Perii Kimdir?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takma bu kadar herseyi kafana. :) Sevmesinler nolmus, ömrün boyunca beni neden sevmiyor, acaba niye böyle düsünüyor diye ömür gecer mi? Seni sevenler zaten yanindalar, bunu da belli ediyolar. Inan bana, hayat böyle önemsiz seyleri takmak icin cok degerli. Zamanini bana niye su yazmiyor, niye bu seviyor demek yerine yanimda iyi ki su kisiler var diyip hayatin tadina bakmali.En cok kendine zarar veriyosun cünkü.

Cok temiz bi yüreginin oldugunu dusunuyorum, hersey gönlünce olsun Perii cik :)

Takma bu kadar herseyi kafana. :) Sevmesinler nolmus, ömrün boyunca beni neden sevmiyor, acaba niye böyle düsünüyor diye ömür gecer mi? Seni sevenler zaten yanindalar, bunu da belli ediyolar. Inan bana, hayat böyle önemsiz seyleri takmak icin cok degerli. Zamanini bana niye su yazmiyor, niye bu seviyor demek yerine yanimda iyi ki su kisiler var diyip hayatin tadina bakmali.En cok kendine zarar veriyosun cünkü.

Cok temiz bi yüreginin oldugunu dusunuyorum, hersey gönlünce olsun Perii cik :)
Aslında sevmek derken reel hayatı daha çok kast etmiştim :) Sevmesinler zaten onlara ihtiyacım yokki dediğim gibi büyüdüm ben :) evet sevenler yanımda benim tşk ederim onlara :) Sanada tşk ederim düşüncelerin için :)

Aslinda Perii kendisini yanlis tarif etmis. Ici disi bir kimseyi cekistirmeyen birisi. Biraz merakli merakli olmasina o tarafininda kimseye zarari yok. uzun lafin kisasi iyi bir arkadasimizdir. Perii herseyin en iyisi ve gönlünce olmasini dilerim.

canımmmm,seni yakından tanıma fırsatı verdiğin için bize teşekkürler..

iyiki tanımışım seni

Aslinda Perii kendisini yanlis tarif etmis. Ici disi bir kimseyi cekistirmeyen birisi. Biraz merakli merakli olmasina o tarafininda kimseye zarari yok. uzun lafin kisasi iyi bir arkadasimizdir. Perii herseyin en iyisi ve gönlünce olmasini dilerim.
Seni merak etmiyorum ben ama :D Aslında iyi şeylerim pek yok onlarıda buraya yazmak istemedim :) Kendimi öven bir kız değilim :)

canımmmm,seni yakından tanıma fırsatı verdiğin için bize teşekkürler..

iyiki tanımışım seni
Teşekkür ederim kız bende seninle daha çok konusup daha çok tanımak istiyorum seni :)

karadenizin haşin kızı
Karadeniz hep öyle bende karadenize çekmişim işte :)

Beni kimse merak etmiyormuş :D ne roportajıma bakan var ne tanıtımıma :D Çok umrumdaydıda söylemek istedim sadece :)

tanıtımını okudum :D Güzel tanıtmışsın aferin :D Önemli yerlerin altını çizip not aldım lazım olabilir :D

Yazdığı tüm şeyi üstünde taşıdığı için ve bunların belirtilerini bizlere yaşattığı için Aslında Biz Perii yi herdiam tanıyorduk :)

Güzel dile getirmişsin Yüreğine Sağlık Burcu. Kimse beni sevmez demişsin ben öyle düşünmüyorum.

Yazdığı tüm şeyi üstünde taşıdığı için ve bunların belirtilerini bizlere yaşattığı için Aslında Biz Perii yi herdiam tanıyorduk :)

Güzel dile getirmişsin Yüreğine Sağlık Burcu. Kimse beni sevmez demişsin ben öyle düşünmüyorum.
Kimse beni sevmez dediysem reelde aslında demek istedim bak bir tane kendime ait güzel sey yazdım mı :p Teşekkür ederim sylediklerin için :cici:

Kendini eksiksiz anlatmışsın. :)
Bence de mod olma zamanın geldi :p
Bende pek sevmem özelden konuşmayı.
Mecbur kalmadıkça da konuşmam.

Kendini eksiksiz anlatmışsın. :)
Bence de mod olma zamanın geldi :p
Bende pek sevmem özelden konuşmayı.
Mecbur kalmadıkça da konuşmam.
Mod olma zamanım gelmedi ya asabi bişeyim bol bol Perii uslu dur diyorlar :D Kavga çıkarma tehtit de ediyolar biir şikayet ediydor beni hangi kız bilemedim şimdi :D
Ben MeLiNNanın msnesini profilden aldınm dimi kız :zuha:

Mod olma zamanım gelmedi ya asabi bişeyim bol bol Perii uslu dur diyorlar :D Kavga çıkarma tehtit de ediyolar biir şikayet ediydor beni hangi kız bilemedim şimdi :D
Ben @MeLiNNanın msnesini profilden aldınm dimi kız :zuha:

Kız boşver ya kim şikayet ederse etsin inceldiği yerden kopsun. :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri