Perii

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perii kısa sürede forumbahaneye kendini sevdiren bir üyemiz :cici:

Konuşamıyoruz bu aralar yogun sanırım :) Muhabbeti hoş birisi kişiliği yerindedir. :)

kişiliğiyle ön plana çıkmış hanım hanımcık kuzeyli güzel onunla ilk geldiğinde tanışmadığıma beni pişman etti :cici:

sohbeti muhabbeti aranan ve özlenen özel birisi

Perii diyince onunda dediği gibi aklıma gırgır şamata geliyo :D çok eğleniyoruz hepte eğlenicez ! :D Seviyorum onu :p

Perii bana corba :D ahah sohbetimiz bununla basladi sevecen sempatik cana yakin biri burda olmasi gzl

Birazcık çatlak birisi. (12 Ekim 2012 / 00:42)

Şaka gibi. (25 Ocak 2013 / : 18:03)

bazen denk geldiğim. sakin ama neşeli biri.
Tanışmak için uzun zamanlar var önümüzde gibi duruyor :cici:

Sıcak kanlı,harketli,kısa sürede forumun gözdesi Oldu.İyiki geldin :)

oooo benim bitanemm :p ( 23 Ekim 2012 / 22:29)

bazen gerçekten insanı cana getirebilen tak dedirten biri ... fazla dobra olabilir ama bunu bazen kabaca olacak ama patavatsızlk boyutuna getirerek karşı tarafı rahatlıkla kırabiliyor karşı tarafta onu kırınca tek kırılan kendisi sanıyor aslında kalbinde bi kötülük olmadığına inanıyorum lakin gerçekten bazen höh perii dediğimde oluyor... umarım bu yorumuma kızmazsın ama sen dobrasın ya hani bende öyle olayım dedim..
Umarım mutlu olursun...
(2 Nisan 2013 / 16:43)

İlginç. (30 Kasım 2012 / 02:40)

Forumun Demirbaşı çok çalışkan (4 Ocak 2013 / 23:19)

kısacası supernatural delisi :D

akşam ircte başkasını kendisi sandığım arkadaş :D bazen çok trip yaptığını düşünüyorum hali hazırda iyi bir insan fakat eleştirinin dozu bütün herkese yansıyor daha sonra kırılmaya başlıyor o yüzden bunu bence düzelmeltmelisin ve düzelteceğine inanıyorum

Fazlaca çatlak , Aşırı duygusal ve alıngan, Çok konuşan ; Konuşmayı seven ve sevdiren :) Hemşom benim :*

-Burcu,İlk Tanıştıgım sohbetini samimi buldugum,Fakat Alıngan Bir hemcinsim.Forum Genelincede Sevilen Ve Tanınan Bri.

hemen trip yapan sıpalıgı cok tutan sevdigim bi arkadaşım :D

Sariiiii, şekerella bu kız yaa.
Çok tatlı, sevecen, hoş sohbet biri.
Kelimelerle ifadem biraz zordur Perii
Idare ett :)

Forumumuzun en aktıf uyelerınden olup ınsanlarla sureklı dıyalog kurmayı seven bır arkadasımız.
Kendısı sureklı neselı olup arkadasları tarafındanda oldukca sevılmektedır.
Ee gevezelıkte var .kendısınde sevdıgım yonu ukalalık gormedım. Kendı halında dogal bırısı olmaya calısıyor.
Sureklı forumda gordugum ıcın reel hayatta asosyal bırısı oldugunu dusunuyorum.umarımda yanılıyorum.yoksa durum hıc ıyı degıl bence en azından ılerısı ıcın:)

herseyın gonlunce olmasını ısterım :)

@Perii Photoshopta birşeyler ögrenmeye calısan yetenekli birisi.Genelde ayarları bozuyor ama olsun :) Boza boza ögrenicek :)
Muhabbeti güzel , sıkmayan birisi ama cabuk yanlıs anlayan birisi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri