PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 630 gün önce görüldü
Ezberlerimizi sorgulayıp bertaraf etmedikçe içi boş hayatlar yaşamaya ve yaşatmaya devam ediceğiz.

Her çocuğun kalbinde
kendinden daha büyük bir
çocuk vardır.
Ece Ayhan

Telafisi en güç şey,dikkatsizlik sonucu kırılan kalplerdir.İş işten geçtiğinde bütün mazeretler tedavülden kalkar,kıranda kırılanda piç gibi ortada kalır.

"Hayat bir ritimdir. Güneşin doğuşu, yeniden doğuşu, nabzın atışı, kalbin kan pompalaması hepsi birer ritimdir. Ritim ahenktir, uyumdur. Ritim olmazsa hareket olmaz, hareket olmazsa zaman olmaz. Zamanın durduğu yerdeyse hayat durur sonsuzluk başlar. Zaman zihindedir; bilinçse sonsuzluktur."

Eddi Anter'in İNKAR adlı romanından alıntıdır...

67321_354238494692540_1387019133_n.jpg

görmek, sesini duymak, dokunmak sarılmak, ve hisetmek bunların hepsi duyularla ilgili. dizginleyebildiğin vakit zaten aşkın zaaflarının önüne geciyorsun demektir. şuan için bunları aştığımı düşünüyorum. aşmak yenmek anlamınada gelmez tabii, takii karşımıza neyin nasıl cıkacagını bilene dek yenmek mümkün değildir.

Ey benim yaralı tarafım , içimdeki ince sızım
Yakan canını ,canına harcadığın mı ?
Ümitsizlik mi? Kalmadı ahım.
Payını aldı benim kanayan yarım ...

Ben yazdım hemşom nasıl olmuş :$

Ey benim yaralı tarafım , içimdeki ince sızım
Yakan canını ,canına harcadığın mı ?
Ümitsizlik mi? Kalmadı ahım.
Payını aldı benim kanayan yarım ...

Ben yazdım hemşom nasıl olmuş :$

çok uyumlu dızeler olmus hemso:):) kalbın zeval görmesin:)

''Zaman'' doktor olamaz iyileştiremez hiç bir yaramızı. Ama iyi bir öğretmendir; öğretir ders çıkarmayı.

yok yani yazmayım dedim ama yazadan gecemedim . ben resmen bu sayfada kayboldum arkadaş..
hani ciddi ciddi kayboldum sanırım kendi içime dogru kayboldum..
Hani sankı bi çok kişinin farkında oldugu soyleyemedıgı yada farkında olmadıgı ama içinde bı yerlerde aklını fıkrını belkı kalbını bıle zorlayan seyler var bu sayfada.. en azından bu benım için bötyle oldu..

yok yani yazmayım dedim ama yazadan gecemedim . ben resmen bu sayfada kayboldum arkadaş..
hani ciddi ciddi kayboldum sanırım kendi içime dogru kayboldum..
Hani sankı bi çok kişinin farkında oldugu soyleyemedıgı yada farkında olmadıgı ama içinde bı yerlerde aklını fıkrını belkı kalbını bıle zorlayan seyler var bu sayfada.. en azından bu benım için bötyle oldu..

okuyan gözlerine sağlık kardeşim:):)

sırf sarhoş olmak için onca para veren insanların sarhos olduktan sonra ayılmak ıcın cesıtlı yollara vurmalarını anlamıs degılım .Madem sarhossun dıbıne kadar yasakı bır anlamı olsun;)

Önce seni görmezden gelirler
Sonra alay ederler
Sonra seninle savaşırlar
Sonra sen kazanırsın

Burnumuzdan akanı, yakamıza silecek kadar cesur cocuklardık.şimdi gözümüzden akanı köşe bucak saklar olduk.geçmişten günümüze ne değiştide biz böyle olduk...

Bir erkeğin ruhu yerine cüzdanını seversen,oda senin bedenini sever
...

Ölüm en sonunda kabak tadı verir perdeyi çekmeten fazla birşey değildir.Bir kerede ölmeyiz genellikle,parça parça ölürüz.Gençler en zor ölürler ve uzn yaşarlar ve hiçbirşey anlamazlar.Fakat en cömert ve en doğru ve liderliği temkini yaslılardan en çok hakeden onlardır..

“Hiç gereği yokken
hayata giren
insanlar.
Hiç gereği yokken
karşına çıkarlar.
Hiç gereği yokken
gününü haftanı
ayını belkide
yıllarını alırlar…
Hiç gereği yokken
gece-gündüz
aklından gecen her