Perii |Çalışmalarım

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Konu sahibi son olarak 4521 gün önce görüldü

Avatarları yeni yaptım imzaları daha önce yapmıştım :)

WPCyRz1.gif

harika gidiyosun perii cok ciddiyim gercekten cabuk kaptin sen bu isi Helal olsun.

Manga al yaptım umarım gerçekten begenir ve kullanırsın :p

En ilk yaptığımı begenmişsin :D Bilsem öyle kocaman manga yazılanı seviyorsun hepsini öyle ederdim :D haftaya yaparım artık :D

böyle düşünerek yaratıcılığını sınırlama Perii imzam bundan sonra sana emanet :cici:

bi daha korku olmasın :lutfen:

böyle düşünerek yaratıcılığını sınırlama Perii imzam bundan sonra sana emanet :cici:

bi daha korku olmasın :lutfen:

Tamam biz geçelim profile :D Yaratıcılık varda photosopta yaratıcılığımı geliştiremiyorum :D haydi profile :p

Serseri umarım begenirsinde :) bana avaytar vermen lazımdı erkek avatarlarından anlamıyorum :D

hangisini kullanacağım :) hepside güzel olmuş eline sağlık.... Teşekkür ederim....

hangisini kullanacağım :) hepside güzel olmuş eline sağlık.... Teşekkür ederim....

Ben bilmem kullanda hangileri olursa farketmez bir hafta bbirini bir hafta diğerini kullan :p Rica ederim güle güle kullan :p

ben hepsini kullanmak istiyorum ama 1 tane olcak diyor şimdi ben nasıl seçicem ki birini? :(

ben hepsini kullanmak istiyorum ama 1 tane olcak diyor şimdi ben nasıl seçicem ki birini? :(

her hafta 1 tane kulaln işte şuan kullandığın çok güzel durmuş :) neyse yine profilini kapamışsın sen :) Neyse burada yazışılmazz konularım gözükmüyor :D

vay arkadaş kız gitgide aşmış kendini

Pro ya çok mu beklettim ne ama sonunda ettim işte umarım begenirisn :D

Tatlı canım sanada teşekkürler :)

Geri