Oyun Profilindeki 10 Nicki Yorumla

Forum oyun
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Alper+ → : İyi arkadaş iyi dost ama işi varsa çok iyi dinleyici değil:D sevdiklerine değer veren mutlu etmeyi seven ama bu aralar biraz farklı bi Alper.Herşeye rağmen sevdiğim değer verdiğim pengu o:=)
Aze → :Nerde ne yapmasını gerektiğini çok iyi bilen cici forumdaş.
Başak → :tanımıyorum merhaba.
Dolunay → tanımıyorum merhaba.
feveran → ara sıra denk geldiğim forumdaş
HeyDouglas → tanımıyorum merhaba
Mehmet → : kırgınım.
Shinigami → aktif kullanıcı şu sıralar çok denk geliyorum.
ssp → tanımıyorum merhaba.
@X → Ara sıra inişli çıkışlı yükselmelerimiz olsada severiz birbirimizi:=)

Alper hissediyorum yakın zamanda beni banlayacak yaptığı işte kuralları olduğunu düşünmüyorum kişiye şekil alıyor gibi..
Baykoltukcu zararsız kendi halinde takılıyor yazmayı seviyor duygusal gibi demiştim olmadığını söyledi belki de farkında değildir..
Başak bu çanakçı neden bana bakıyor ki :) Malzeme mi topluyorsun acabası..
Esrar-ı Harabat yaşça büyük sanırım benden bazı düşünceleri bana uymasa da samimi ve içten olduğunu düşünüyorum..
Laktivist tanışıklığımız yok kendisiyle yakınlık duyuyorum hoş..
mezapotamya tanımıyorum..
Serasker çok bilmiyorum denk geliyor futbolcuya benzetenler var ben çok şeyyapamadım..
Shinigami donuk ne çok sevmediğimi dile getirdiysem karıncayı bile seven kızı kendimden soğuttum soğuyunca ısınamıyorda:)
X tanımıyorum gördüğüm kadarıyla uyumlu sabırlı olduğu söyleniyor iyi esnaf olduğundandır..
Xasthur canım:) ex aşkım kendisiyle temel konularda ciddi farklılıklar yaşıyoruz da buna rağmen çokça şey paylaştık çokça da sevdik kopamıyoruz:)

Son düzenleme:
konu dışı ve özellikle de tartışmaya sebep olacak yorumlar yazmayın.

@Aze : Canim kaaarsim. Yillardir eksilmeyen tatliligi ile nese kaynagimiz, olmazsa olmazimiz. Cok severim.

@Hilal : Banlana banlana bir hal olan. Hala avatar bulacak.

@ibadeath nick yabanci degil fakat hic konusmuslugumuz yok.

@mAFIa Ayersi eskilerinden, bir ara konusalim.

@Melodram : En sevdiklerimden bir adet daha. Laf sokmalarinda bile gulumseme birakan kisi, yuce varlik.

@MoRR : Tarafsiz olarak baktigimda tartismaci uslubu var gibi duruyor, tanimiyorum.

@Rhytia : Ya.. Ne yazayim simdi buna? TANIMIYORUM! shsh. Canim benim o, cok cok coook sevdigim. On yili askin suredir jelibonya kralicesidir.

@Shinigami : Kisa,kisa yazismisligimiz oldu. Bu kisa yazismada dahi bos bir yapisi olmadigi izlenimi birakti. Saygi duyuyorum.

@ssp : Hic gormedim, tanimiyorum da.

@Zeytin : Komsuymusuz, yoldan gecerken el sallayacagim artik.

Arkhe+ muhabbetinden çok keyif alıyorum, forum içerisinde emin olarak konuştuğum insanlardan birkaçı. Çok da tatlı haspam, geyiğe hemen uyum sağlıyor, yadırgamıyor beni hiç dmdm
diE kısa bir mesajlaşmamız oldu, bir daha olsun istemem.
döngüsel döngücan. Sözünü sakınmayan, yorymlarını beğendiğim bir kadın. Bugün kalbime dokundu. Teşekkür ederim.
Helehele3milyon oyy ponçiğim benim. Son yaptığı şey, çok ayıptı ve ona hiç yakışmadı. Fakat tahrik edilmişti falan filan. Öbürkü beni hiç ilgilendirmiyor ama aziz benim için önemlidir, böyle bir mevzu içerisine soktuğu için kendini sinir oldum.
Karma caaanım karma. Bakmayın düz durduğuna, düşüncelidir bence.
lanemoje+ severim. Onunla ilgili düşüncelerimi defalarca söyledim.

Bundan sonrası tufan djsbsb
Kalan isimleri ayrıntılandırmaya gerek yok. Benim için şampiyonlar ligi gibi bişi. Seviyorum Allah biliyo ya.
Morsalkım+ 02 Şubat 2020 14:54
Sade 02 Şubat 2020 12:40
Shinigami+ 03 Şubat 2020 09:22
Sirius 02 Şubat 2020 18:20

Damla : Onu ne kadar sevip değer verdigimi biliyor. Meleğim:*

HolySpectre : Cemali uzun zamandır tanırım severim sayarım.

