Oyun Profilindeki 10 Nicki Yorumla

Forum oyun
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
  • @ArifÇ.: Severim kendisini aramızda ki sevgi saygıyla orantılı olduğundan çok iyi anlaştığım ayrıca siyah beyaz sevdamız var Beşiktaş'lı olanlar her zaman bir adım öndedir bende :p
  • @Melodram: Cansuyum canım konuştuğumuz zaman saatlerin nasıl geçtiğinin farkına varamıyoruz çok özel bir arkadaş dost kardeş çokça seviyorum:*
  • @Shinigami : Forumda ki bazı yorumları kahkaha atmama sebep oluyor çok sempatik ve sevimli biri seviliyor.
  • @Coolumsu :Tripcan .
  • @Sanem : Forumun haber kaynağı güzin ablası... Sol tarafın haberleri ile yargılansa da okları üstüne çekse de yalnız değilsin tatlim:p
  • @Nokta : Eski nokta ise naber Okan:=)
  • @Kimbuhatunyahu?: Büşra forumda sevdiğim ve enerjisine bayıldığım ve fallarımı genelde doğru tahmin eden bebek severim:*
  • @Gabiah : Çok samimi olmasakta saygı çerçevesinde severim kendisini.
  • @Aze : Bu hatun tatlı kendisini nasıl sevdireceğini çok iyi biliyor bende seviyorum lülükü::*
  • @Meli' : Sevdiğim foruma neşe katan ve daima olması gereken kişilerden her yönüyle sempatik arkadaş olunabilcek biri.
Edit: silinen yorumdan sonra kontenjan Meli'ye güldü çok üzülüyordum dışarıda kaldı diye kısmet işte:=)

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • @angie: Sevimli ve içten bazen kayboluyor özlüypruz ama saygı duymak zorundayız kendi kararı :*
  • @Sanem: uğraşmayı sevdiklerimden .
  • @YouMyCure: Yeniden foruma dönenlerden.
  • @JAGGER : Tanımıyorum forum üyesi.
  • @Meli' : Forumun en saygılı beyefendilerinden.
  • @Coolumsu : Bencil ve insanların zaaflarından vurmaya bayılır ama herkeste yemez o zaaf:D
  • @leavemealone : Aşkımın babası Selim ne kadar seviyorsa bende o kadar çok seviyorum çokça sevdiklerimden ilk bir ters düşmüştük maç konusunda ama kendisi sayesinde topladık kendini bilen insanlarla muhatap olmaya bayılıyorum.
  • @Nicomedia : Can ciğer kuzu sarmam çok severim kıyamadıklarımdan.:*
  • @ArifÇ. :Canım kankim aramıza kimse giremez severiz birbirimizi:p
  • @Melodram : Cansuyum burda ki herkesten en eski tanıdıklarımdan canım olur kendileri severim hemde çokça koreli bebekler en büyük zaafımız:*

• Enigma: Renktaş Rosier'i alıcassss :=)
  • leavemealone : İlk zamanlar kavga ettiklerimi daha çok seviyorum yaaa kayınpederim Selim neyse benim için kendisi de öyledir:=)
  • angie : Ayşe'cim yaa beni çok sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum böyle yıllardır arkadaşmışız hatta ilkokuldan beri sıra arkadaşıymışız dostmuşuz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezmiş gibi muahh:*
  • Plesk : Plesk pleskkkk ah plesk ne zaman yeneceksin beni:=) efendi ve eğlenceli biri birbirimizle uğraşmak vazgeçilmez hobimiz artık:D
  • kamil0920 : Su diyetinden muhabbetimiz oldu sadece tanımıyorum çok fazla.
  • Süreyya : Süri'cim sessiz sakin durur ama fena vurur:=) severim :*
  • Sezen :ay lalikçim ben ona ayrıca asabi şeker diyorum hem çok tatlı hem çok atarlı :*
  • ArifÇ. : kankim yaa çok iyi anlaşırız bazen kavga da ederiz ama kısa zamanlı genelde hep atarlı ben oluyorum yazık o hep alttan alır:=)
  • Hakan : Kimseyi kırmamaya özen gösteren çok ılımlı bir beyefendi.
  • Mavera: Tanımıyorum .

