@Sade: çok pozitif ve sevecen kekem hal hatır bilen biri nazar değmesin
@yoSun: meraklı biri ama severim kekemi
@Kimbuhatunyahu?: biraz gıcığım kendisine
ama sewerim kardeşimi
@Pink: Tanımıyorum
@Sanem: severim özellikle kemalist kimliğini
@Oggy: forumun ponçiği yerim seni zuper mario
@Morsalkım: çok egolu ne severim ne sevmem nötrüm bayadır yok forumda endişe ediyorum kendisi iyidir umarım
@PapatyA: pek haz almiyorum kendisinden artik bi hakeretini gördüm o gunden sonra soğudum
@Prodestomes: coolumsu yazmış yerime üst de
@Melodram: sanırım ben meloya aşığım cansuuuu melo bi yana dunya bi yana ulen dhhssh
@izmirli: sevecen dost canlısı egosuz biri
@bunicktamyirmibirharf: seviyorum kendisini mucx
@Gökyüzü: Bi ara forumda görüyordum ama oda kayboldu gitti umarim iyidir
@aegishjalmur: genç kızların old sewgilisi oda girmiyor artik foruma .s
@Abaris: seviyorum kankamı eski sevecenliği gitmiş olsada forum kızları tarafindan kiskanilan bir kadın ayrıca kendisi bir Doktor.
respect please .
@kLara: dengesiz biri bi öyle bi böyle bi dedigi bi dedigini tutmuyor ama tabikide iyi bir insan güzel ve alımlı biri Tanrı sahibine bağışlasın
@No Pasaran: yorumlarını beğeniyorum en sevdiğim yorumu şudur> sarı saçlı mavi lensli siyah kaşlı türk kızı Xd
@Aze: Seviyorum cok guzel bir kız sevecen dost canlısı hal hatır soran unutmayan egosuz temiz kalpli yani kelimeler kifayetsiz kaliyor inanin Aze yi tanimayan cok sey kaybeder çok seviliyorsun ...
@Alper: bayadır yok umarım herşey yolundadır brom ...
@hahahaha: tatlı cadı aşırı sevecen biri ya sewiliyosun kekem lol
@Extraction: sewerim kendisini yorumlari ve siyaset bilgisi çok güzel insanları Mat edişi cok daha güzel
@Ender: yakışıklı,sewecen,iyibirinsan siyaset yorumlamayida iyi beceriyor az tokat manyagi etmedi Ibadeth i hll brom
@feveran: Arada uğra dostum özleniyorsun
@ArifÇ.: soğuttular çocuğu forumdan kezoların kurbanı oldu yoksa Arif bey gibi online olup yazıp çizen yoktu ben hariç Xd
@Kitai: değişik bir vaka akrabam olsa red ederim o derece
@Heisenberg: uzun zamandır kendisini görmüyorum umarım herşey yolundadir dostun.
@mak res: Kendi halinde biriydi neden girmiyor acaba foruma ? keşke gelsede şu en çok mesaj yazma rekorunu ele geçirse
@Maral: çoook tatlı biri ya tam bir kusursuz beybifeys çok ayrı yeri bende
@Larien: zeynep eski sewecenliğinden tatliligindan eser kalmamış cok acı ya bide yorumlarda beni bozmaya bile kalkiyor artik bi yasima daha girdim sen 35 yasindasin zeynep kendine gelirmisin lütfen asla senden tatlı ve sevecen birisi yoktur diyordum bu forumda yanılmışım oysa çok varmış ufhshdhhahs
W: tatlilik ve sempatiklikte Larieni sollamış arayi baya açmış nilucüm sen sen ol değişme kekem bnm dhshshah seviliyorsun
@angie: TANIMIYORUM
@Lefty: Ablamı sewiyorum canım aplam ozletme kendini gir arada foruma SAD.
@Alaz: nerdesin sen ya bi gittin pir gittin umarım herşey yolundadır kekem ..
@Başak: Özlendin kekem keşke gelebilsen tekrar foruma ne iyi olurdu
@Sonya: sende kayboldun arada gir bişliler yazda Sad atayim yorumlarina sewersin sen .d
@LiyA: Henüz tanımıyorum.
@Coolumsu: herkes tarafından kıskanılan birisi forum tarihinin en önemli üyelerinden birisi.