PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 631 gün önce görüldü
Zengin çok mala sahip olan değildir.
Zengin kalbi ve merhameti olana denir.
Hz.Muhammet s.a.v

Bu hayatta ya sen acılarına gecıreceksın ya da acların sana.
Fakat her ıkı durumdada canın yanacak.

Sevmeden birlikte olmak inanmadan ibadet yapmak gıbı birşeydir.

Bir kişi,Allahtan başka kimseye ihtiyacı olduguna inanırsa Allah da onu kimseye mutaç etmez.

Hayırlı Cumalar..

Karşına cıkan en iyi insan, en kötü hikayeni yazacak olandır.

İnsanlar yaptıgın ıyılıklerı gormezden gelırken.yapmadıgın kotuluklerı gormeye calısırlar.

Affetmek için iki kişilik erdem lazım...
Hem onu affetmek hemde onu affetğin için kendini affetmek..

O.Welles

537337_523487584359330_264305367_n.jpg

:(:(

"İnsan hissettiği yaştadır" lafı dogruysa sabah kalktığımda 110,öğlene doğru 50,akşam 30,gece yarısı 18 yaşındayım:p

Ölüm korkusu bir insanın yasmında aklına gelen en son korkudur.Kişi yaşarken öyle değişik korkular üretiyor ki ölüm korkusu aklına bile gelmıyor.geldıgı zamanda ölüm korkusun yenmiş oluyor.

Hayal gucumuz nasıl gelısmısse artık,bazen insanların bizi sevdıgıne bile inanıyoruz.

Dünyaya ılk geldıgımde ılk kez gozumu actıgımda karsıma cıkan en ıyı insan babamdı.en azından ben boyle gormus bulundum.bılemedıkkı dunyaya ılk geldıgımde ılk kez gozumu actıgımda karsıma cıkan en ıyı ınsanın hayatımın en kotu hıkayesının bas kahramanı olucagını.bılseydım belkıde dunyaya hıc gelmezdım belkıde...

Benim hayatım,benim seçimlerim,benim hayatım,benim sorunlarım,benim yalnızlıgım,yani sizi özetle ilgilendirmez.

Charles Bukowski

belkide ofsayt ta kadinlari anlamiyordur :p

Polemiğe girmeden konusan beyinler zenginliğin en büyük göstergesidir.Ve söz doğru bir beyinden doğmussa sevimli bir bebek gibidir.

Geri