Larien : Birbirimize geç kalmışız:p ayak muhabbeti yüzünden birbirimize yakın olmaya başladık her ne kadar geç olsada. Seviliyorsun.

Lawyer : Kısa süreli sohbetimizden sonra bana güveniyor olmasi beni mutlu ediyor.

Mehmet : Sakin yöneticilerden kendisi hakkında bilgim yok yardımcı olmuştu bana resim kaldırma olayında tekrar teşekkür ederim.

MoRR : Pek aşırı sivri bazen denk geliyoruz oyunlarda sövüyor mu övüyor mu anlamıyorum açıkçası:d ama sevimli ya.

Shinigami : Sanal ortamda kendini pek on plana koymayı sevmeyenlerden saygı duyuyorum kendisine.

ZiFiR : Beni şişko bulmadı o yüzden umarım çok zengin olur :p

@imam kallavi : Onunlada kahve fincanı muhabbetine konuşmaya başladık. Keyifli eğlenceli ya pek minnoş bence. Bide cimriii. Lariyle buluşunca çağırmayacağizz.

Esrar-ı Harabat : Canım ender hep mutlu ol sen..

Alper’ 01 Şubat 2020 21:37 - şu hayatta 24 saat uğraşsa yine de trip tavır göremeyeceği ender bir osasuna kadını olduğum için benimle uğraşıp duruyor... alperellacığımı severim, yönetici olması biraz antipatik yapsa da onu kalbi pikaçu gibi.
Emre 29 Ocak 2020 01:01 - ben bizim bildiğimiz Emre sanıyordum, başka Emre'ymiş, pek gözükmeyen biri.
Enchanting+ 03 Şubat 2020 13:09 - onu nasıl yorumlayabilirim ki... varlığı hayata şükür sebebimiz, yokluğu bizi kör kuyularda merdivensiz bırakır, iyi ki...
glu 03 Şubat 2020 00:29 - burada gördüğüme inanılmaz mutlu olduğum bir insan ama forumun abidik kural sınırlamaları sebebiyle iletişim kanalları kesik olabilir... muhteşem yazar, güzel fikirleri vardır, düşüncelerini en sevdiğiniz şarkıyı dinler gibi okuyabilirsiniz, öyle akıcıdır. daha çok gelip, daha çok yazmasını isteriz ama herkesin bilmesine de gerek yok kendisini, sadece hak edenler bilsin :p
Heavenly 30 Ocak 2020 13:43 - bu da ayrı bi baş belası, arada gömüyor beni burada sonra gelip özür falan diliyor gizlice... kalabalıkta yapılan hatanın tenhada özrü kabul olmaz evladım... severiz tuncay'ı, senelerdir aynı, yaşlanmıyor da çok sinir bozucu.
Karga 01 Şubat 2020 23:50 - eski nickin çok güzeldi biliyorsun dimi? bilmen lazım... eski günlerimiz de daha güzeldi sanki ne dersin?
MoRR 03 Şubat 2020 11:26 - bi kaybolup bi gelen üyelerimizden, bu gelişinde biraz seren serengil gibiydi, bi anda olaylar olaylar ama hiç tanımıyorum...
Shinigami 02 Şubat 2020 13:04 - kendi halinde ama olayları takibi ve analizi güzel, sevdiği ya da ısındığı insanlara bunu belli etmekten çekinmeyen tatlış mı tatlış bir hanımefendi.
ssp 03 Şubat 2020 00:45 - hiç bilemiyorum ama profilimden hiç eksik olmuyor kendisi, belki tanışığızdır, nicki değişmiştir.
Theos 01 Şubat 2020 00:59 - yeni görüyorum, bilemedim.

(bakın tarihleriyle attım hepsini, kanıtlarımla konuşuyorum...)

Son düzenleme:
sıra bende :

Alavarez : 27 Ocak 2020 12:45
Alper : 02 Şubat 2020 20:17
Başak+ : 03 Şubat 2020 13:24 : neden yoksun Başak? :(((
Esrar-ı Harabat : 27 Ocak 2020 14:16
Hilal+ : 03 Şubat 2020 12:26 : çokaşk annecim. çok seviyorum <3
Larien :31 Ocak 2020 15:25 : hiii çokaşk2. sjdhf
Mehmet : 7 Ocak 2020 14:27
MoRR : 31 Ocak 2020 01:54 : djkhjhagshgd
Sirius : 27 Ocak 2020 19:57 : canım elçim <3
Xasthur : 31 Ocak 2020 14:17 :

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ay → can dostumuz emekcımız Dolunay+ → ablamız bütün guzellıkler senın olsun Laktivist+ → ıyıdır ezgı kendı halınde duygusal arkadasımdır. seviliyorsun ezgi en guzel yasam senın olsun MoRR → forumsal zamanında tanırım ıyıdır kendı halındedır Nonserviam → Tanımıyorum
Sade+ → Çok ama çok baskasın senı mutlu gormek benıde mutlu edıyorum dılerım hep mutlu olursun ssp+ → sevıyorum senı kanka :) unutmadan benım şu şifrelerı guncelesen dıyorum :D Umay → tanımıyorum Vague → fenerbahceli Xasthur. yazarımız

Ben de yorumlayim.... herkes yerini alsın....

