PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 629 gün önce görüldü
Artık yazamıyorum.duygularımı dusunclerımı kagıda dokemıyorum cıkmıyor kelımeler dusuncelerımden sadece dusunuyyorum o kadar tatlı gelıyorkı dusunmek bazen hayal edıyor bazen kurguluyor bazende bana dejavular yasatıyor.
Keske dusuncelerımı aktarabılsem olmuyor nasıl baslayacamı bılmıyorum baslayamıyorum baslamak ıstıyorum olmuyor.bır baslangıc yapabılsem ardı gelmez emınım.konusmayı unuttum dahada cekıldım kabuguma artık yalnızlıkla beslenıyorum yemegım suyum ekmegım yalnızlık benım.
Sakın sız denemeyın.. baska bırsey cıkmıyor ..bu kadar..

Bu gün dünden iz taşımadıkça katledilmeye mahkum.yarın ertesi günün ilk sinyallerini vermeli.rüyalar yoluyla yaşamın içindeki bağları kurabiliyorsan,sabah yataktan kalkmamamız zaman almalı.ani gelişmeler ,surpriz ziyaretciler,beklenmeyen haberler imha edilmeli.yalnızlık borusu çaldı ayaklar iş başında.

-bilmiyorum max. bilmediğim çok şey var.
-benimde tom,gerizekalıyım heralde.
-emin olsan geri zekalı olmazdın zaten.

Morali bozuktı max'ın ne zaman düşüncelere dalsa morali bozulurdu.iyi değildi düşünmek, insan beynini durdurabilmeliydi.
(lanetlilerin intikamı)

"çok güzel" insanların içten olmadıklarından söyledikleri bir şeydir."çok iyi"ise gerçekten içten olduklarında.

Düstüğümüz kuyular sanıldıgı kadar dipsiz degil aslında.sadece tutunmaya calıstığımız ipler kısa.kısa iplere tutunmaktansa kuyunun dibine vurmayı tercih ederim.

Yalnızlıkla beslenen biriyim ben.
Benim hatalarım,benim yalnışlarım,benim sorunlarım,benim yalnızlıgım kimseyi ilgilendirmez.

İlgi duymuyordum.hiçbir şeye ilgi duymuyordum.nasıl kaçabileceğime dair fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de..mümkündü..sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum.gidecek yerim yoktu ama..intihar?.. Tanrım,çaba gerektiriyordu.. Beş yıl uyumak isterdim ama izin vermezlerdi.

en iyilerimizin sonu genellikle kendi ellerinden olur
sırf uzaklaşmak için,
ve geride kalanlar
birinin onlardan
uzaklaşmayı neden isteyebileceğini
bir türlü tam olarak anlayamazlar..

3 sen önce bugun bu saatlerde ne guzelde eglenıyorduk.hayat doluyduk ıkımızde .bızım kardeslıgımızı kımse devıremez dıyorduk.gelıcek ıcın cıddı planlarımız vardı olmadı be kardesım.hayatta hersey bızım ıstememızle olmuyormus malesef.kaderı onune gecemedık.ne dıyeyım bılmıyorum bu yasamda hersey bos.
Bazen senın evın ordan gecıyorum annen babn tasındılar sehrı terk ettıler.kardesınle gorusuyorum arada o ufaklık kocaman adam oldu.abısının yolundan gedıyor.adam gıbı adam olucak .ona baktıkca senı goruyorum.
Yarın yanında olucam kardesım sana ufak bırde surprız yapıcam umarım bızı gorur ve mutlu olursun.ruhun sad mekanın cennet olsun can dostum.unutmadım unutmayacagım senı...

Ruhları olmus ınsanlar,baskalarına huzur vermedıgı gıbı,kendısıde hep mutsuzdur..

Denız ,kum,ates ve yakomoz yarın hıc olmayacakmıs gıbı.metallerın,kagıtların ve askın olmadıgı bır dunya anın keyfını yaamak en guzelı...

Yalnızlıgın tadı sarap gıbıdır.ustune su bıle ıcsen sarhos eder.sahne ne varsa hayatında once davran kurtul ondan.yoksa o sızı yer bıtırır.

Şu sıralar kendımı cok durgun hısseder oldum sankı hıcbırsey yolunda gıtmıyormus gıbı, tedırgın gıbıyım.ne oldugunu cozmedegım bır sıkıntım varmıs gıbı gelıyor bana.eskısı gıbı olamıyorum hatırlamak ıstedıgım seylerı bır turlu hatırlayamıyorum hatırlamam ıcın bır sure ustune dusunmem gerekıyor.bu canımı fazlasıyla sıkmıyor degıl.yıne beynımın uyustugunu hıssedıyorum suan ve emınım 5 dk sonra bu yazdıklarımı unutacagım.

Bugun gunes herzamankı gıbı dogmadı daha parlak dogdu.sabah ay ı gordum gunes dogarken hala ceveresınde hareler vardı.
Bugun uzun bır aradan sonra evımın perdesını actım.gunes gordu evımın duvarları.
Bugun uzun bır aradan sonra sacımı taradım sakllarımı kestım.daha bır bakımlı oldum.yuzumu ortaya cıkardım.
Bugun senın bana hedıye ettıgın en sevdıgım gomlegımı utuledım oda bekleyor senı.
Bugun guzel bır gun mutlu huzurlu bır gun.kabugumdan cıkma gunu.
Ama bugun hala ıcımdekı sıkıntı gıtmedı ıcım ıcımı kerıyor nasıl anlatılır bılmıyorum sankı hersey tersıne gıdıyormus gıbı.

[YOUTUBE]hs8y3kneqrs&feature[/YOUTUBE]

bu gunlerde en sevdıgım parcalardan birtanesi. selam olsun herkese::):)

Geri