pcr testi nerede yapılır tedavisi

Konu sahibi son olarak 3236 gün önce görüldü
ben doktorla konuşmak için soruyorum bu soruları zaten.doktorla konuşacağımı konuştum zaten.burda cevap beklemekten başka yapabileceğim birşey yok.için rahat olsun diyorda belki beni rahatlatmak için söylüyor.sorduğum iki soruya kesin bir cevap alamadım.bana kesin cevap lazım,kaçamak cevap lazım değil.çünkü içim anca böyle rahat eder.sonuçta ucunda ölüm olan birşey olduğu için kesin cevap istememde çok normal.kesin bir cevap alana kadarda sormaktan vazgeçmeyeceğim.bu iki soruya tam kesin bir cevap almam lazım.sorular şunlar.belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı?bu iki soruya kesin cevap almam lazım.yoksa doğal olarak tekrar soracağım.bir eşya alırken bile özelliklerine dikkat edersin.bende bu konuda sorumun cevabını kesin olarak almaya çalışıyorum.yani bir nevi iyi eşya almaya çalışıyorum gibisinden davranıyorum.o yüzden gayet normal bu iki soruyu sürekli sormam.çünkü bu iki soruya kesin cevap almadan içim rahat etmez.o yüzden sayın climaxtanda kesin bir cevap bekliyorum.

ben doktorla konuşmak için soruyorum bu soruları zaten.doktorla konuşacağımı konuştum zaten.burda cevap beklemekten başka yapabileceğim birşey yok.için rahat olsun diyorda belki beni rahatlatmak için söylüyor.sorduğum iki soruya kesin bir cevap alamadım.bana kesin cevap lazım,kaçamak cevap lazım değil.çünkü içim anca böyle rahat eder.sonuçta ucunda ölüm olan birşey olduğu için kesin cevap istememde çok normal.kesin bir cevap alana kadarda sormaktan vazgeçmeyeceğim.bu iki soruya tam kesin bir cevap almam lazım.sorular şunlar.belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı?bu iki soruya kesin cevap almam lazım.yoksa doğal olarak tekrar soracağım.bir eşya alırken bile özelliklerine dikkat edersin.bende bu konuda sorumun cevabını kesin olarak almaya çalışıyorum.yani bir nevi iyi eşya almaya çalışıyorum gibisinden davranıyorum.o yüzden gayet normal bu iki soruyu sürekli sormam.çünkü bu iki soruya kesin cevap almadan içim rahat etmez.o yüzden sayın climaxtanda kesin bir cevap bekliyorum.

Nizar merhaba,

Konuyla ilgili hiç bir bilgim yok lakin bir kaç şey söylemek istiyorum.. Benim de farklı ve ciddi bir hastalığım olmuştu.. Climax bana çok yardım etti o dönem..Gözlemlediğim kadarıyla her ne kadar Climax'in uzmanlık alanı olmasa da Climax tıpın her alanında en doğru yolu gösterebilecek biri.. Çok birikimli bir nörolog.. Eğer o yeterli dediyse testler için kaygılanacak hiç bir şey yok demektir.. Öyle için rahatlasın diye olmayan bir şeyi söyleyip senin sağlığını riske atmayacak kadar güvenilir ve etik davranabilecek biridir... Kaldı ki doktorlarla da görüşmüşsün.. Doktorlara her halükarda güvenmek gerek.. Eğer için rahat edecekse farklı bir iki doktora daha danışabilirsin ama gerek yok kanaatimce... Güven en önemli şey çünkü...

Ayrıca söylediğimi yanlış anlamazsan sana bir de psikiyatra gitmeni tavsiye ederim.. Ben hastalığım döneminde benzer kaygılar yaşadım ve psikiyatr bana kaygı giderici ilaç verdi iki hafta içinde tüm kaygılarımdan arındım.. Ne korku kaldı ne endişe ne paranoya.. Geceleri rahat uyuyup bu dönemi rahat atlatmak istiyorsan naçizane tavsiyem bir psikiyatra görünmen.. Umarım en kısa sürede bütün bu hengameden kurtulursun..

Yav arkadaş. Frengi falan değilsin. Olsan ne olacak? Alt tarafı penisilin yapılacak tek doz. Memlekette 1980 den sonra kimse frengi olmadı. Sen mi olacaksın. Ayrıca VDRL diye test var. İllaki yapmışlardır. Kendi kendine doktorculuk oynama. Üroloğa söyle derdini bitsin. Adam bakar tahlillere. Üç aydır forumun anasını ağlattın. Bana kalırsa senin sorunun ruhsal. Hastasın sen. Psikiyatriste git diyecem ama onu bile manyak edersin sen

Bu ne testi acaba diye merak ettim girdim konuya, sonra konuyu açan kişinin ciddi bir hastalığı mı çıktı acaba diye devam ettim ( 7 sayfa yorum olunca ) .
Aslında burada yorulmak yerine bu soruları güvenilir bir sağlık merkezine gitmeden telefonla dahi sorulsaydı tüm cevaplar alınırdı. Neden bunca uğraş ? Neyse yine de geçmiş olsun deyip kaçayım , yoksa ben hasta olacağım=)

Yav arkadaş. Frengi falan değilsin. Olsan ne olacak? Alt tarafı penisilin yapılacak tek doz. Memlekette 1980 den sonra kimse frengi olmadı. Sen mi olacaksın. Ayrıca VDRL diye test var. İllaki yapmışlardır. Kendi kendine doktorculuk oynama. Üroloğa söyle derdini bitsin. Adam bakar tahlillere. Üç aydır forumun anasını ağlattın. Bana kalırsa senin sorunun ruhsal. Hastasın sen. Psikiyatriste git diyecem ama onu bile manyak edersin sen

bende pcr testi yapan yere eksiklik varsa tekrar gidip sormak için istiyorum.ben adama derdimi anlattım. yapılabiliyorsa tüm cinsel hastalıklar için test yaptır dedim.4 tane hastalık için veya toplamda 4 tane test yaptılar.şimdi burda bir eksiklik var mı öğrenmem gerekli.zor birşey değil.evet belli başlı cinsel hastalıklar 4 tanedir veya belli başlı cinsel hastalıklar için yapılacak test sayısı 4 tanedir yada hayır belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane değildir veya belli başlı cinsel hastalıklar için yapılacak test sayısı 4 taneden fazladır dersiniz laf atmadan önce.neden buna bir cevap vermiyorsunuz?laf atacağınıza evet belli başlı cinsel hastalıklar 4 tanedir,veya belli başlı cinsel hastalıklar için yapılacak test sayısı 4 tanedir yada hayır belli başlı cinsel hastalıklar 4 taneden fazladır veya belli başlı cinsel hastalıklar için yapılacak test sayısı 4 taneden fazladır diye cevap verin.zor birşey mi istiyorum?mesajı düzenledim.orda tam yazmayı unutmuşum lütfen bu birçok defa sorduğum soruya ilk paragraftaki gibi istediğim gibi bir cevap verinde tam anlaşılır bir cevap olsun.lütfen yardımcı olun sonuçta ölümcül ve bulaşıcı hastalıklar bunlar.işin uzmanı olmadığım için burda bilen birine sormam gerekli.lütfen bu paragrafta belirttiğim gibi açıklayıcı bir cevap verin.yoksa başka türlü cevap vermeniz sorduğum sorunun tam olarak karşılığı olmayan bir cevap verme olduğu için açıklayıcı olmuyor.

