pembe dünyanızda önümde 60 kişinin beklediğini yazmam abartı ise evet haklısınız abarttım. bu kadar basit bir işlemi devletin hantallığına örnek göstermem gerçekten kabalık, çünkü çalışan memurların suratlarının bayram arifesindeki lc waikiki kasiyerinden farkı yok. adamlar 2 aydır buruşmuş yaşlı elini taratmaktan bıkmış. zaten bu kimlik olayının referandumla aynı anda hortlaması da ayrı bir ironi. ayrıca oturduğum konutun faturaları ev sahibinin üzerine, elimde kira sözleşmesinden başka bir şey yok. sizden ricam bugün bir nufüs dairesine adres beyanı yapacakmış gibi gidip sıra almanız ve önünüzdeki kişi sayısını burada paylaşmanız. :cici:

18 ocak 2017 tarihli çipli kimlik başvurumun şuanda görünen durumu da sizinle paylaşmak isterim. hantal olmayan devlet demiştiniz değil mi. :cici:

P0EdV6.png
Oy kullanacaksan
Kira kontratın, elektrik veya su faturası
olmadı gerekiyor,
Sen elektrik, suyu üzerine almamışın,

Nüfus müdürlüklerindeki yoğunluğu
elbette kabul ediyorum,
Sebebi belli, buna rağmen
elbette eleştirme hakkı var herkesin
Bunu tartışırız elbette

Yeni cipli kimlik alırsan elbette yoğunluğa
takılırsın,
ama oy kullanmak için ikamet
bildirimi, bu kadar yoğun olmasa gerek

Evet buda sorunumuz
Nüfusta yoğunluk var
Yukarıdaki mesajımdada söyledim
İnşallah bu yoğunluğu
sağlık alanında yaşamayalım

Hayır adam başka başka örnekler verse onlara kulp bulunmayacakmış gibi verdiği örnek beğenilmemiş. Düz vatandaş sana ne örneği verecek nüfus müdürlüğünden ya da hastanelerden falan başka? TSK'nın hantal prosedüründen dolayı oluşan kurmaylık sorunlarını mı anlatacak?

20 sene önce ne bilgisayarın ne de internetin olmadığı bir ortamı bugünün Türkiyesi ile mukayese etmek neyin nesi? Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi? Devlet dairelerinin çoğunda adamın varsa -bu da akp'li olmayı gerektiriyor- işini yarım saatte çözersin, yoksa yarım gün beklersin.

Bu gerçeği eleştirmek yerine eleştireni eleştirmek vatandaş olarak size ne kazandırıyor anlayabilmiş değilim.

Hayır adam başka başka örnekler verse onlara kulp bulunmayacakmış gibi verdiği örnek beğenilmemiş. Düz vatandaş sana ne örneği verecek nüfus müdürlüğünden ya da hastanelerden falan başka? TSK'nın hantal prosedüründen dolayı oluşan kurmaylık sorunlarını mı anlatacak?

20 sene önce ne bilgisayarın ne de internetin olmadığı bir ortamı bugünün Türkiyesi ile mukayese etmek neyin nesi? Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi? Devlet dairelerinin çoğunda adamın varsa -bu da akp'li olmayı gerektiriyor- işini yarım saatte çözersin, yoksa yarım gün beklersin.

Bu gerçeği eleştirmek yerine eleştireni eleştirmek vatandaş olarak size ne kazandırıyor anlayabilmiş değilim.

20 sene önce senin ülkende yaşandığı için bunlar tâbi mukayese edeceğiz bilgisayar yoktu de işin içinden sıyrıl oh ne alâ

Oggy hacı kusura bakma da bir şey diyeceğim. Ben de öğrenci oldum ve ben de farklı şehirde oy kullandım.
Ama bu sorunları yaşamadım. Şimdi doğruya doğru, yanlışa yanlış diyelim.

Öte yandan İzmir'de öğrenci olan halamın oğlu için yaptığımız işlemler, maksimum 30 dakika sürdü. Çünkü çay ocağındaki ağabey sanırım seni yemiş. Noter onayı gerekmeden yaptık biz.

"Keşke devlet hakkında olumsuz bir şey olsa da, altına yorum yapıp giydirsek"çilerden olamayacağım. Çünkü doğru neyse onu söylemek lazım.

Jose Chilavert noter onayını müdürlükten ayrılmadan araştırdım, girişteki panoya da asmışlar. gerekçe ise kırtasiyeden alınıp kendinin de doldurabildiğin bir şey olması sözleşmenin. belgenin resmi olabilmesi için orada yaşayıp yaşamadığımızı notere onaylatmak şartmış. halanın oğlu adına sevindim, izmirde öğrenci olmak gibisi varmış valla, sonuçta izmir. cevabım budur Sezen cim. :cici:

Kardeş hangi şehirdesin tanıdıklarım var, bu iş daha fazla uzamasın

ya tabikide photoshop demem oyle bi yazi varsa vardir panoda..ulasabilcen bi devlet kurumu varmi bu konuyla ilgili.
ilginc ve talihsizlik olmus

vallahi kime gideyim artık yarın son. yurtdışında kullanmak için prosedür ne, sizden de başkonsolosluktan onaylı ikametkah falan mı istiyolar yoksa. :cici:

Ya adam başından geçen durumu size anlatıyor neredeyse yalan söylüyorsun, sen uyduruyorsun diye laf diyeceksiniz.
Şaka mısınız?

Geri