Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yav sen o Serçe'misin, vallahi doktor yazana kadar bilmiyordum. Neden o güzel ismini değiştirdin?Burada konumuz Pkk'lıların Kılıçdaroğlu lehine yaptığı açıklamalar. Bana sorarsan bunların dikkate bile alınamaması gerekir ama konu çok başka yerlere bilinçli olarak çekiliyor.
Serçe değilim ben. Yorumuna katılıyorumda tek algı yaratmaya çalışan iktidar değil işte. Diğer tarafta da Hdp seçmeniyle dağdaki teröristi aynı kefeye koyuyormuşuz gibi bunun üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışan arkadaşlar var.Yav sen o Serçe'misin, vallahi doktor yazana kadar bilmiyordum. Neden o güzel ismini değiştirdin?
Serçe ağzı olan konuşuyor, Kandildekiler de konuşuyor, ........
Ama bu tür videoları yayanların da bir amacı var, algı ile vatandaşın kafasını karıştırmak.
Vallahi bu fırsat bir daha gelmez, kurtulmak isteyen, soluk almak isteyen,...... oyunu doğru kulkanır, 15 Mayıs sabahı pişmanlık fayda etmez.
Özür dilerim, doktor Serçe deyince acaba siz o Serçe'misiniz diye sordum.Serçe değilim ben. Yorumuna katılıyorumda tek algı yaratmaya çalışan iktidar değil işte. Diğer tarafta da Hdp seçmeniyle dağdaki teröristi aynı kefeye koyuyormuşuz gibi bunun üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışan arkadaşlar var.
Burada önemli olan Hdp'nin kime terörist diyemediği aslında ve hemen hemen her konuda Türkiye aleyhinde olan tutumu. Milyonlarca kişinin oy vermesi gün gibi ortada olan bu gerçekleri değiştirmiyor.Ya bırak Allah aşkına. HDP ye kim terörist demişmiş ki zaten! Aaaaa. Çok ilginç bak hay Allah. Götümüzden uyduruyoruz biz bunları.
Salağa yatılacak bi konu mu arkadaşım bu
Türkiye, bunu sadece Küet sorunu özelinde söylemiyorum, tüm sorunlarıyla yüzleşerek halkıyla birlikte çözmek için çaba harcamalı. En basit bir sorunumuzu dahi çözemiyoruz. Mesela Alevilerin ibadet ve inanç sorunları. Onlar terör eylemi yapmıyorlar, ülkeyi bölmeye de çalışmıyorlar, Atatürk'ü baş tacı yapıyorlar, .... ama buna rağmen hala o sorun ortada duruyor. Sayısız yurtsever, vatansever gazeteci, siyasetçi, güvenlik görevlisi, yazarı,..... suikast sonucu öldürüldüler ve hala bunların arka planındakiler ortaya çıkarılmadı, istenmedi,.....Burada önemli olan Hdp'nin kime terörist diyemediği aslında ve hemen hemen her konuda Türkiye aleyhinde olan tutumu. Milyonlarca kişinin oy vermesi gün gibi ortada olan bu gerçekleri değiştirmiyor.
Iste ben böyle yorumlar görünce,emin olabiliyorum ki, bu secimde bir vizyon amaci var.Gelsinler, tepeden bakan beylik lafları Diyarbakır’da Şırnak’ta söylesinler. HDP’ye oy verenler terörist desinler. Yiyorsa tabi. Klavye başında söylenenler ile seçim sonuçları neden örtüşmüyor, daha iyi görürler, hatta fazlasını görürler.
Tamam işte. Niye ağzını burnunu eğiyorsun sabahtan beri biz HDP den mi bahsediyorsunuz diye. Bal gibi HDP den bahsediyosun. 20 senedir iktidardasin. Niye soktun 56 milletvekilini meclise o zaman. Ben mi belirliyorum vekil olma yeterliliklerini. Kapatsaydin o zaman madem. Dokuz defa kapat 10 defa açılıyor dimi. Olmuyor yani. Neymiş HDP üniter devlet için tehditmis. Eyvallah. Öyle diyelim. Kaç mv var mecliste anayasanın ilk üç maddesini imkan bulsa parande atarak değiştirmek isteyen peki senin partinde? O tehdit değil mi benim ulusumaBurada önemli olan Hdp'nin kime terörist diyemediği aslında ve hemen hemen her konuda Türkiye aleyhinde olan tutumu. Milyonlarca kişinin oy vermesi gün gibi ortada olan bu gerçekleri değiştirmiyor.
Bağımsız vekillerle başlayan, ardından parti olarak seçime giren, %12-15 arası oy olduğu söylenen meclisin en büyük 3. Partisi hüviyetine bürünmüş. Her dönem üstüne katarak ilerlemiş… Kim ne açıdan yorumlarsa yorumlasın; ister basamak için de, ister Erdoğan’ın geriletilmesi için de, ister terör ister barış de… Bir hayli ilerleme sağlamış ve kurumsallaşmasını devam ettiriyor. Bu seçim hiçbir mevki-makam beklemeden, Erdoğan’ın gitmesi adına aday çıkarmayacağını ilan etti. Muhalefet cephesinde genel olarak çok olumlu karşılanıyor. Vitaminsiz Muharrem’den daha fazla sempati topladıklarına eminim.Iste ben böyle yorumlar görünce,emin olabiliyorum ki, bu secimde bir vizyon amaci var.
CHP bir basamak isini görecek HDP icin.
Gelecege yatirim.
Tamam iste..bak bir yol cizmissin..Bağımsız vekillerle başlayan, ardından parti olarak seçime giren, %12-15 arası oy olduğu söylenen meclisin en büyük 3. Partisi hüviyetine bürünmüş. Her dönem üstüne katarak ilerlemiş… Kim ne açıdan yorumlarsa yorumlasın; ister basamak için de, ister Erdoğan’ın geriletilmesi için de, ister terör ister barış de… Bir hayli ilerleme sağlamış ve kurumsallaşmasını devam ettiriyor. Bu seçim hiçbir mevki-makam beklemeden, Erdoğan’ın gitmesi adına aday çıkarmayacağını ilan etti. Muhalefet cephesinde genel olarak çok olumlu karşılanıyor. Vitaminsiz Muharrem’den daha fazla sempati topladıklarına eminim.
belki tamamını cevaplayamam ama şansını dene yine istersenHiç bir fikrimin veya düşüncemin olmadığı bir konu siyaset
aklımda deli sorular olsa da cevaplar arasam ne güzel olurdu
Daha önceki yazdıklarından anladığın kadarıyla da Kılıçdaroğlu Cb. Olursa; Kürt ve Alevilerin sorunlarını çözeceğini, böylece terörün de biteceğini, kimsenin emperyalistlerin kucağına oturmayacağını, geçmişte yaşanmış karanlık olayların aydınlatılacağını düşünüyorsun. Ben hiç inanmıyorum KK'nın bu meselelere çözüm getirebileceğine ama inşallah yanılıyorumdur ve bunlar yaşanır.Türkiye, bunu sadece Küet sorunu özelinde söylemiyorum, tüm sorunlarıyla yüzleşerek halkıyla birlikte çözmek için çaba harcamalı. En basit bir sorunumuzu dahi çözemiyoruz. Mesela Alevilerin ibadet ve inanç sorunları. Onlar terör eylemi yapmıyorlar, ülkeyi bölmeye de çalışmıyorlar, Atatürk'ü baş tacı yapıyorlar, .... ama buna rağmen hala o sorun ortada duruyor. Sayısız yurtsever, vatansever gazeteci, siyasetçi, güvenlik görevlisi, yazarı,..... suikast sonucu öldürüldüler ve hala bunların arka planındakiler ortaya çıkarılmadı, istenmedi,.....
Hal böyleyken uluslararası arenada çözüm arayan da oluyor.
Ne tamam işte? Hdp teröristtir mi demişim? Bahsettiklerinin hiç birini ben yapmadım yapana oy da vermedim. Elimde olsa Hdp'yi yine kapatır meclise sokmazdım bu haliyle. Önce terör örgütleriyle arasına mesafe koysun sonra gelsin nasıl siyaset yapıyorsa yapsın. Siyasi yollarla bir şeylerin talep edilmesini, mecliste tartışılmasını tehdit olarak görmüyorum.Tamam işte. Niye ağzını burnunu eğiyorsun sabahtan beri biz HDP den mi bahsediyorsunuz diye. Bal gibi HDP den bahsediyosun. 20 senedir iktidardasin. Niye soktun 56 milletvekilini meclise o zaman. Ben mi belirliyorum vekil olma yeterliliklerini. Kapatsaydin o zaman madem. Dokuz defa kapat 10 defa açılıyor dimi. Olmuyor yani. Neymiş HDP üniter devlet için tehditmis. Eyvallah. Öyle diyelim. Kaç mv var mecliste anayasanın ilk üç maddesini imkan bulsa parande atarak değiştirmek isteyen peki senin partinde? O tehdit değil mi benim ulusuma
Değişmez madde değişmez işte. Kafaniza sokun. Burası laik TC. Öyle kalacak. Ona buna bölücü diyosun ama iş ihvanci sivil darbeyle rejim değiştirmeye gelince mecliste siyaset yapmak oluyo öyle mi.Siyasi yollarla bir şeylerin talep edilmesini, mecliste tartışılmasını tehdit olarak görmüyorum.
Ben Hdp'nin kürt sorunlarına ilişkin taleplerinden, çozüm önerilerinden bahsediyorum. Akp'yi mi tartışıyoruz? Her yazılandan kendi kafana göre anlam çıkarıyorsun.Değişmez madde değişmez işte. Kafaniza sokun. Burası laik TC. Öyle kalacak. Ona buna bölücü diyosun ama iş ihvanci sivil darbeyle rejim değiştirmeye gelince mecliste siyaset yapmak oluyo öyle mi.