PKK Sivrisinektir,Peki Ya bataklık!!!

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1569 gün önce görüldü
Hayır be yavrum hani sen ufak bir imla hatasını İLAHİ ADALETE bağladın ya .. Bende sana senin mantığınla al sana ilahi adalet o zaman dedim ..
Yani otu boku ilahiyata bağlamanın lüzumu yok anladın ?
Ben sadece senin eksik yazımını tamamladım o kadar .. Ne laf soktum ne ilahi adalet dedim :)
Bir de hala beni cemaate bağlamana çok gülüyorum bir bilsen .. :asd:

Abi Süleymancı mısın? İlla bir şeyci olman lazım. Böyle olmuyor.

Zehracılık nasıl? Bir düşün istersen.

Hayır be yavrum hani sen ufak bir imla hatasını İLAHİ ADALETE bağladın ya .. Bende sana senin mantığınla al sana ilahi adalet o zaman dedim ..
Yani otu boku ilahiyata bağlamanın lüzumu yok anladın ?
Ben sadece senin eksik yazımını tamamladım o kadar .. Ne laf soktum ne ilahi adalet dedim :)
Bir de hala beni cemaate bağlamana çok gülüyorum bir bilsen .. :asd:

Cemaate bağlı olmak gülünç bişi mi ya
bu kadar gülüyorsun
Erdoğan düşmanlığı cinnet derecesine varmış
Olur olmaz muhabbetleri bile buraya bağlıyorsun
Bilgi olarak nereden beslendiğinini haliyle merak ettim

Müslümanlık Erdoğan ile yayıldı sanki Tövbe Est.

Abi Süleymancı mısın? İlla bir şeyci olman lazım. Böyle olmuyor.

Zehracılık nasıl? Bir düşün istersen.

Vallahi bilemedim Harun neci olsam ki :asd:
Siz bulun yakıştırın bir şey yoksa burada bazılarına inme inecek bu gidişle ..
Elemanlar illa beni bi şeyci yapacaklar :)

Cinnet dedi en son ya inanamıyorum ..:haha:

Zehracılık ne anlatsana beğenirsem olayım ..

Basın özgürlüğünden dem vuran eli kanlı vahşi komunist teröristlerin basın özgürlüğü görmelerini sağlamak için Küba'ya postalamadan, Ajanlık faaliyetleri yürüten vahşi teröristleri sınır dışı etmeden,idam sehpasına oturtmadan, vatan hainliği yapan komunist çetelerin kamu kurumlarında çalışanlarını atmadan,mecliste cirit atanlarını saf dışı etmeden,derneklerinde militan yetiştirenleri paketlemeden,rahatça eylem yapmalarını engellemeden,devlet maaşlarını kesmeden dış ülkelere karşı bir çözüm düşünmek başarısız olur.

Tüm bunlar yapılacaksa bu çetelerin geçmişte ve bugün yaptığı eylemlere bakıp muhaliflerine nasıl davrandığına bakılıp aynısı onlara yapılmalıdır.

[YOUTUBE]3S-Udak3prA[/YOUTUBE]

Tamamdır ben aradığım cemaati buldum .. Bundan sonra Dance Tarikatlıyım :heyoo:

Vallahi bilemedim Harun neci olsam ki :asd:
Siz bulun yakıştırın bir şey yoksa burada bazılarına inme inecek bu gidişle ..
Elemanlar illa beni bi şeyci yapacaklar :)

Cinnet dedi en son ya inanamıyorum ..:haha:

Zehracılık ne anlatsana beğenirsem olayım ..

19 cu olsana abi sana yakışır : D

Zehracılık :D:D Tuttum ben bunu :D

Amenna ve Sadakna lakin bu hayalin ütopya ..

Gözümüzde büyütmeyin dediğin Avrupalı ve Amerikalılar dünyaya hükmeden insanlar ..

Evet ALLAH inananlarla beraberdir ama ALLAH'ın adettullahı da vardır ..
Kuran'da da buyurduğu üzere ; " BİZ ÇALIŞANA MÜKAFATINI VERİRİZ " sözü vardır ..

Şimdi soruyorum sana KİM ÇALIŞIYOR ?
İnsanlığın gelişimi için kim çalışıyor ?
İnsanlığa faydalı buluşların peşine kim düşüyor ?
Hangi ülkelerde refah düzeyi yüksek ?
Hangi ülkeler yan gelip yatıyor ?
Hangi ülkelerde yıllardır savaş çıkmıyor ?
Hangi ülkeler yıllardır birbirini boğazlıyor ?

Dikkat ettin mi hiç sözde İslam ülkelerinden kaçan milyonlarca mülteci Avrupaya göç etmeye çalışıyor .. Dikkat et bak Müslüman ülkelere değil hani bizim gavur dediğimiz Avrupaya :)

ALLAH aşkına biz hangi gücümüzle dünyaya kafa tutacakmışız bana bir anlatın hele ?
Teknolojimiz var mı ?
YOK
Silahımız var mı ?
YOK
Ekonomimiz var mı ?
YOK

En güvenebileceğimiz müttefiğimiz de Amerika gerisini düşün artık ..
Eclipse güzel yazmış aslında .. Zaman savaş zamanı değil, savaşlar eskisi gibi değil ..

Bu konuda maalesef ki karamsarım .. Kıyamete kadar bir daha Müslümanların dünyanın hakimi olacaklarını sanmıyorum ..

10 rekatlık öğlen namazını 4 dakikada kılan ya da cumadan cumaya namaza giden Müslümanlara ALLAH yardım eder mi ?

Dostum sana ne yapmışlar böyle...

"Kıyamete kadar bir daha Müslümanların dünyanın hakimi olacaklarını sanmıyorum .. "

Şu kelimeleri yazman çok zor olmadı mı...

Dostum sana ne yapmışlar böyle...

"Kıyamete kadar bir daha Müslümanların dünyanın hakimi olacaklarını sanmıyorum .. "

Şu kelimeleri yazman çok zor olmadı mı...

Peki sana ne yapmışlar kardeşim ..

ALLAH buyurur ki " ÇALMAYIN "
Hırsızlar bizden çıkar ..

ALLAH buyurur ki " kul hakkı yemeyin "
Çatır çatır kul hakkı yeriz

ALLAH buyurur ki " Haksız yere birbirinizi öldürmeyin "
Asırlardır Müslüman Müslümanı katleder

ALLAH buyurur ki " Düşünün tefekkür edin "
Çektiği besmelenin anlamını dahi bilmeyen milyonlar var

ALLAH buyurur ki " Çalışın "
İnsanlık için çalışmayalı asırlar olmuş bir ümmet olduk ..

Vehasılı kiram ALLAH'ın Kitabında ne yapmamız isteniyorsa yapmayıp, ne yapmamamız isteniyorsa yapıp sonrada DÜNYANIN HAKİMİ OLACAĞINI SANMAMIZ ALIKLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR ..

ALLAH kendi koyduğu kuralları korur ve riayet eder .. Bunlara Adetullah denir .. Adetullaha göre de ALLAH ÇALIŞANA MÜKAFATINI VERİR ..

Uzun yıllardır çalışan düşünen akl eden araştıran irdeleyen sorgulayan insanlığın gelişimi için çaba sarf eden avrupalılar olduğu için de mükafatlarını alıyorlar ..

Peki ya Müslümanlar ?

Ha bizde tekbir getirip kafa kesiyor, baba kızına şehvetle sarılabilir mi diye tartışıyor hüküm veriyoruz ..

BİR DAHA DÜŞÜN .. SENCE BANA MI BİR ŞEY YAPTILAR YOKSA BİZE Mİ BİR ŞEYLER OLDU ?

Adam koministlere takmış kafayı ya memleket tecavuzcuden,sapıktan geçilmiyor onları temizleyin.

Peki sana ne yapmışlar kardeşim ..

ALLAH buyurur ki " ÇALMAYIN "
Hırsızlar bizden çıkar ..

ALLAH buyurur ki " kul hakkı yemeyin "
Çatır çatır kul hakkı yeriz

ALLAH buyurur ki " Haksız yere birbirinizi öldürmeyin "
Asırlardır Müslüman Müslümanı katleder

ALLAH buyurur ki " Düşünün tefekkür edin "
Çektiği besmelenin anlamını dahi bilmeyen milyonlar var

ALLAH buyurur ki " Çalışın "
İnsanlık için çalışmayalı asırlar olmuş bir ümmet olduk ..

Vehasılı kiram ALLAH'ın Kitabında ne yapmamız isteniyorsa yapmayıp, ne yapmamamız isteniyorsa yapıp sonrada DÜNYANIN HAKİMİ OLACAĞINI SANMAMIZ ALIKLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR ..

ALLAH kendi koyduğu kuralları korur ve riayet eder .. Bunlara Adetullah denir .. Adetullaha göre de ALLAH ÇALIŞANA MÜKAFATINI VERİR ..

Uzun yıllardır çalışan düşünen akl eden araştıran irdeleyen sorgulayan insanlığın gelişimi için çaba sarf eden avrupalılar olduğu için de mükafatlarını alıyorlar ..

Peki ya Müslümanlar ?

Ha bizde tekbir getirip kafa kesiyor, baba kızına şehvetle sarılabilir mi diye tartışıyor hüküm veriyoruz ..

BİR DAHA DÜŞÜN .. SENCE BANA MI BİR ŞEY YAPTILAR YOKSA BİZE Mİ BİR ŞEYLER OLDU ?

Peki ne yapalım kardeşim, bırakalım mı bu dini... Keselim mi umudumuzu Allah'tan.
Nasılsa müslümanlar böyle deyip bizde mi dalga geçelim. Düzeltmeyelim, hatta iyice bozalım. Kuralım bir tarikat, bir sürü cahilli peşimize mi takalım. Ne yapmak istiyorsun.

Peki ne yapalım kardeşim, bırakalım mı bu dini... Keselim mi umudumuzu Allah'tan.
Nasılsa müslümanlar böyle deyip bizde mi dalga geçelim. Düzeltmeyelim, hatta iyice bozalım. Kuralım bir tarikat, bir sürü cahilli peşimize mi takalım. Ne yapmak istiyorsun.

Hiç bir zaman aklıma gelmeyen ihtimali benim adıma dillendirmişsin ..
Dinimize sahip çıkalım ama öyle tekbirlerle zikirlerle içi boş göstermelik mütedeyyin tavırlarla değil ..
Zaten dediğin gibi tarikatlar kurulup yüzbinlerce cahil cühela güdülmekte ..
İhlas olgusuna kavuşmadığımız müddetçe düzelmemiz zor .. Bunu nasıl başaracağımızı da alimlere sor bence ..

Musulu almazsan Diyarbakırı kaybedersin.

Geri