Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bazen gerçekten insanı cana getirebilen tak dedirten biri ... fazla dobra olabilir ama bunu bazen kabaca olacak ama patavatsızlk boyutuna getirerek karşı tarafı rahatlıkla kırabiliyor karşı tarafta onu kırınca tek kırılan kendisi sanıyor aslında kalbinde bi kötülük olmadığına inanıyorum lakin gerçekten bazen höh perii dediğimde oluyor... umarım bu yorumuma kızmazsın ama sen dobrasın ya hani bende öyle olayım dedim..
Umarım mutlu olursun... (2 Nisan 2013 / 16:43)
akşam ircte başkasını kendisi sandığım arkadaş bazen çok trip yaptığını düşünüyorum hali hazırda iyi bir insan fakat eleştirinin dozu bütün herkese yansıyor daha sonra kırılmaya başlıyor o yüzden bunu bence düzelmeltmelisin ve düzelteceğine inanıyorum
@Perii Photoshopta birşeyler ögrenmeye calısan yetenekli birisi.Genelde ayarları bozuyor ama olsun Boza boza ögrenicek
Muhabbeti güzel , sıkmayan birisi ama cabuk yanlıs anlayan birisi