Teşekkür ederim umarım bizde seni tanırız :cici: aaa roportajımıda okudun teşekkür ederim tekrardanRöportajı keyifle okudum ,tanıtımı da öyle ,seni tanıdığıma memnun oldum burcu :cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim umarım bizde seni tanırız :cici: aaa roportajımıda okudun teşekkür ederim tekrardanRöportajı keyifle okudum ,tanıtımı da öyle ,seni tanıdığıma memnun oldum burcu :cici:
Düşünme payı verecek misin bana bakıyım bir düşüneyim :p Eh yani memnunum diyelimBeni tanıdığına memnun musun Perii :p
Eh yani memnunum diyelimmiş hııııııhhh :hih: seni kınım kınım kınıyorum şu an :p
Düşünme payı verecek misin bana bakıyım bir düşüneyim :p Eh yani memnunum diyelim
Kınasan ne olacakki bişi olmaz :p ben sana dün bişi dedim ettin mi
Eh yani memnunum diyelimmiş hııııııhhh :hih: seni kınım kınım kınıyorum şu an :p
hiçte boş durmadım ismail abiyi izledim ben tamam mı :p
Kınasan ne olacakki bişi olmaz :p ben sana dün bişi dedim ettin miburaya takılacana gitsen avatar yapsanda boş duruyorsun :p
ismail abide kim ki
hiçte boş durmadım ismail abiyi izledim ben tamam mı :p
İsmail abi bir fenomendir :p Kendisinin genleri çok meşhur foruma bikaç video ekledim görebilirsin ordan:p Sen gel bakıyım skype'yeismail abide kim kisende dizi izledin demek :p Bende anime izleyecem sende başlasana animeye :p hadi hadi izle :p
İsmail abi bir fenomendir :p Kendisinin genleri çok meşhur foruma bikaç video ekledim görebilirsin ordan:p Sen gel bakıyım skype'ye![]()
O kadar bile hatrım yok demek :pBurada sohbet güzel koyuydu hemde :p şimdi skypedan kim yazacak sana :p
sen dersinde ben gelmem mi ki :p
O kadar bile hatrım yok demek :p
aferin ayık ol :p
sen dersinde ben gelmem mi ki :p
Hadi ya sevindim ortak yanımızın olmasına :cici: Benden bir tane daha var ne güzel işte :p Alan yandı bizi ama :pYazılarını okudum da bian düşündüm acaba bu benmiyim diye , çünkü kardeş olsak bu kadar huylarımız , düşüncelerimiz benzer , tanıdığıma memnun oldum seni canım benim![]()
Halla halla nerede kavga ettik acaba biz :p nickini de bakıyım bana :p en çok kavga burada ettim bide irclerde ettim :pperii sen su benım devamlı kavga ettıgım perii olmalısınBurdada cıktın karsıma cadı senı