Profil resmini fransa bayrağı yapanlar

Konu sahibi son olarak 2498 gün önce görüldü
Bir tepkidir, üçüncü fikir bence fesatlıkla alakalı olabilir.

Ben eminim ki,kanlar içinde canını kurtarmaya çalışanlar,gözünün önünde arkadaşları,aile üyeleri ölenler,''ben hamileyim'' diyerek canını zor kurtaran kadın,gerçekten umursuyordur bu bayrak olayını(!)
Katliama verilecek tepki için,karşılık beklemek doğru değildir.
Siyasi yönden birbirini tutmayanlar ülkenin yöneticileridir,masum olan halk değil.
Ne acıdır ki,onlarca insan öldü,biz ise onlara destek olamasak da,üzüntümüzü belli etmek adına yapmaya çalıştığımız,nokta ucu kadar bir sosyal medya faaliyetini bile ne hale getirdik.

Myanmarda, Arakanda cesetleri yakılan insanlar için tek kelime etmediler.İsrail, Filistine bombalar yağdırdığında binlerce çocuk, kadın öldürüldü. Aynı gün gülücüklü fotoğraflar paylaşanlar Fransa için yas tuttular. ABD güçlerinin Afganistan'ın Kunduz kentindeki Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü'nün (MSF) hastanesine düzenlediği hava saldırısında onlarca sivil hayatını kaybetti. Profilleriniz değişmedi? Mısırda seçimle başa gelen Mursi ve arkadaşları idam sehpasına getirilirken bırak fotoğraflı destek tek söz dahi etmediniz. Demokratik bir şekilde başa geldi Mursi demokrasi, demokrasi diye bağrışmadınız. Bugün Rus uçakları İdlib'te bir pazar yerini vurdu 40 üzerinde ölü olduğu belirtiliyor. 6-8 Ekimde kendi ülkenizde gözleriniz önünde gençlerin cesetleri 3.kattan aşağı atıldı, sopalarla işkence edildi, benzin dökülüp yakıldı, üstlerinden arabayla geçildi. Profil resminizi bu bayraklarla, insanlarla süsleyin bakalım insanlığınızı göreyim de hayretler içerisinde kalayım.

Siz işine gelenler Cumhuriyetinin vatandaşlarısınız.

Yorum bile yapmiyorum, klavyemin tik tiklarina yazik.
Benim ulkemde benzeri olay olunca takilinan davranisa bakarim bi once, hala bu bayragi profil yapiyorsam da bana yuh olsun.

Biliyor musunuz; aslında Türkiye bayrağı yapanlardan farkı yoktur onların. Nemalanmak için kaynak arıyorlar. Görünen o...

belki samimiyetsizliktir, belki de değildir ama insan hayatı söz konusuyken verilen tepkilerin samimiyetine takılmak da nası bi kafa anlamıyorum. size ne?

Geri