• Araz : Benim fener forması giyebileceğimi düşünüyor:D
  • ArifÇ. : kankim yaaa seveerim kendisini en kısa konuşmamız 1 saat sürüyor onu zayıflatmak için ekstra çaba harcıyorum fit olcak beyefendi fazla 4 kg var :D
  • Plesk : Futbol konuşmayı sevdiklerimden... Dozu iyi ayarlıyor bakıyor karşısında ki kızıyor sinirleniyor hemen şakayla karışık bişeyler yapıp gönül alıyor tek kötü alışlkanlığı gs lı olması yoksa sever sayarım:=)
  • Sade : Sadişkomm cağnımmm aloğğğğğğğğğğğğğ naberrrrrr babişkomdan sonra rahat bıraktım çok rahatsız etmiyorum kendilerini zaten benide üvey evlat yaptığı için üvey evlatlık ne gerektiriyorsa öyleeeeeeeeeeeeeeee yaniiii hıh.
  • angie : Ayşemmmmmmmmmmmmmmmm dırırıırmmmmmm ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dırırıırırırırmmmmm seviyorum uleynnn ... Futbol konuşmaya bayılıyorum yani bu forumun kesinlikle 3 lü spor yorumcusu hazır yoSun , Plesk, angie ts ile Thalassa hanımcım katılabilir ama çok sevmiyor o maçtan maça skorcu o:p
  • Manisa pomak : aşı hakkında endişeleri olan ve gördüklerini paylaşan biri.
  • Enigma : örtmennnnn cimri ayrıca :D
  • Favela : bir ara kendisine oldukça kızgın ve kırgındım neyse ki toparladık çok samimi olmasamda uzaktan uzağa takip ettiklerimden ... Dalga geçmeyi çok seviyor ama dozunuda ayarlıyamıyor bazen:D
  • Larien : Kırgındım kendisine önceden ama hallettik sorunumuz yok:p sürgün yedim şarkısı geliyor aklıma:D Lari'de dalga geçmeyi seviyor.
  • Meli' : Şiptarım canım ya seviyorum kendisini ... geçen gün bankaya gittim Melih bey var orda da çok şakacı ve sevimli biri demek ki tüm Melih'ler öyle neyse dedim nabersiniz melikooo beyyy kdjfkdlk kızmayacağını biliyorum da neyse dedim Melih'ler karıştı bayım lkdkflkdşlf:p

• Dem : Renktaş severim kendisini.
  • Eva : Eski eva ise tanıyorum , değilse fikrim yok.
  • Berdush : Nicki çok orjinal.
  • İç Oğlanı : Çok seviyorum içoyu forumda görmekten büyük keyif alıyorum.
  • Mrt : Almancı abimiz.
  • JAGGER : Forum üyesi .
  • Yabani : Yaban mersini nerde değişik konu var açıyor:D
  • need : bebeksu yaaa sesi mükemmel taklit yeteneği dehşet:)
  • Classiic : Forumda çok sık gördüğüm iyi biri.
  • Raijin : Goççum ya :D

• Darksaga. Colomsuymuş
  • VERA Prensesim. Özelden konuşuruz arada.
  • Emare Dün tanıştık tatlı bi cimcicime
  • DoGu. Forumda çizgisini bozmayan ender üyelerden
  • yoSun Prensesim. Özelden konuşuruz hep.
  • Mrt. Troll
  • Sanem Prensesim olabilirdi ama değil. Nadir konuşuruz özelden
  • Aden Tanımıyorum
  • Plesk Ortim. Kaybettik ama seneye kazanacağız
  • Hesna Tanımıyorum

