Perii

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma geldiğimde ilk tanıştığım kişi , çok enerjik biri karşısındakini güldürebiliyor , tatlı , zeki güzel kalbi olan bi kız :D

öhöm :p

ilk günlerde bana zırt pırt sataşıyordu :/ laf ediyordu :/
şimdi laf edicem arkası sağlam ona güveniyor :p
ama laf edecek farklı yerler buldum hodrimeydan ! :D
ismini demin öğrendim birinden :p sesi de güzelmiş hani :D
millete laf yetiştirmekten vakit bulursa 1-2 projemiz olabilir :D
Sevdim seni süt oğlan :D aramız iyi kalır umarım :)

Iyi kalpli, cana yakin, konuskan, filmkolik ve ozel bir uye:p

Konuşkan, korku filmi hastası arada benide izlemeye zorluyor acımıyor bana hiç :D
özel statüye sahip üye
Başımın belası
İmzamın Sponsorum
eğlenceli kendini kısa zamanda sevdiren baya gıcık bi o kadarda içten

Forum Bahane'nin iyilik meleğidir O.:)

Forumun neşe kaynağı. Her durumda pozitifmiş geliyo bana. Oldukça aktif, forumu seven biri. Konuşmayı severim Perii ile. Şakadan da anlar sanırım dimi :D

bu konuyu ben açmak isterdim sana :uzgun:

neyse bu forumda samimi olduğum birisin :icon_opucuk:

canayakın
sıcakkanlı
sempatik
datlu
film dizi kolik
temiz kalpli
güleryüzlü
espirili
neseldolu
deliiiii
çatlak

birisiiiiii kiiiiiiiiiiiiiiii pericikkkkkkkkk
icon20.gif

:cici:

vala kim ne derse desin başlarda sevmiyordum perii yi hatta gıcık oluyordum hatta belkide forum içinde onun hakkında bile oyunlarda yazmışlıgım olmutur hatırlamıyorum ama yapmışımdır belki bunu da kendine söyledim sonraları tanıdıkça onun iyi biri oldugunu gördüm şuan forumda galiba en çok konuştugum üye kendisi sohbeti çekiliyor kızın seviyorumda ne yalan söyleyim şimdi evet arada bir sorun yapıyor yine sagı solu belli olmuyor ama yinede de bence üyeler tanımalı perii yi bir kere ön yargı kötü bir şey...

Üye sözlüğünde bulana kadar biraz işkence çektim değerini bil :p

Kardeşimle arası çok iyi kıskanmaya başladım sanki :hih:

Tam bir Karadenizli :) Sıcakkanlı neyse o :D

Perii tam bir Karadenizli kendime çok benzetiyorum onu eğlenmeyi seven ,forumdan keyif almayı başaran biri o ,içi dışı bir kıpır kıpır enerjini karşı tarafa çok rahat aktarabiliyor.
Dilerim yüzündeki gülücük hiç solmaz :)

Kendisiyle tanışıklığımız demiyeyim doğru sözcük olmaz , niçin ? orasınada geleceğim..
Kendisiyle muhabbet ettiğim , vede muhabbet ederken keyif alıp vakitin nasıl geçtiğini
Anlamadığım , saygı duyduğum bir arkadaşım niye tanışmış değiliz kendisi ile
Bir seneyi geçkindir görüşüyor ara ara muhabbet ediyorus fakat o benim ismimi biliyo
Olmasına karşın ben daha kendisinin ismini bilmiyorum :) isim faslına hiç geçmedik
Garip ama gerçek ;p tuhaf bir tanışıklığımız var durumun göstermiş olduğu gibi ,
Ama bir sene evel bana bir söz vermişti halla o sözünün eri unutmamış ;p
Seninle muhabbet etmek çok güzel Perii muhabbetinden mahrum bırakma arkadaşım
Artık günümüz dünyasında doğal sade insanlar olabildiğice azınlıkta kalmaya başladı
sen o azınlıklardan sadece birtanesisin , Rabbim yüreğine revah vermesin , Hörmetler hanımefendi :)

forumda en sıcak kanlı ve en içi dışı bir üyesidir. sewdiklerini çok sewio bnde onu sewiom :D Mavi nin kankası dır :D

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarların somut örneği.Düşüncelerini maskelemez,olduğu gibi söyler.Nedir şu kız'ın yüzsüz insanlardan çektiği bu arada :T: ne zaman telefonda görüşsek Murat x beni sevdiğini söylüyordu şimdi birşey yokken kötülüyor,Murat y beni karalıyor,z iftira atıyor.Demiştim ya Burcu doğru söyleyeni 99 köyden kovarlar.Olsun az insan çok huzur,sen genede doğrularından ödün verme + lütfen artık şu iyi hissetmek kitabının yazarınıda unutma :T:

Alıngan olmasa çok iyi kız aslında.Severiz,sayarız,konuşuruz.

Sanırım en ağır şakaları ben yapıyorum kendisine (:
Güzel anlaştığım sevdiğim bir dostum bazen fazla dostluk kurması
Beni endişelendiriyor birazdaha geri vites kullanması lazım
Çünkü onu üzücek birileri çıka bilir az öz olmalı herşey
Bu Büyümeyen kız için şimdilik bukadar herşey gönünce olsun :)

şizofrenin teki.
akıl sağlığı tamamen bozuk.
elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri