Profilindeki 10 Nicki Yorumla

Lena

Altın Üye
Anna Karenina+ asdfghjklj+
Asi ve Mavi
Canze
Kenyanın K'si La'edri Larien+ leavemealone+
Raven
Shinigami

Tanıyorum
Tanımıyorum
Seviyorum
Sevmiyorum
Düşünücem

Abaris

Emektar Üye
Arkaaşlar yorumlasanıza
fıstık gibi oyun işte :D

karamuratbenim

Gümüş Üye
@Başak tam bi cenavar, gözümün önünde kurabiye cenavarı gibin bir şey canlanıyor :/ içinde "yayın" kelimesinin geçtiği bir cümle kursam, sol kanattan "al da at" dercesine açılan muz orta gibi hiç kaçırmıyor, 90'a takıyor :|

@Biggie valla pek tanımıyorum, sanırım kendisi de pek bi meraklı bu yayın mayın işlerine. forum ortamlarına birkaç beden büyük gelenlerden bence. bence takıldığı (inci sözlük, ekşi sözlük vb.) gibi yerler var da buraya da öylesine takılıyor gibi :/

@Larien -

@Min adamımı banlamışlar :/ bi laf vardır şimdi hani bilmem neyin duası şey oluncaya kadardır diye :d adamın ruhunda var abi banlanmak. tutamıyor kemçük ağzını demekki. gerçi şu hayatta ben gibi birisi bile uslandıysa sen de uslanırsın sülüman marley kardeş!

@Pitre valla kardeş ben adminleri sevmem, hazzetmem hiçbirisinden de, genellemek de istemem ama çoğu maalesef sanırsın bana memleket kurtarıcısı anthony quinn :/ yani böyle bi fildişi kulelerinden bakmalar filan. normal hayatında belki daha samimi olabilirsin, burada insanların takındığı tavırlara göre sen de tepeden bakma gereği duyuyor olabilirsin ama ben sevmem hacı öyle şeyleri. ha sevmiyorum ama ben de senin gibi yapıyorum :d güzel oluyor lan gerçekten. bak ömrü hayatımda bi admini bu kadar uzun yorumlamamışımdır. bi daha avatar değiştireceğim vakit beni ikiletme :/

@Rakınzel rapunzel'i çağrıştıran ya da rock (türkçe okunuşu için bkz: rak) ile "ve" anlamanına gelen "and" kelimesinin günlük dildeki okunuşlarıyla türetilen (bkz: rakınroll, rock'n roll= rakınkok) güzel bir kullanıcı adına sahip birisi. mesela şöyle olabilir mi acaba: rock müzik türünden çok hoşlanıyor, adı da zeliha, rapunzel'den de etkilenmiş, takma adım ne olsun ne olsun derken ortaya "rakınzel" çıkmış; nasıl ama :nopsrn:

@Sade adı gibi öyle sade, sakin bir şekilde forumda takılıyor bemce, gözüme batacak bi hareketini görmedim :/

@Süreyya enterasan bi tip, @Başak'ın ölümüne dostu. ironi hastası. tabi söylemeden geçemeyeceğim söz ve müziğinin vedat sakman'a ait solistliğini ise zuhal olcay'ın yaptığı o meşhur şarkıyı bana hatırlatan hatun kişisi

Çalıkuşu reşat nuri güntekin romanının baş karakteri. sanırım küçük bir kız çocuğu iken bu kitabı okumuş olmalı ki bu adı seçmiş. ortalıklarda gözükmüyor.

