Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buraya yaz hocam neyse çözümBir doktor olarak Sen de bilim adamına böyle yaklaşırsan diğerleri ne yapmaz..
Çözüm önerileri var.
Ama dinleyen muhatap alan yok
Çözüm; İstanbul dan gidin.Buraya yaz hocam neyse çözüm
Asla. Ben inanmıyorum çok acayip yıkıcı deprem olacağına İstanbulda. O da 50 sene sonra falan olur olsa olsa.Çözüm; İstanbul dan gidin.
Asla. Ben inanmıyorum çok acayip yıkıcı deprem olacağına İstanbulda. O da 50 sene sonra falan olur olsa olsa.
Evladım.. altından bi bok olmadı ki, yine olmaz. TL fiyatına bakma. Sen aldığında altının onsu 1800 liraydı. Bugün yine 1800 lira.. farkı yaratan USD kuru.hocam seneler önce arkadaşımın tavsiyesiyle gram altın almaya başlamıştım, tam altını aldım sen forumda "altın çok uzun süre 300 lirayı geçmeyecek" gibi bi analiz yapmıştın. aldığıma pişman olmuştum ama sonra altın kısa sürede aldı başını gitti. forum kariyerimde senin tutturamadığını gördüğüm tek analizin : ) "suriye bölgenin en güvenilir ülkelerinden biri" analizi gibi bi analizdi.
inşallah sen haklı çıkarsın şu deprem konusunda![]()
Ben nacinin o lafını duymadım. Dinlemem ben naciyi. Prof adam aksanlı mı konuşur doblocu dayı gibi bişi oNaci Görür bir videoda kuzey fay hattı enerjisini büyük oranda attı. Birkaç yüz yıl büyük deprem ihtimali beklemiyorum diyordu ama belli de olmaz.
Hocam valla Maraş depremine de dikkat çekenlerden biriymiş. Depremle videoları kol geziyor. Adana ve İskenderun diyor şimdi de.Ben nacinin o lafını duymadım. Dinlemem ben naciyi. Prof adam aksanlı mı konuşur doblocu dayı gibi bişi o
Ben de Çankırı diyorum. Hadi bakalım. Sallamak serbest.Hocam valla Maraş depremine de dikkat çekenlerden biriymiş. Depremle videoları kol geziyor. Adana ve İskenderun diyor şimdi de.
Evin depreme dayanıklı mı? Rapor aldınız mı ya da zemin etüt raporunu inceleyen oldu mu?İyi Faya yakın değiliz
7 yıl önce yenilendi rapora gerek yokEvin depreme dayanıklı mı? Rapor aldınız mı ya da zemin etüt raporunu inceleyen oldu mu?
Herkes böyle düşünüyor neden se. (Bir kaç medya maymunu hariçAsla. Ben inanmıyorum çok acayip yıkıcı deprem olacağına İstanbulda. O da 50 sene sonra falan olur olsa olsa.
Toplumu hezeyana sürüklemek çok riskli. Belediye kapıları şimdiden doldu benim binam çürük mü, ölecek miyim diyenlerle. Buna nasıl cevap verecek belediye yada inşaat odası. Can korkusuna çok para kaybedecek insanlarHerkes böyle düşünüyor neden se. (Bir kaç medya maymunu hariç)