pietà ( tırmık )

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aeg'in kadrolu meleklerindendi o da, açıktan atama yapmıştım, bakim bir ara çağırayım gelsin

Baska bir platformda tanidim kendisini.
Hemsiremiydi tam hatirlamiyorum ama basimiz agirsa ona giderdik.

Aslında hala yüreğim sızlar hatırladığımda. Ben suçluydum ve o haklıydı...

Ben ona küstüm .. İnsan bir helallik alırdı EkSen'den ..

En son onu yanlış anlamış ve sert çıkmıştım.
Sonra görmedim onu ve ne zaman aklıma gelse bu durum gerçekten üzülüyorum.
Buranın bi rengiydin sen yorumunu görünce okumadan geçmezdim.
Mutlaka gülümsetir ya da düşündürürdü.

O zamanlar belki kanım daha deli akıyordu üslubuna tam hakim olamadım. Ama keşke burada olsaydın..
Seninle irtibatta olan biri var mi bilmiyorum lakin keşke iletse bu konuya yazıldığını.

-Lydia

Forumun zamanında en havalı en güzel en akıllı kızlarındandı : ) Enler listesinde burda olsaydı listenin üstlerinde yer alırdı.. kesin

Tozunu attırırdı buraların.

Bak mesela bu kız gerçekten gitti. Öyle veda meda etmeden gitti ve dönmedi.

neredeyse 6 yıl önce "ben gidiyorum" dediğinde çok ciddiye almamıştım ama bu gitme işini en temiz yapan insanlardan biri oldu bu ortamda. sadece foruma girmeyerek değil, topyekün elini eteğini çekerek yaptı. herkes o'nu eğlenceli yönüyle hatırlasa da gerçekten samimiyet kurduğu kişiler melankolik tarafını bilirdi. 7/24 forumda vakit geçirmesinin sebebi kendiyle baş başa kalmaktan kaçınmasıydı. huzursuzdu. doktor olabilmişti ama kolay bir hayatı olmamıştı. zaten tanıyanlar klasik doktor profilinden ne kadar uzak olduğunu bilirdi. egosuzdu. daha tıp öğrencisiyken ordinaryüs edasıyla dolaşan asalakları gördükçe bunun nadir bir şey olduğunu anlarsınız. fakat maalesef bu yönü bir zaafiyeti de beraberinde getiriyordu; pek seçici değildi. bu huyu, insanları kıramayan yapısıyla da birleşince bir sürü abuk sabuk tiple muhatap oldu. sonucunda da ciddi kırgınlıklar edindi. hiç hak etmediği şeyler de duydu. yine de tahminimce hayatına kıyısından köşesinden dokunduğu herkeste hoş bir sada bırakmıştır, sevmeyeni yoktur. umarım o'nun için her şey yolundadır ve kırgınlıklarını bir an bile hatırlamayacağı kadar güzel bir hayat yaşıyordur.

• Üzgün
Tepkiler: W
Kaju sözüm vardı adreside almıştım ama gönderemeden kayıplara karıştı..Çok mutlu olsun bana gösterdiği o beyle mutlu bir yuva kurmuş olduğunu ümit ediyorum yeri dolmayanlardan..

Kırmızı karavan derim sen anlardın civanım doktor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri