PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 630 gün önce görüldü
Aşırı solcudur AŞK
insanların sol tarafını
hedef alır... İşte bu yüzden
zordur AŞK'tan sağ
çıkabilmek...

Herşeyi zamanlar unuturken biz bizlm unutmus oldugumuz şeylerinde bizl unutmus olabilecegını fark etmemiz acıtmayacakmı içimizdeki fark etmiş halimizi..

Nankör insan herşeyin fiyatını bilen fakat hiçbirşeyin değerini bilmeyen insandır..

Ülkenin farklı sehirleriydik.Ben sürgün yeri sen Başkent.İlk isyan hep sende başlardı.Cezasını çekmek hep bana kalırdı..

Akşamdan aksama iki kadehin zararı yoktur.İnsana dünyayı unuttuturur.Eh,bu dünyada unutulacak dünya zaten.

Sebahattin Ali

Öyle güzel gülmelisin ki,
insanlar seni ağlatmaya
utanmalı . !!
- Gabriel Garcia Marquez

6 yaşımda saklambac oynarken öyle bir saklandımki geçen gün Taksim'de karsılastıgım adam sobe diye bagırdı.Ağlamaya başladı nasıl koymussa herife 20 sene saklandım köşe bucak.Kaçtım, mahalleden saklandım,okul değiştirdim,hafif bıyık sakal bıraktım telefonlara bile çıkmadım.hırs yaptım böyle bir adamım işte..

bimiyorum arkadas zorlamı yahu:phem benım ılgı alanımdan cok sızın ılgı alanınıza grıyor hatırlatayım:zuha:bana çene calıcana arkadası aydınlatsana:zuha:

Ben ne anlarim olum cikolata cesitlerini soraydi cevap alirdi :zuha:

13 gramlık beyninizin 12 gramını eski sevgililerinize laf sokmak için kullanıyorsunuz.sonra 1 gram beyniniz kalıyor.buda sızı komık duruma dusurur:D:D

531731_10151277001205904_1269352244_n.jpg

Açlık çektim ve yazdım. 95 kilodan 63 kiloya düştüm. Ağzımdaki dişler gevşemeye başlamıştı. Ön dişlerimi parmaklarımla tutup ileri geri sallayabiliyordum. Bir gece dişlerimle oynarken kendimi elimde bir dişle buldum birden. Elimde duruyordu; sağ üst. Dişi masanın üzerine koyup şerefine kadeh kaldırdım.
Charles Bukowski

Geri