@çıkmaz sorular "lan beni bu forumda kim engelleyebilir ki" sorusuna cevap hatun kişisi :d tabi engeller, saçma sapan "derdim var konularına" ben de bi o kadar saçma sapan cevaplar verince hatunun bünye kaldıramadı :d bir zamanların forum kişilerince yere göğe sığdırılamayan troll avcısı. e ne demişler "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler" asjfgjgjjsjja :dd

bitti ya :/

bkz: admin kardeşim üye getir seri, yorumlayacağım ahah hahahahah

Nilda

Gümüş Üye
hayranlarımı şeyleyeyim :ppp 10 Kişi

Asi ve Mavi:azcık okudum annemlen felan yaşıt ellelem :p günaydın size de efennim
Capped+:eski kankam nirlerdesin kayboldun öldün felan mı :p
Emre: forum yönetmeni :p
FeNeR1907: fener ligden düşecek seni cincona transer edelim mi hajım :p
Fındık Kurdu+: oowwoww başka, owww can ooo bitane dostum sırdaşım arkadaşım bacılığım(gözlerim doldu) çok seviyom o kadar çok seviyomkine kalbime fazla insan sığmıyoo
Laktivist: şeycim, hakkında iyi düşünüyom nedense bilmem :p
Larien: izmirli güzel fıstık şekeri, kalimero (laridari) bencezim de antalyalım uzaktan hemşoyuz :p
Noah+hergün ayrılsın diye dua ettim hergün , evlenmeden kendime aşık ederim didim olmadı beceremedim gari pes ettim :pp çok mutlu ol çok çok çok .... dünyalar güzeli sevdiceğinlen mutlu ol :(((
Pitre : paytar maytar ama o da insan şeycim :
Ruh Hastası: yeni hayranlarımdan ellelem bilmiyon sen kimsin :pp selam

Mastor

Amans da Amans
Elmas Üye
Almi Mütüş
Asi ve Mavi Oo harika
Başak Mukteşen
Berdush Çok ii
Hatem Mükemmel
Lena Üf süper
Marla Aa muazzemeyşın
Mueddeb Fevkalade
No Pasaran İnanılmaz
Süreyya Şaşırtıcı​

Yarmagül

Platin Üye
üşenmeden :D

Alkollerin Efendisi - çok iyi anlaşıyorum.dikkatli ,olgun veee gezmeyi seven :p
Bardak - tanımıyom bardakı :T:
Emre -canım adminimiz ahsjsj.
feveran -işinde gücünde adam.bide çok hızlı yürüyo asjsj
Lifee - değişik :p
Min - nerdesin kaç gün oldu ,üstü çizgili ajsjs.komiq şey
Poseidon - hiç fikrim yok
Ruh Hastası - iyimser yardımsever ruh hastası.
Sirius - kayboldu sanki
Tibet-romantik şeyleri seviyor belkide aşık bilemeyiz sjsj.:D

leavemealone

Gümüş Üye
Anna Karenina kızım olur
Asi ve Mavi ablam olur
Başak karşim olur
Canis Major beybi u.u
Lena namı diğer lazeynep azılı rakibim
Marla tanımayrim
mesut tanımayrim (bizim mesut olma ihtimali var)
Shinigami eski bir dost
Sirius kelimelik arkilerimden
Süreyya sevimli bir dost

Elmas Üye
profilime bakan kızların
hepsi güzel

Noura

Bronz Üye
Asi ve Mavi- Bolca denk geldiğim meslektaş olduğumuz dışında bir bilgiye sahip değilim.
Bardak- Başakla diyalogları hoştur.
Başak- Bu kızdan bir şey kaçmaz!
Dem- Tanımıyorum.
Emre- Varla yok arası mübarek.
Everest- Çok canlar yakıyor.d
Mavera- Meraktan uğramıştır.
Ruh Hastası - Diziler hakkında kısa bir sohbetimiz oldu. Sohbeti hoş, akıcı.
Shinigami- Pek göremesem de sempati duyuyorum.
VERA- Kendime yakın buluyorum, benim gibi çilekeş:)