• leavemealone : Kayınpederim saygıda asla kusur etmem:=)
  • Mrt : İlk zamanlar ne diyor bu yaa diyip sinir oluyordum ama sonrasında neşeli bir karakter siz nasıl yaklaşırsanız öyle yaklaşıyor oyunlarda misafirimiz ama biraz cimri:=) en sevdiği üye need:=)
  • Havayıdişleyenadam : Yaaa çennn nerdesinnnn gelip gidiyosun heppppp bi ingiltere turu yapmamız lazım kafam bozuk:D
  • Plesk : Forumda benim için yeri ayrı olan çok sevdiğim değer verdiğim öz kardeşim kadar sevdiğim biri...
  • Morsalkım : Mor'cuğum da çok tatlı yaa seviyorum enerjisini .
  • hahahah : Dobra hatun nerde ne yapacağını çok iyi bilir çok severim canım psikoloğum:=)
  • Morfinyus : Morfi tam bir bebiş yaaa enerjisini de kendisini de çok seviyorum.
  • Darksaga : Forum üyesi.
  • Emare : Aşık olmak istiyor mavi boncuk bence umarım en kısa sürede olur:=)
  • Favela : Bir ara çok sinirlensemde kendisine geçti gitti :=)

Bugun ki Konu Profılımızı Yorumlamak

@SeNa- profılımde uyuyor şuan bakabilirsiniz :D
@Sanem yaprak saracam sana dedi lif örmeye başladı . Değerlidir bende varliğin daim olsun Fındık
@Emare . Hayvansever kardeşimiz aşık olmak istiyor 30 yaş üzeri adaylar lütfen DM den basvurunuz
@Remus Bu adamı sevıyorum ya gecelerı sohbetı çok güzel
içelim meli .)
@Serçe Forumun neşe kutusu ama çok üzerine gidiyorlar haksızlık yapılıyor bazen kanımca

@Hesna : Eskilerdendir severiz her nekadar kırılsada sağlık olsun

@Hakan evlatlarına değer verıyor. Rabbim bağişlasın

Dargsaka . Bu arkadaşı önümüzdeki konularda değerlendirecem

@Sahra Karakızım o benım

@thelord Cürümüm arkadasım. Az hovardalık yapmadık Çakırla zamanında

Screenshot_20220607-123231_DuckDuckGo.jpg

1- zarif sevgilim, kıymetlim :emoji_two_hearts:
2- kıymetli lefty'de zarif bir kadın
3- sjsksşwjwpwiskwşewıel
4- dalyan gibi
5- bizim kız, seviyom onu
6- kaypak
7- kekem yaaaaa
8- victorinox
9- radyocu
10- toprağım, emektar

@melnur Onun insani yönlerini arkadaşlığını seviyorum ama siyasi görüşünden nefret ediyorum. Onu kızdırmak güzel ayrıca Ssjssj

@Nef' bu aralar negatif enerji hissettiriyor olsada naif narin hoş saygılı.

@Emare Öncelikle çok hoş bir kız kendinden emin ne istediğini bilen harika bir karakter. Neşeli sempatik seviyorum onu :))

@Classiic Ya sıfır ego sıfır olduğu gibi selvi boylu eğlenceli komik iyiki var burda :d

@Hakan abi gerçekten saygıyı ve sevgiyi hakeden çocukları için tam bir baba gibi baba olan insan hayranım gerçekten

@AsHabi Merhaba online olması hoş kalemi ve duruşu güzel bir insana benziyor.

@ZeL merhaba beni mi merak ettin :p (tanımıyorum)

@Mrt bize melodramın kazandırdığı sevimli cana yakın şeker bir abimiz iyiki var o da :d

@yoSun kendisi maharetli fedakar sıcak kanlı sahip çıkar sevdiklerine genel anlamda insani yönünü sevdiğim bir hatun

@Aleyna marjinal orijinal daha sık gelmeli.)

