Polisim, sorularınızı yanıtlayabilirim

Konu sahibi son olarak 3285 gün önce görüldü

Bunu düşünen sadece 3-5 kişi yani kul hakkını düşünen 3-5 kişi o mülakata giripte kazanmak kolay değil sonuçta benim arkadaş 3 kere girmiş mülakata ama adamı almamışlar polis abisi var.
Herhangi bir sıkıntım yok doğum lekesi olarak belden aşaya 2-3 santim aşağıda benek var oda fazla belli oluyor, mülakatla ilgili bilgi nerden alabilirim senin bilgin varsa, yoksa başka bir site link gönderir misin?

Doğru tek başına da kalsa doğrudur, peşinden gitmek gerek. Herkes yanlış yapsa ve sen yalnız kalsan da doğru bildiğini yapacaksın dostum. Polis kanun adamıdır, insanların hakkını hukukunu korumaktır işi. Daha polis adayı bile olmadan torpil kovalayan, başkasının hukukuna tecavüz ederek iş kapmayı düşünen adamın ne millete ne devlete faydası yoktur, sadece zararı olur insanlara. Bugün çok net biçimde görüyoruz ki hak etmediği halde bazı makamları işgal eden, geçmişte bu yöntemle asker, savcı, polis vs. olan kişiler günün sonunda kaybetti ve hesap veriyorlar. Hayal et, arzula, çalış, gayret et, olursa ne alâ, olmazsa kaderine razı ol başka bir iş için uğraş kardeşim. Kaldı ki arkadaşının seçilmemiş olması senin için bir ölçü olamaz. Belki bilmediğin bir kusuru vardır ya da onun da henüz bilmediği/tespit edemediği bir durum vardır, arkadaşına bakma sen ;) Bahsettiğin doğum lekesinin sorun olacağını zannetmiyorum. Mülakatla alaklı detaylı bilgi için molla google'da istemediğin kadar bilgi mevcut. iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum kardeşim.

İçerde misin.p

Adamsın...

Ve haklısın , kem söz sahibine aittir

Soruya geçelim ,

1.soru : ünüformayla seksi olanlardanmı yoksa üniformasız seksi olanlardanmısın

2.soru : asker ve polisler için çok çapkın diyolar doğru mu

3.soru : doğruysa sence sebebi nedir , doğru değilse es geçilebilir .

Şimdilik tüm merakım bu

Bu ve buna benzer soruların cevabı için dokuzu tuşlayınız.

Torpille polis olunmaz, bilgi birikimin yeterliyse, fiziksel bir engelin yoksa, sınavlardan başarılıysan polis eğitim merkezine seçilirsin aksi halde polis olamazsin. Kaldı ki iltimas, adam kayırma hem suçtur hem kul hakkıdır, hasbel kader bu yöntemle polis, doktor, sığır çobanı vs olsan, emekli olana kadar aldığın maaş hem haramdır, hem başkasının hakkıdır senin hakkın değildir. Bir nevi hırsızlık, uzak durmanı öneririm.

Ne guzel soylemissiniz.
Gecen gunde ogretmen atamalarindaki kurada bir kisinin ismi iki kez cikti.
Insanlar hakki olmayana el uzatmaya pek merakli bu gunlerde.
Ki, iktidar da bunu yaparken biz hala haktan ve kul hakkindan bahsediyoruz.
Mulakatlarda sorulan sorulardan belli, dini vecibelerini yerine getiriyorsan ve bilgi birikimin varsa zaten ise alindin.
Onlardansan ise alindin. Kul hakkini bosver.

İmdat! Polis! Aşağıda kaza yapıyorlar.

Çocukken polisler bizleri korur zannederdim.
Bilmiyordum masum insanları öldürdüğünüzü. Neyse hassasiyetimi dile getirmeyeceğim burada. Saçma sapan konular.

Nicki ne üzüldüm. Onu kullanmana..

Çocukken polisler bizleri korur zannederdim.
Bilmiyordum masum insanları öldürdüğünüzü. Neyse hassasiyetimi dile getirmeyeceğim burada. Saçma sapan konular.

Polisler halâ sizi, bizi hepimizi koruyor. Öyle olmasa evimizde, rahat koltuklarimiza oturup bu mesajları yazamazdik. Masum insanlari öldüren bir polis varsa eğer yargı icabına bakAr. ülkede kanun var, özellikle söz konusu polis olunca inanılmaz bir kamuoyu oluşuyor hemen. Bu tip suçlar cezasız kalmaz. Ayrıca buna benzer münferit olaylar tüm teşkilata mal edilemez. Emniyet teşkilatı gecesini gündüzün katan, insanların huzuru ve güvenliği için her türlü zorluğa katlanan fedakar memurlarla doludur.

Nicki ne üzüldüm. Onu kullanmana..

Onu kullanmak ne benim ne de bir başkasının haddine değildir. Ancak onun ilkelerini ve kurduğu cumhuriyeti yaşatmak için mücadele ederim. Kaldı ki şu forum sayfasinda Atatürk ü kullanarak kendime nasıl bir menfaat temin edebilirim ki? Elime ne geçer? Onu seviyorum ve bunu ifade ediyorum. Hepsi bu kadar.

Polisler halâ sizi, bizi hepimizi koruyor. Öyle olmasa evimizde, rahat koltuklarimiza oturup bu mesajları yazamazdik. Masum insanlari öldüren bir polis varsa eğer yargı icabına bakAr. ülkede kanun var, özellikle söz konusu polis olunca inanılmaz bir kamuoyu oluşuyor hemen. Bu tip suçlar cezasız kalmaz. Ayrıca buna benzer münferit olaylar tüm teşkilata mal edilemez. Emniyet teşkilatı gecesini gündüzün katan, insanların huzuru ve güvenliği için her türlü zorluğa katlanan fedakar memurlarla doludur.

Ülkede kanun var derken?
Aynı ülkeden bahsediyoruz değil mi?

Ülkede kanun var derken?
Aynı ülkeden bahsediyoruz değil mi?

- Masumiyetin hukuki tanımına uygun - gerçek bir masumu öldüren ve sonuçta yargılanmayan bir polis gösterir misiniz bana? Böyle bir olay yaşanmışsa ve elde maddi deliller varsa bu kişinin hak ettiği cezayı almaması mümkün değildir. Suçu sabit olan bir memuru korumak hiç kimseye yarar sağlamaz. Olsa olsa koruyucusu olduğu iddia edilen iktidara veya mahkemeye zarar verir.

Geri