Ayn : Beni terk eden ex aşkım.
Cigdem : Yüzünde bir nur ve bir cana yakınlığı var ama daha tam tanımıyorum.
Esrar-ı Harabat : O benim hemşehrim. Daha önce(forumsalda) nasıl tanımamışım hayret! Sever ve sayarım.
Hatem : Ne işin var la burda?
Jesse James : Benden terorist olarak bahsediyormuş. Angie söyledi.
MoRR : Dünya ahiret bacımdır.
Shinigami : Çok eskiden hayrandım kendisine. Bir türlü gör(e)medi beni. Şimdilerde ben de görmüyorum. Ne işi varsa profilimde...
@X :Kızma ama içinde volkanlar patlıyor senin. Patlamaya hazır bir bomba gibi korkutuyorsun..
Yabani : Görüşlerini, paylaşımlarını, çok uç olsalar da, severim. Aslında doğruları biraz sert şekilde söylüyor. Hepsi bu!
yaSmin : Paylaşımlarını takip ediyorum. Fark ettiğim kadarıyla görüşleri de güzel. :cici:

Hiç Düşünce+ → Severim,sayarim.İlgi alanlari ve iletişim stiliyle çoğu kadından ayrılır.Shinin de dediği gibi farklı biri Derin.
lanemoje+ → 9 yıl olmuş tanışalı...pek çok güzel anımın şahidi güzel insan,örnek bir annedir efendim.
Nef'+ → Kan bağına gerek yok demiştik öyle gerçekten..son derece güçlü bir kadın örnek bir anne.
Scarlett O'hara → Tartışmasız forumun en zeki kadını,huzurun başarın bol ola. : )
Shinigami+ → Sen hep küçük,her an mıncırdanası bi kedi olarak kalican hafizamda
Sirius → Güzel yüreklim,hayat hep güldürsün seni.

Tanimadiklarimi yazmadim tşk.

Aura: Tanımıyorum.

Ay: Bu kadını severken biri yanımda dursun kemiklerini ufalayabilirim!

Jesse James: Tanımıyorum.

Karga: Tanımıyorum.

Kitapella: Bebeğim seni çok seviyorum ama senden daha iyi makarna yapacağıma eminim!

Lupe: Tanımıyorum.

Mara: Eskilerden bir tane daha koyalım arkadaşlar!

Mln: Tanımıyorum.

Prodesmotes: Tanımıyorum.

X: İbrahim bey, masa 12'ye bi yarım saat daha pls!

Çok hızlı olacak,zaten pek ziyaretçim olmadığı için çabucak bitecek :D
Alavarez o efsane kullanıcı ismimi ( ! ) bilen tek kişi. Önceleri bu soru sorulsaydı belki daha çok şey yazabilirdim yıllar insanı değiştiriyor. O zaman bir şarkı size bırakayım. Önümüzdeki sürede daha çok şey yazabileceğimi düşünüyorum.
"dün akşam yolda gördüm seni yıllardan sonra, bir yabancı gibiydin;dönüp bakmadın bana. Bunu sene ummazdım, çok kırıldım ben sana.
Bir fincan kahve olsam 40 yıl hatrım vardı "
https://www.youtube.com/watch?v=p89mWg8BEg0

döngüsel Tanımıyorum

Hilal Hiç muhabbetimiz olmadı, tanımıyorum.

Nef' Onun da ayısı var, Yıllar önce benim de ayım vardı ve ismi Osman'dı. Muhabbeti iyidir ama ben düşüncelerimde kolay kolay yanılmam,buradaki bir duruma sinirlenmiş gibi duruyor ama söylemiyor :D
Bu arada Osman ektedir yanındaki de ben :(
329837_3124354358132_1982005227_o.jpg

Nonserviam -

Notredam Kendisini de tanımıyorum

Pink Maalesef kendilerini de tanımıyorum

ShinigamiKendisi hakkında tam anlamıyla fikir yürütemiyorum ama uyumlu bir insan gibi geldi bana. Bir kaç yorumunu da okudum bazı düşünceleri güzel.

ssp Tanımıyorum maalesef

X Beraber burayı yakacağız. Sen de kendimi görüyorum,için dopdolu. Ama ben kendilerini sevdim,iyi anlaşıyoruz ve öyle devam edecek gibi.
maxresdefault.jpg

Evet kısa sürdü neden ?
Çünkü kimseyi tanımıyorum.

Son düzenleme:
Geri