Profil resmini fransa bayrağı yapanlar

Konu sahibi son olarak 2496 gün önce görüldü
Facebook gibi sosyal ağlarda profil resimlerinin üzerine fransız bayrağı ekleyenler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bence yıllardır fransanın bize karşı tavrını düşünecek olursak yapılan bayrak eyleminin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Primdir.
İnsan dini,dili,ırkı,mezhebi ve milleti ne olursa olsun,kim olursa olsun insandır.
Bir insanın ölümü tüm insanlığın ölümüdür.Dolayısıyla üzüntü duymak ve acılarını hissetmek de bir insanlık davranışıdır.Fakat bunu insanların gözüne sokar gibi lanse etmek ve kişi hakkında olumlu yargılar beslesinler diye çıkar amaçlı yapmak ne kadar doğrudur enine boyuna irdelemek gerekir.

Orada hayatlarını kaybeden masum insanların yaşadığı acıyı farketmek, hissetmek, paylaşmak ve terörü kınama maksatlıdır.
Bugün aman canım Fransa düşünsün diyen coğrafyaların teröre tepki vermek yerine bana dokunmayan yılandan bana ne diyen coğrafyaların terörden canının yanmasına ramak kalmıştır.
Ortada hayatlarını kaybeden masum insanlar vardır ve duyulan acının dışa vurumu insanidir.

Çok yobazsınız ya bende yaptım ne var bunda ahaha

12227163_959895427414495_3698773733357812579_n.jpg

Ben öyle düşünmüyorum yıllardır ne kadar kötü yaptırım varsa yaptılar.Siyasi olayları üzerimize oynadılar.
Terör örgütlerine destekçi oldular.Türkiye'yi bitirmek için elinden geleni yaptılar.Bunlara haktır diyorum.

olm sizn nası arkadaslarınz var. benim listemde 1 kisi bile yapmams.s.s.s

Türk Bayrağı resmini de profil resmi yapmışlar mı diye sorulması gereken insanlar.

Orada hayatini kaybeden insanlara elbette saygi duyulmali fakat;

Ecdanin yillarca bu ülke topraklarinda Fransiz bayragi dalgalanmasin diye savastigini unutup Fransiz bayrakli profiller kullanmak oldukca samimiyetsiz bir davranis.
Bayrak namustur diyenlerin bu davranisi sergilemesi tirnak icerisinde "aptalliktir"

Bu duruma fransız kaldim :p

Ecdadına saygısı olan yapmaz. Fransa insan katledilirken senin ülkende de askerin katlediliyordu. Halkın öldürülüyordu bu da insanlık içerisine girer bana öpüşenli fotoğraf at diyen arkadaş.
Şimdi görüşünü yazıyorsan yaz yazmıyorsan konu başlığından alakasız görüş bildirme.

Ecdadına saygısı olan yapmaz. Fransa insan katledilirken senin ülkende de askerin katlediliyordu. Halkın öldürülüyordu bu da insanlık içerisine girer bana öpüşenli fotoğraf at diyen arkadaş.
Şimdi görüşünü yazıyorsan yaz yazmıyorsan konu başlığından alakasız görüş bildirme.

Ecdadıma saygım sonsuz, Kıvanç duyuyorum herbiriyle ama intikam bence bir insana en yakışmayan hislerden biri ..
Hele ki yüzlerce yıl önce yaşanan olaylar yüzünden bugün orada katledilen masum insanın acısını paylaşmamak hiç mi hiç makul değil..

Bir gence bu düşünme şekli hiç mi hiç yakışmıyor ayrıca.

Ecdadıma saygım sonsuz, Kıvanç duyuyorum herbiriyle ama intikam bence bir insana en yakışmayan hislerden biri ..
Hele ki yüzlerce yıl önce yaşanan olaylar yüzünden bugün orada katledilen masum insanın acısını paylaşmamak hiç mi hiç makul değil..

Bir gence bu düşünme şekli hiç mi hiç yakışmıyor ayrıca.

Herkes belli bir yere kadar haklıdır efendim. Kurduğunuz cümlelerde sizinde haklı olduğunuz taraflar var. Ama bizim onlara gösterdiğimiz saygı ve desteği onlar bize göstermedi , göstermeyecek. Bunu her ermeni soykırımı gündeme geldiğinde her tarih dersine girdiğimizde görüyoruz.

Suruc'ta yasanilan canli bomba eyleminden sonra hayatini kaybeden insanlar icin bu olgunlugu gostermek yerine, ulkemin sinirlari icinde canli bombalar nasil boyle rahat gezer diye dusunmeden, ölen insanlarin ölmeyi hakkettigini soyleyen, olenlerin sayisinin daha cok olmasini temenni eden aptal insanlara sahibiz.
Ama aptal dedigime bakmayin bu insanlar aptala yatiyor sadece o kadar kurnazlar ki saksafonyadaki insanlarin bile acisini paylasabilecek samimiyet olgusuna .

Karakterinden opeceksiniz.

Suruc'ta yasanilan canli bomba eyleminden sonra hayatini kaybeden insanlar icin bu olgunlugu gostermek yerine, ulkemin sinirlari icinde canli bombalar nasil boyle rahat gezer diye dusunmeden, ölen insanlarin ölmeyi hakkettigini soyleyen, olenlerin sayisinin daha cok olmasini temenni eden aptal insanlara sahibiz.
Ama aptal dedigime bakmayin bu insanlar aptala yatiyor sadece o kadar kurnazlar ki saksafonyadaki insanlarin bile acisini paylasabilecek samimiyet olgusuna .

Karakterinden opeceksiniz.

Sizce bunlar karşılığını alıyor muyuz hep biz mi insan olacağız.

Geri