@Nyctophilia : Tanımıyorum ama eski forumdada admin birisiymiş sanırım.

@malumatfuruş : emekçi

@Cheyenne : Tanımıyorum

@Emare : tam bi beybifeys nazar değmesin REiz.

@Hakan: Şu siralar baya yoğun reiz görünmüyor

@Chelt : Tanımıyorum

@Darksaga : Kardocum nerelerdesin özlendin yahu

@Melodram : cok sefiom

@BuYuCu : sessiz ve kendi halinde şu sıralar .s

@Jose : Tanımıyorum eskilerden biri sanırsam

@Sade: evlilik yolculuğunda ay çok zorrrrrr anlatamam neysem yaşa ve gör. umarım ki çok mutlu olursunuz :)))
@Morfinyus : beni uyarmak için profilime girmiştir :))) Morfinyusu anlıkta görmüştüm kibarlığın güzelliğinden geliyomuş. senin hakkında çok fazla şey bilmiyom ancak olumsuz düşünmedim bence iyi birisin :)))
@Emare :nil karaibrahimgil senin güzelliğin yanında ne kine :))) emarem çok seviyorum seni zaten biliyosun. evlilik telaşemden kendi hayatıma odaklandım fakat ölümüne dostum ölümüne ahiretliğimsin :))) pamuk seslim , güzel yüzlüm , melek kalplim SÇS
@Sanem: bana bir gün yönetici sevcen deseler inanmazdım :))) aykırı asli gıcık ben, gülce dışında kimseyi sevmemiştim başta sana da uyuz oluyodum sonra sevdim çünkü sen sevilecek birisin ve iyikiiiiiiiiiiiiiiiii iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğdun beybim SÇS
@GüLARZU: forumun aşçıbaşısı
@ArifÇ. : azcık fırıldak gelen tavırları olmasa eğlenceli :)))
@Noah: Barışlan geçen yıl bağzılarının fıştıklaması yüzünden bir kaç ay küs kalmıştık veeeeeeee amağnnnnnnn noldu ???? fıştak şey boşa fıştaklamış oldu:)))) forum dışında görüştüğüm ve hayatım da olsun dediğim her zaman görüşmek istediğim kişisi. insta hikayende uçağın kanadı semalarda süzülüyordu , artık gezmeeeeeeeeee gezme be adam yetherrrrr :))) SÇS
@yoSun: aşırı becerikli ve bence çok iyi birisi , sevmediği insanlarlan jilet gibi mesafesini koyuyor huhattap olmuyo :))) yosuncuk seni de çok tanımıyom ancak hakkında iyi izlenimlerin daha fazla. mucuks
onuncuyu yazmıcam yether yether :)))

@angie : şahsen çok severim ayşeyi ALLAH var kimseye karışmaz . Sana tek tavsiyem eglenmene bak ne taraf ol nede berteraf unutma kimse senin kadar saf ve temiz değil. Sakın seytani oyunlara gelip tuzağa düşme seviyorum seni .

@Oggy çok eski tanır ve bilirim bir dönem forumsalin detabesini CALDIGIMDA yönetici idi. Ricasını kırmadık.Soyledigin gibi O okunan özeller ve resimler vs bende kaldı. Akabinde hala karakutuyum dönem forumsalda tek adaletli yönetici idi .halada sever sayarım.

@Hakan evlatlarına düşkün

@mAFIa IRC aleminin eskisidir. Saygılar dostum

@juju bizim kızımız her ne kadar soğuk dursakta saygımız var birbirimize

@Yarmagül bence forumun esmer güzeli cidden rabbim kalbine göre versin

yosun----------------------

@Thalassa sever sayarım kendi halinde sunuda belirteyim özel üyeliğin yakıştığı tek insan
Ancak bir alevi olarak aleviler hakkında yapmış olduğu yoruma hala kirginim

@Sade şu forumda değer verdiğim iki insandan biridir. Asla ne derse desin karşılık vermem dostluğu on numara gizli saklı işi olmaz

