Polisim, sorularınızı yanıtlayabilirim

Konu sahibi son olarak 3284 gün önce görüldü
Hala işkence yok. Herhangi bir polis merkezini ziyaret ederseniz, falaka ya da buna benzer bir işkence aleti görmeniz mümkün değildir. Her odada, özellikle şüphelilerin bekletildiği kısımlarda güvenlik kamerası vardır. Bunların birçoğu sesli kayıt yapar. Diğer bütün birimlerde durum böyledir. Bahsettiğiniz çağdışı polisliği egm benimsemiyor. Şüpheliyi baskı altına alarak ya da eziyet ederek konuşturmak ve bu sayede delile ulaşmak gibi bir teknik uygulanmıyor. Artık modern yöntemlerle ve teknolojiden istifade edilerek delilden sanığa ulaşılıyor.
Ohalde adana yüreğir e yolunuz düşerse bir uğrayın... teori ile pratik pek uyuşmuyor...
Onlarca mağdur hastam var...

Bilgi - İnanç - Eylem

Paket edilen insanlardan (uyuşturucu, kaçakçı,aranan) bulduğunuz veyahut yakaladığınız taktirde maaşa ek bişeyler geliyor mu?
3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu'nun (ETK) 86'ncı maddesine göre "ülkenin güvenlik ve esenliği, devletin çıkarları ve kişilerin can, ırz ve mallarını korumada yüksek hizmetleri görülenlere, fiilen almakta oldukları aylık tutarlarının iki katından beş katına kadar ve olağanüstü durumlarda yaşamını ortaya koyarak büyük yararlıklar gösterenlere, fiilen almakta oldukları aylık tutarlarının altı katından yirmidört katına kadar para ödülü verilebilir." Ancak görevinde başarı gösteren her Polise ödül verilecek diye bir kural yok, nitekim nadiren bu ödül verilir. Kime, ne zaman ve ne miktarda ödül vereceğine EGM karar verir.

neden karakollardaki 45 yaş üstü oturmaktan göbek yapmış kır saçlı polisler umursamaz ve alaycı olur ?

reload

foruma gbt çekmeyi düşünüyormusunuz fakelik açısından:))

3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu'nun (ETK) 86'ncı maddesine göre "ülkenin güvenlik ve esenliği, devletin çıkarları ve kişilerin can, ırz ve mallarını korumada yüksek hizmetleri görülenlere, fiilen almakta oldukları aylık tutarlarının iki katından beş katına kadar ve olağanüstü durumlarda yaşamını ortaya koyarak büyük yararlıklar gösterenlere, fiilen almakta oldukları aylık tutarlarının altı katından yirmidört katına kadar para ödülü verilebilir." Ancak görevinde başarı gösteren her Polise ödül verilecek diye bir kural yok, nitekim nadiren bu ödül verilir. Kime, ne zaman ve ne miktarda ödül vereceğine EGM karar verir.

şu yazıyı direk copy-paste yapmışsın amir..

Hangi Memurlara taltif ödemesi yapılır ve tutarı ne kadardır? - Memurlar.Net

Allah çarşına pazar versin kardeş senin canın sıkılmış :)

Kolluk kuvveti olarak kendinizi halkın değil de erk sahiplerinin sopası gibi hissettiğiniz oluyor mu?

Ohalde adana yüreğir e yolunuz düşerse bir uğrayın... teori ile pratik pek uyuşmuyor...
Onlarca mağdur hastam var...

Bilgi - İnanç - Eylem
Ben zeten pratikten bahsediyorum. işkence dediğiniz şey sistemli ve sürekli eziyet demek, bunun varlığına inanmıyorum ve de kabul etmiyorum. Münferit bazı olayları "işkence" olarak takdim etmeyi maksatlı bir saptırma olarak görüyorum. emniyette işkence yoktur, münferit hadiseler vardır. Münferit hadiselerin - kabul edersiniz veya etmezsimiz- altında yatan nedenler vardır. Bu nedenlere malesef hiçkimse eğilmiyor, yalnızca merhametsizce eleştri, acımasız kamuoyu baskısı ve nefret görüyoruz. Polislik Mesleğinin tabiatı gereği normal bir insanın midesinin kaldırmayacağı iğrençlikte tiplerle muhatap oluyoruz, hatta bunlarla mücadele ediyoruz. Ancak karşılığında takdir ve teşekkür göremediğimiz gibi yerden yere vuruluyoruz. Aynı evde yaşadığımuz halde günlerce eşimizi, çocuğumuzu, annemizi görmediğimiz oluyor. Haddinden çok çalışıyoruz, doğal olarak meslektaşlarımız fiziksel ve psikolojik olarak yıpranıyor. Özel hayatı mahfoluyor, polisler arasında boşanmalar ve intihar vakaları zirve yapıyor. Bu koşullar altında insanın sağlıklı düşünmesi, mantıklı kararlar alabilmesi ve tutarlı davranışlar sergilemesi güçtür. Bunları bildiğiniz zaman bazı şeyleri normal karşılıyorsunuz. umarım en yakın zamanda herşey düzelir.

hangi ülkenin polisisiniz memur bey ?

Çalışma saatleri sende kafa yapmış olmalı.:u1:

allah kolaylık versin dualarımız sizlerle şehirlerden de şu vatan hainlerinin kökünü kazırsınız umarım.

Adam pisliğin teki çıktı Rıza baba, dediğiniz oluyor mu?

Geri