pcr testi nerede yapılır tedavisi

Konu sahibi son olarak 3234 gün önce görüldü
merhaba ben cinsel hastalıklar için pcr testi yaptırmak istiyorumda diyarbakırda yapan bir yer var.birde istanbulda bir yer var.diyarbakırda tüm cinsel hastalıklar için test var mıdır?yoksa istanbuldakine mi gideyim?

merhaba ben cinsel hastalıklar için pcr testi yaptırmak istiyorumda diyarbakırda yapan bir yer var.birde istanbulda bir yer var.diyarbakırda tüm cinsel hastalıklar için test var mıdır?yoksa istanbuldakine mi gideyim?

PCR testlerinin kategorileri var. Hepatit C hastalığının tespiti için HCV-RNA tipi PCR testi uygulanırken, Delta Hepatit hastalığının tespiti için HDV-RNA tipi PCR testi uygulanması gibi. Ama tahminimce bir yer PCR testi uyguluyorsa, tüm hastalıklar için uyguluyor olmalı. Zaten Diyarbakır'da da olsa İstanbul'da da olsa, bu soruyu kendilerine sorduğunuzda da bilgi vereceklerdir.

arkadaşlar bu pcr testinde tüm cinsel hastalıklara mı bakılıyor yoksa belli başlı olanlarına mı?belli başlı olan hastalıklar kaç tanedir?hepsini söyler misiniz?ve tüm hastalıklara baktırabilir miyim?yoksa dediğim gibi belli başlı olanlarının mı testi var?ona göre test yaptıracağım.

arkadaşlar bu pcr testinde tüm cinsel hastalıklara mı bakılıyor yoksa belli başlı olanlarına mı?belli başlı olan hastalıklar kaç tanedir?hepsini söyler misiniz?ve tüm hastalıklara baktırabilir miyim?yoksa dediğim gibi belli başlı olanlarının mı testi var?ona göre test yaptıracağım.

Neredeyse hepsine bakılıyor.

bir kere kan verince hepsine bakılıyor mu yani?

hepsine baktırmak istiyorum.hepsine mi bakılır yoksa belli başlı olanlarına mı?

fiyatı ne kadar tutar acaba?

Her test için ₺500 civarında olması gerekiyor. Yalnız bu kadar soruyu hastaneye sorsaydın çoktan daha kapsamlı cevaplar almıştın. Israrla neden buraya yazıyorsun?

her test 500 liraysa bir sürü hastalık vardır,kaç test vardır ki?

ben diyarbakırda yaptırdım ama her hastalığa bakmadılar.şimdi her hastalığa bakıldığından emin misiniz?yoksa belli başlı olanlarına mı bakılıyor?tüm hastalıklara baktırma gibi bir şansım var mı?eğer fiyatı çok pahalıysa ve bakamıyorsam belli başlı olanlarının tamamına baktırmak istiyorum.belli başlı olanlar kaç tanedir bilen lütfen yardım.

her test 500 liraysa bir sürü hastalık vardır,kaç test vardır ki?

ben diyarbakırda yaptırdım ama her hastalığa bakmadılar.şimdi her hastalığa bakıldığından emin misiniz?yoksa belli başlı olanlarına mı bakılıyor?tüm hastalıklara baktırma gibi bir şansım var mı?eğer fiyatı çok pahalıysa ve bakamıyorsam belli başlı olanlarının tamamına baktırmak istiyorum.belli başlı olanlar kaç tanedir bilen lütfen yardım.

up yardım lütfen.

Sen halen bu konudamısın ?

Kanımca çoktan hastalık yayılmıştır vücuda
Bazen acayip saçmalıyor insanlar , sen gibi
Git bi hast konuş .
Seviştim de , Ada'm hastalıklı gibiydi ama yine de seviştim de .
Ölürmüyüm diye sormayı unutma bide

Geri