YouMyCure

Üye
ALeMCi - tanımıyorum yeni üye
Ay - tanışmadık
Che - yönetici arkadaşımız.
Free_EyeS - valla sürekli postlarımı begeniyor tanımıyom ;d
ihaveanidea - nicki güzel insan
Painfully - grafiker iyi biri yardımsever eğlenceli
velevki - yeni üye olmuş sabah çok güldürdü herkesi :) esekherif in arkadası sanırım
[mention=2]X[/mention] - Forum Sahibi
YaRen - sanırım muhabbet.org daki radyo founderi bi ara beraber çalışmışığımız var
YaRGuCi - güzel insan (jipini satmış üzgün) ;d

Zeytin

Emektar Üye
Henüz 10 olmamış ama ben olanları yorumlayayım : )

Emre: Kendisinin nickini yeni görüyorum belki baska nickine aşinayımdır bilemedim, hoş gelgelmiş profilime...
esekherif: Güzel şiir okur, hislidir : )
EsiLa: Ahhh başımın tatlı belası o. Beni sever ben de onu severim. İleride akrabalık bağı kurmayı düşünüyoruz : )
velevki: İlk kez gördüğüm nicklerden biri. Kullanıcı adını beğendim, hoş geldiniz...
@X: Yeni yeni tanımaya başladığım biri, insana samimi gelen bir duruşa sahip. Keşke daha önce aynı ortamda bulunsaymışım dedirtti bana : )
YouMyCure: Sadece nick olarak aşinayım kendisine. Hakkında herhangi bir bilgim yok. Hoş geldiniz.

Muphem

Emektar Üye
Bu sayfayı ziyaret eden son 5 kişi:

Adem Kalemi kuvvetli beyefendi bir yönetici. ihaveanidea+ insan olabilmenin idrakinde vakif olabilmiş, öz degerlerini kaybetmemis, irfan sahibi bir insan, bir lütuf. İyi ki varsın. Sanem Sadece nick olarak tanıyorum. hakkında en ufak bir bilgim yok.
Surreal tanımıyorum. X Alper'den sonra 5. Kardeşim. tarafimdan seviliyor, sayiliyor (:

A

Adem

Guest
Alper - Hollywood yıldızlarının en çok tanışmak istediği ADAM!
Ay - Arada yazılarına denk geliyorum, içten yazıyor. Samimi birisi.
Dem - Demini almamış çay gibi.
esekherif - En son gördüğümde Bakırköy Meydan'dan aşağıya doğru koşuyordu. "KAÇIN ATLILAR GELİYOR" diye bağırıyordu.
velevki - Forum içerisinde kedi gibi dolaşıyor. Tek tük mesajlarına denk geliyorum, ölçülü biçimli birisi.
Sanem - Eski takıldığım IRC sunucusundan tanıyorum. Sessiz, sakin kendi halinde..
stonecypher - kibar bir üslupla kendisine KARSLI derseniz, pek bir şey demiyor. Ama direk KARSLI derseniz köpürüyor.
VeRa - velevki 'nin çetesine bağlı kedigillerden.(Arkadaşı yani..) Foruma alışmaya çalışıyor sanırım,mesajlarından anladığım kadarı ile. Efendi birisine benziyor.
@X - upuzun yıllardır tanırım kendisini, ailemden birisi olarak görüyorum kendisini.Değerli ve çalışkan bir adamdır. İşi rast gitsin.

Espritüel jargonla yorumladım biraz, hakkınızı helal edin :) İnce anlamlardan da anlıyorsunuzdur herhalde, kocaman insanlarsınız nihayetinde!

Sevgiyle kalın..

Goemon

Üye
Absent → 27 Nisan 2019 23:49
Alper → 28 Nisan 2019 16:05
Chelt → 27 Nisan 2019 14:33
ihaveanidea → 26 Nisan 2019 22:21
Sanem → 28 Nisan 2019 13:33
Spacely → 26 Nisan 2019 23:50
The+ → 27 Nisan 2019 22:37
VeRa → 22 Nisan 2019 09:06
X → 28 Nisan 2019 20:15