P
Phoibos
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Siyasi ve ideolojik yorumlara karşıyım demişsiniz
ama Nickinizle ideolojinin dibine vurmuşsunuz
Bu Nasıl tarafsızlık
İstanbul Emniyet Müdürü aramızda. Dikkat.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Siyasi ve ideolojik yorumlara karşıyım demişsiniz
ama Nickinizle ideolojinin dibine vurmuşsunuz
Bu Nasıl tarafsızlık
Bunu düşünen sadece 3-5 kişi yani kul hakkını düşünen 3-5 kişi o mülakata giripte kazanmak kolay değil sonuçta benim arkadaş 3 kere girmiş mülakata ama adamı almamışlar polis abisi var.
Herhangi bir sıkıntım yok doğum lekesi olarak belden aşaya 2-3 santim aşağıda benek var oda fazla belli oluyor, mülakatla ilgili bilgi nerden alabilirim senin bilgin varsa, yoksa başka bir site link gönderir misin?
İçerde misin.p
Adamsın...
Ve haklısın , kem söz sahibine aittir
Soruya geçelim ,
1.soru : ünüformayla seksi olanlardanmı yoksa üniformasız seksi olanlardanmısın
2.soru : asker ve polisler için çok çapkın diyolar doğru mu
3.soru : doğruysa sence sebebi nedir , doğru değilse es geçilebilir .
Şimdilik tüm merakım bu
Torpille polis olunmaz, bilgi birikimin yeterliyse, fiziksel bir engelin yoksa, sınavlardan başarılıysan polis eğitim merkezine seçilirsin aksi halde polis olamazsin. Kaldı ki iltimas, adam kayırma hem suçtur hem kul hakkıdır, hasbel kader bu yöntemle polis, doktor, sığır çobanı vs olsan, emekli olana kadar aldığın maaş hem haramdır, hem başkasının hakkıdır senin hakkın değildir. Bir nevi hırsızlık, uzak durmanı öneririm.
Bu ve buna benzer soruların cevabı için dokuzu tuşlayınız.
Çocukken polisler bizleri korur zannederdim.
Bilmiyordum masum insanları öldürdüğünüzü. Neyse hassasiyetimi dile getirmeyeceğim burada. Saçma sapan konular.
Nicki ne üzüldüm. Onu kullanmana..
Polisler halâ sizi, bizi hepimizi koruyor. Öyle olmasa evimizde, rahat koltuklarimiza oturup bu mesajları yazamazdik. Masum insanlari öldüren bir polis varsa eğer yargı icabına bakAr. ülkede kanun var, özellikle söz konusu polis olunca inanılmaz bir kamuoyu oluşuyor hemen. Bu tip suçlar cezasız kalmaz. Ayrıca buna benzer münferit olaylar tüm teşkilata mal edilemez. Emniyet teşkilatı gecesini gündüzün katan, insanların huzuru ve güvenliği için her türlü zorluğa katlanan fedakar memurlarla doludur.
Nicki ne üzüldüm. Onu kullanmana..
Ülkede kanun var derken?
Aynı ülkeden bahsediyoruz değil mi?
benim vergilerimle maas aliyorsunuz lafina gicik oluyor musunuz?