ürolog pcr testinden anlamıyor.bizde yok dediler.dolayısıyla kaç tane test yaparlar bilemeyebilir.yapan yer bir tane var.oda dediki bir sorun yok.ama dediğim gibi sağlık önemli bir konu önemsemek gerekiyor.banada 4 hastalık için veya toplamda 4 tane test yaptılar.şimdi burda bir eksiklik var mı onu öğrenmeye çalışıyorum. muhtemelen yoktur.ama ben yinede bir sorayım diyorum.madem doktorsunuz söyleyin biliyorsanız.laf edeceğinize sorduğum sorunun cevabını verin.zor birşey mi gerçekten?soru şu.bana 4 hastalık için veya toplamda 4 tane test yaptılar.şimdi burda bir eksiklik var mı?buna evet hayır yada bilmiyorum deyin.ne var bunda ya?laf edeceğinize cevap verin.çünkü normal ürolog pcr testinden anlamıyor.sormadım mı daha önce sordum.bu dediğimin psikiyatriyle alakası yok.normal her insan bu konuda merak eder sorar soruşturur.tahlillere bakma meselesi değil tahllilere baktılar.sorun yok.ama dediğim gibi tahlillerde bir eksiklik var mı?bunu sormak istedim.burda bilen çıkabilir diye.sizde madem doktorsunuz şunun cevabını verin.sizde rahat edin bende forumda. :D bana 4 hastalık için veya toplamda 4 tane test yaptılar.şimdi burda bir eksiklik var mı?buna evet hayır yada bilmiyorum deyin.benim aradığım soruya cevap vermiyorsunuz ondan sonrada yazmamamı bekliyorsun.lazım bir bilgi olursa tabiki soracağım.o yüzde şu soruya cevap verinde düzgünce herkes istediğini alsın.bana 4 hastalık için veya toplamda 4 tane test yaptılar.şimdi burda bir eksiklik var mı?bakın kaçıncı defadır yazıyorum hala cevap veren yok.o yüzden mesela bakkala gidip ekmek isteyen birine çikolata verirseniz adamı ihtiyacını karşılaşmış olmazsınız.sizinde konu boyunca yaptığınız bu.ben bu soruya cevap istiyorum cevap vermiyorsuuz sonra bana laf atıyorsunuz.e şu soruya cevap verinde istediğim cevabı almış olayım gerekirse gidip tekrar doktorla konuşayım.bu kadar konunun uzamasının nedeni hala sorduğum soruya cevap gelmemesi.cevap verin sizde rahat edin bende.sonuç olarak bu sorduğum soruya cevap verin.soru şu.bana 4 hastalık için veya toplamda 4 tane test yaptılar.şimdi burda bir eksiklik var mı?bakın kaçıncı defadır yazıyorum.lütfen cevap verin.sağlık konusunda endişelenmem normal.sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz.bende endişelendim ısrarla sormamın sebebi bu.lütfen sorduğum soruya cevap verin biliyorsanız.yada bilmiyorsanız bilmiyorum deyin.bu sorunun cevabını verirseniz sorunda kalmayacak.kaç sayfadır cevap vermediniz ki bende sormayı bırakayım.lütfen dediğim gibi sorunun cevabını verinde hem içim rahat etsin hemde sizi uğraştırmayayım artık.

Nizar açtığın iki konuda da bi psikiyatriste gitmeni gerektirecek belirtiler mevcut
Anladığım kadarı ile de tıbbi destek alıyorsun
Atak dönemidir geçer demek isterdim.

Yukardaki yazıda kaç tane 4 var öyle.d
geçmiş olsun..

Bilmiyoruz hacı. Allah şifa versin

Pozitifmi , negatifmi ?
Giriş ve gelişmeyi atlayarak öğrenmeye geldim sonucu .

merhaba arkadaşlar.sanırsam testlerde bir eksiklik yok.yapılan testler hepatit ç aids hepatit b bel soğukluğu ve frengi.sanırsam testlerde bir eksiklik yok.hastalıklar şunlarmış.

CİNSEL TEMASLA BULAŞAN HASTALIKLAR

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, hepatit, Klamidya, aids, Hiv, Genital siğil, herpes

Cinsel Yolla Bulaşıcı Hastalıklar (CYBH)- Genel Bilgiler
---Hangi durumlarda cinsel temasla bulaşan hastalıklardan şüphelenilir?
---Cinsel hastalıklar- Nedenleri, belirtileri ve kişilerde oluşturdukları enfeksiyonlar

Gonore (Bel soğukluğu)

Sifiliz (Frengi)

Herpes Enfeksiyonları (HSV, Genital Uçuklar)

Molluscum Contagiosum

Hepatit B

Hepatit C

AIDS (Hiv)

HPV ile İlgili Ana Bölüm, HPV nedir?

bir eksiklik yok.ama yinede burda yazmayan birşey vardır belki diye bir sorayım diyorum.özellikle climax siz hocam yine bir baksanız şu mesaja eksiklik yok derseniz konu burda tam kapanır.yardımcı olmanızı bekliyorum.

Geri