Profil resmini fransa bayrağı yapanlar

Konu sahibi son olarak 2503 gün önce görüldü
aslında biraz Serdara katılıyorum.

Sizce bunlar karşılığını alıyor muyuz hep biz mi insan olacağız.

Masum insanlar öldü evet doğrudur bunu dile getiriyoruz ölen insanların acisina ortak olunur elbette fakat; Hepimiz fransiziz deyip fransiz bayrakli profiller kullanmak bence maksadini aşar ve buna hic gerek yok.
Fransiz olmak icin Fransa bayragini benimsemek icin; Ermeni soykirimini kabul etmeniz gerek, Pkk'yi teror orgutu olarak gormemeniz lazim vs.

Kısacasi size hak veriyorum.

Aylardır verdiğimiz şehit sayısı çok fazla hiç sesleri çıkmadı şimdi ben neden onların yasını tutayim.

Uuu baslik almis basini gitmis..
Siz bu caga gelene kadar yokum ben.

ölü taklidi, beyler yatin yatin

Yapmam yapanı da desteklemem,o profilde tek bayrak olur o da Türkiye Cumhuriyeti 'nin resmi bayrağı.

yapanlardan çok feysbukun yaptığı ayrımcılık önceliği alıyor bende,ondan sonra Türk arkadaşlarım yabancı arkadaşlarım var onlara laf yok xd zaten yapıyorsun da noluyo,iki şehit haberi gelince profilini karartiyorsun da noluyo...
göstermelik hareketler bunlar.

devlet ayrı halk ayrı sonuçta insanlar ölmüş yok bize zamanında böyle yaptılar şöyle yaptılar diyerek üzelmemek olmaz profil resmi yapınca ne oluyor hiçte bir şey olmuyor ben yaparmıyım yapmam başkası yaparsa umrumda olur mu olmaz.

Pariste bomba patladığında "geçmiş olsun, teröre lanet olsun" demediğinde
İstanbulda patlayan bombaya taziye beklemeyeceksin.

Bu Fransız bu Türk demeden önce ölenin insan öldürenin cani olduğunu anımsamak gerek.

suriyede yaşananlardan sonra nerdeydiniz? neredeydin facebook? teröre lanet olsun ama neden Fransa'ya olunca duyarlı davranıyoruz sadece?

Fransa'nın le monde gazetesinin bugün yayınladığı karikatür yorum sizin

ea10f66a12f1bd11e6d73a6ced20625f.jpg

Geri