@Emare unutma sakın su akar yatağını bulur
Güzel gözlü kız

• Berdush ; ara ara görüyorum kendi halinde.
  • WEBMASTER ; Kibar bir beyefendi.
  • Favela : şu sıralar daha sakin ve bu hali iyi bence eskiden çok boş muhabbetlere dahil oluyordu.
  • Plesk : Şu forumda ne olursa olsun aman salla keyfine bak diyen çoğu şeyi umursamayan , akrabalarını sevmeyen , beni çok seven :D yakında Beşiktaş'lı olacak benim çok sevdiklerimden.
  • FeNeR1907: Fenerli sabır diliyorum.
  • Melis : Canımmmmmmmmmmmmmmm balım çiçeğimmmmmmmmmmmm bu akşam onun için Fener yensin:=)
  • Sade : Evlilik hazırlıklarına son gaz devam eden sevdiklerimden.
  • BuYuCu :Bazen hayat çok farklı noktalara getirir insanı kırar kırılırız ve hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
  • Melodram: Bebeğimmmm yıllarca birbirimizi çok iyi anladık hiç kırmadık saygıda kusur etmedik sevgide sınır tanımadık:=) seviyorum uleyn!
  • Ponyo : Reyooooo candır severiz birbirimizi hala çiko yiyoyum kahveyle bitiremedim kocamandı:D hediyesi ile bakışıyorum evde yollayacağım inşallah bir gün:D

Son düzenleme:
e bende yorumlayım madem (:

@BuYuCu , Ender hatırnazdır, şahsına münhasır

@Nyctophilia , bi' ses, neredesin sen ?

@Fernandinho , lovelovelove ♡

@WEBMASTER , dikkatimi çeken bişey var, doğum günü mesajları (:

@Adamın Biri , Tibet naber (:

@Sade , bacııımm düğününe gelicez inş. ♡

@Laedri , en iyi nicke sahiplerden bence, güzel şiir okuyordu

@angie , kitap kurtlarından o da

@Klaus , hayatı seviyorsunnn (:

ben 9 tane yorumladım işte .p

Seviyorum bu bölümü kim ne derse desin
Açık ve dobra olmak gerekirse
@Sanem Su forumda iki kişiden biridir sevdiklerim arasında kavga ederiz belki günlerce konusmayiz ama asla saygimizida bozmayiz dilerim hep mutlu olursun gül kokulum .

@thelord eskilerden dostumdur cok severim. Ayni camianın ayni mahallenin adamiyiz yolun bahtn açık olsun fatih

@WEBMASTER tanımam muhabbetimde yok ama bir gerçek vardır. Emin olun buraya gelen en iyi teknik admindir bence

Mrt. Bu forumda ilk defa sana küfür ettim . oda hakliydim. Benden sana tavsiye benden uzak dur . benim muhabbetlerimde sakin araya girme . daha dune kadar özel mesajlara karışmayan yönetim nedense sana küfür edilince kural değiştirip rapor edin diye belirtti ya kurallar değişti yada taraflar değişti . oysa yonetimden sprumlu supervior biz ozele mudahale edemeyiz derdi .Bu forumda benim olmus anneme kufur edene kardesim dostum dediler yine sineye cektim. Sende alisacaksin bszi seylere .o yuzden araya sakin girme Dediğim gbi sakin bulaşma yazık olur sana . uzak durki ömrün uzun olsun

@Morfinyus naber sevda kuşum :) Değerlisin bunu bil

@angie ayşe başkan fener şampiyon :) aysenin kıymetini değerini bilin eğer gerçek dost arıyorsanız işte o aysedir

@Oggy seviyorum bu adamı gerçekten kaliteli biri

@Hakan evlatlarinla hep mutlu ol reis

@mAFIa naber reis saygılar

@juju naber kral umarım kayınvaliden iyidir :)

Geri