@
Başak tam bi cenavar, gözümün önünde kurabiye cenavarı gibin bir şey canlanıyor :/ içinde "yayın" kelimesinin geçtiği bir cümle kursam, sol kanattan "al da at" dercesine açılan muz orta gibi hiç kaçırmıyor, 90'a takıyor :|
@
Biggie valla pek tanımıyorum, sanırım kendisi de pek bi meraklı bu yayın mayın işlerine. forum ortamlarına birkaç beden büyük gelenlerden bence. bence takıldığı (inci sözlük, ekşi sözlük vb.) gibi yerler var da buraya da öylesine takılıyor gibi :/
@
Larien -
@
Min adamımı banlamışlar :/ bi laf vardır şimdi hani bilmem neyin duası şey oluncaya kadardır diye :d adamın ruhunda var abi banlanmak. tutamıyor kemçük ağzını demekki. gerçi şu hayatta ben gibi birisi bile uslandıysa sen de uslanırsın sülüman marley kardeş!
@
Pitre valla kardeş ben adminleri sevmem, hazzetmem hiçbirisinden de, genellemek de istemem ama çoğu maalesef sanırsın bana memleket kurtarıcısı anthony quinn :/ yani böyle bi fildişi kulelerinden bakmalar filan. normal hayatında belki daha samimi olabilirsin, burada insanların takındığı tavırlara göre sen de tepeden bakma gereği duyuyor olabilirsin ama ben sevmem hacı öyle şeyleri. ha sevmiyorum ama ben de senin gibi yapıyorum :d güzel oluyor lan gerçekten. bak ömrü hayatımda bi admini bu kadar uzun yorumlamamışımdır. bi daha avatar değiştireceğim vakit beni ikiletme :/
@
Rakınzel rapunzel'i çağrıştıran ya da rock (türkçe okunuşu için bkz: rak) ile "ve" anlamanına gelen "and" kelimesinin günlük dildeki okunuşlarıyla türetilen (bkz: rakınroll, rock'n roll= rakınkok) güzel bir kullanıcı adına sahip birisi. mesela şöyle olabilir mi acaba: rock müzik türünden çok hoşlanıyor, adı da zeliha, rapunzel'den de etkilenmiş, takma adım ne olsun ne olsun derken ortaya "rakınzel" çıkmış; nasıl ama :nopsrn:
@
Sade adı gibi öyle sade, sakin bir şekilde forumda takılıyor bemce, gözüme batacak bi hareketini görmedim :/
@
Süreyya enterasan bi tip, @
Başak'ın ölümüne dostu. ironi hastası. tabi söylemeden geçemeyeceğim söz ve müziğinin vedat sakman'a ait solistliğini ise zuhal olcay'ın yaptığı o meşhur şarkıyı bana hatırlatan hatun kişisi
Çalıkuşu reşat nuri güntekin romanının baş karakteri. sanırım küçük bir kız çocuğu iken bu kitabı okumuş olmalı ki bu adı seçmiş. ortalıklarda gözükmüyor.
@
çıkmaz sorular "lan beni bu forumda kim engelleyebilir ki" sorusuna cevap hatun kişisi :d tabi engeller, saçma sapan "derdim var konularına" ben de bi o kadar saçma sapan cevaplar verince hatunun bünye kaldıramadı :d bir zamanların forum kişilerince yere göğe sığdırılamayan troll avcısı. e ne demişler "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler" asjfgjgjjsjja :dd
bitti ya :/
bkz: admin kardeşim üye getir seri, yorumlayacağım ahah hahahahah