Perii Kimdir?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eh yani memnunum diyelimmiş hııııııhhh :hih: seni kınım kınım kınıyorum şu an :p
Kınasan ne olacakki bişi olmaz :p ben sana dün bişi dedim ettin mi :D buraya takılacana gitsen avatar yapsanda boş duruyorsun :p

ismail abide kim ki :D sende dizi izledin demek :p Bende anime izleyecem sende başlasana animeye :p hadi hadi izle :p
İsmail abi bir fenomendir :p Kendisinin genleri çok meşhur foruma bikaç video ekledim görebilirsin ordan:p Sen gel bakıyım skype'ye:D

Yazılarını okudum da bian düşündüm acaba bu benmiyim diye , çünkü kardeş olsak bu kadar huylarımız , düşüncelerimiz benzer , tanıdığıma memnun oldum seni canım benim :)

Yazılarını okudum da bian düşündüm acaba bu benmiyim diye , çünkü kardeş olsak bu kadar huylarımız , düşüncelerimiz benzer , tanıdığıma memnun oldum seni canım benim :)
Hadi ya sevindim ortak yanımızın olmasına :cici: Benden bir tane daha var ne güzel işte :p Alan yandı bizi ama :p

perii sen su benım devamlı kavga ettıgım perii olmalısın :) Burdada cıktın karsıma cadı senı

perii sen su benım devamlı kavga ettıgım perii olmalısın :) Burdada cıktın karsıma cadı senı
Halla halla nerede kavga ettik acaba biz :p nickini de bakıyım bana :p en çok kavga burada ettim bide irclerde ettim :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri